IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Цените полудяха, да ги бойкотираме, зове Найденов


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

96
Търговеца
преди 14 години
Харесвам 15 Не харесвам 6
Този на снимката, много искам да го видя как ще купува агне на 6 лева ЖИВО ТЕГЛО, ще го обработва до търговски вид, ще плаща лихви по кредит за хладилници, техника и транспорт, ще плаща осигуровки, заплати данъци и лицензи, ще плаща наем за магазини и режийни , и ще продава на по ниска цена. Хайде бе Найденов, покажи ни как става !!! *** безподобна !
отговор Сигнализирай
95
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 3 Не харесвам 5
Цената се определя от предлаганото количество и от търсенето. Ми едно е да купиш живо животно, друго да гупиш месо готво за фурната. Ми нали като го купиш живо трябва да го заколиж, и за какво му са на човек кокалите,кожата,карантията, пък и в град къде ще го колиж пред входа на блока ли :D? Взимай една плешка и бягай...какво ще се занимаваш с глупости. Но и цената като е по- висока и ддс-то скача, и държавната хазна се пълни, Дянков трябва да се скара на конския доктор!
отговор Сигнализирай
94
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 9 Не харесвам 3
Ако се колят в легална кланица ,което почти не се прави,цената се вдига около 1лв./кг.Отделно ако ги транспортираш с хладилна кола , което също не се правицената се вдига и с надценка 15-20 процента може да се стигне цена 12-13лв.Ако си спестиш предните разходи и имаш собствен магазин може да продаваш на 10-11лв.
отговор Сигнализирай
93
До 89
преди 14 години
Харесвам 6 Не харесвам 9
Аве Груйчо какво е нормалното на това да го купуват за 5-6лв и да ни го препродават за 15? Ти нещо си сбъркан май.
отговор Сигнализирай
92
до 75
преди 14 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
Абе човече, каква е тази смешна надценка при живо и готово трупно месо бе. Ти правиш ли разлика? Рандеман знаеш ли какво е? Това да не ти е да купиш вафла от борсата и да я продадеш в магазинчето си с 20% по-скъпо!
отговор Сигнализирай
91
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 11 Не харесвам 1
Европейски цени (нямащи нищо общо с пазара) за некачествени стоки и монголски заплати - не става така другари!
отговор Сигнализирай
90
an
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 2
REGULIRANE NA PAZARA STAVA SAMO PO DVA NA4INA. HORATA DA SPRAT DA KUPUVAT OT MUTRITE, KOITO ISKUPUVAT PRODUKCIQTA ZA STOTINKI, A PRODAVAT SAS 100 PROCENTA NADCENKA.VTORIQT NA4IN KOITO ZAVISI OT DRUGARITE UPRAAVLQVA6TI. DA NALOJAT SAS ZAKON NA VSI4KI HRANITELNI STOKI, 10 PROCENTA NADCENKA.PO TOZI NA4IN NQMA DA MOGAT DA SLAGAT 100 PROCENTA NADCENKA. KOITO BADE HVANAT SAS NAD 10 PROCENTA NADCENKA DA MU SE NALOJI GLOBA OT 5 000 DO 20 000 LEVA. PRI POVTORNO NARU6ENIE OTNEMANE NA LICENZA ZA 1 GODINA
отговор Сигнализирай
89
мърлячи
преди 14 години
Харесвам 3 Не харесвам 6
и кое ви кара да мислите, че сте по-морални от търговците на месо?Вижте си първо вас - злобни, проти, нечистоплътни мизерници, гласуващибез грам мисъл за децата ви.
отговор Сигнализирай
88
Груйчо
преди 14 години
Харесвам 15 Не харесвам 4
Цената е съвсем нормална. Заплатите са ниски.
отговор Сигнализирай
87
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 17 Не харесвам 1
Абе едно агне от 25 кг.живо тегло излиза около 12кг.трупно месо.Трупно означавамесо и кокали, без вътрешности.Има сметка , защото може да продадеш кожатаи да ти останат дреболиите.Само, че това става в селата или по-малките градове,където има условия за да го заколиш и одереш.Реалната цена според менв магазина трябва да е около 10-11лв.В Бургас на пазара в момента е толкова.
отговор Сигнализирай
Новини