IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Българинът – традиционалист: Обича си домашната лютеница, ракийката...


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

32
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 14 Не харесвам 2
като се прибирам от село съм натоварил колата, с касетка с буркани, чувалче с картофи и няколко пластмасови туби с домашно мляко. Като ги качвам се оглеждам някой съсед да не ме види да се присмее. А от статията излиза, че то 2/3 от блока внасяме домашна селска продукция вътре, но ясно всички добре се крием. :)
отговор Сигнализирай
31
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 5 Не харесвам 8
Еми може тъпо да ви звучи но именно това е истинския патриотизъм да си харесваш твоята култура твоята кухня твоите традиции и да запознаваш другите народи с тях, а не да мразиш другите народи и култури че са си избиваш историческия комплекс за величие да ръсиш откровени исторически лъжи като македонците да фалшифицираш историята като комунистите без да познаваш реалната си култура и история и да псуваш всичко различно от теб като фашистите просто защото е различно.
отговор Сигнализирай
30
Замислен
преди 5 години
Харесвам 14 Не харесвам 9
Спрете се с това "био", че някой вече страдаха много. Какво си мислите, че като торите с оборска тор няма нитрати ли? Има! И проблема е, че не можете да дозирате прецизно. Какво си мислите, че като купувате млякото от някоя баба, няма да хванете туберколоза ли ?! Колко народ има из тубовете заради туберколозната крава на бабата. Домашна ракия единствено и само изварявана на дефракционен, колонен казан, че да не станете като войник на Самуил.
отговор Сигнализирай
29
народопсихолог
преди 5 години
Харесвам 15 Не харесвам 9
Българинът най-много обича авантата.не е важно дали е домашно или купешко - важното е да е на аванта.Така е най-вкусно.
отговор Сигнализирай
28
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
До Кокода размираме ли че ходиш пийнал в ресторанта ... на работа?
отговор Сигнализирай
27
Коко
преди 5 години
Харесвам 19 Не харесвам 2
Еми и аз си мечтая за бели трюфели и гъби Матаке с гарнитура от черен хайвер от белуга, *** преди да тръгна към ресторанта смело набивам два коматя хляб с лютеница, пия две ракии и тръгвам. Обичам си работата, макар че съм чистач в ресторанта на Министерски съвет...
отговор Сигнализирай
26
някой
преди 5 години
Харесвам 13 Не харесвам 4
До: номер 21Във Франция например, френският *** е пословичен с класическото си меню от сирене и червено вино собствено производство.Гледах наскоро един френски комедиен филм обаче със Жерар Депардийо (в ролята на *** пияницa, естествено). В него главният герой (синът на героя на Депардийо) хвалеше селото пред една девойка от голям град която сваляше, а тя го гледаше подозрително и питаше: "Добре де, защо тогава никой не иска да живее на село като било толкова хубаво?"
отговор Сигнализирай
25
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 11 Не харесвам 4
Това с прането на балкона не е точно индивидуално решение. Някои от самите тераси в България по начало са с вградени куки за простор или имат цяла система за простиране над улицата. Хората не решават сами да простират така, а смятат, че така е редно, защото така е предвидено.
отговор Сигнализирай
24
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 15 Не харесвам 0
Че пиня колада с мaнго ли да заобичам???
отговор Сигнализирай
23
РусенецЪ
преди 5 години
Харесвам 28 Не харесвам 2
Не бе, и усики и бадеми предпочитам, ама домашната кайсиева ми излиза на около 3 лева литъра, пък за киселото зеле дори не съм правил сметка. Тия проучвания си заврете на едно тъмно и топло място.
отговор Сигнализирай
Новини