IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Заведенията отварят утре с маси навън на разстояние 1.5 метра


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

177
морски
преди 5 години
Харесвам 14 Не харесвам 0
Искам да видя дизефектанти за клиентите, коректно поставени на видно място.Един тарикат беше назначил трима викачи, пиле не можеше да прехвръкне по улицата !Мутрите и мутреещите се пишлeмeта, ще се боричкат за пари, щото много станаха на клона.Може да има и стрелби.
отговор Сигнализирай
176
мак
преди 5 години
Харесвам 25 Не харесвам 3
Кръчмарите надделяха. Ананиев измисли едни разстояния, изчака да "скочат" срещу тях и хоп, промени ги. Баце вече ще се хвали не с производства, а с работещи кръчми. Това ще му е просперитет.
отговор Сигнализирай
175
САМО ПИТАМЕ:
преди 5 години
Харесвам 18 Не харесвам 1
КАФЕТО С КОРОНА ЛИ ГО СЕРВИРАТЕ ...??!А , АКО ИЗПИЯ ДВЕ КАФЕТА , КОЛКО ЩЕ МИ ПЛАТИТЕ?
отговор Сигнализирай
174
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
До 123абе научи се да пише на български бе българин
отговор Сигнализирай
173
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 11 Не харесвам 6
Заразих се при 30 градуса на брега на морето в заведение на открито!!!!!Най-близката заета маса беше на 3 метра.Дъртаците гледаха към морето както и нашата маса.Вятъра беше към морето също.Отварянето на заведенията в София ще отприщи Ада........
отговор Сигнализирай
172
иво45699
преди 5 години
Харесвам 24 Не харесвам 0
колко жалко че решенията не се вземат от министерствата,а от кръчмарите!
отговор Сигнализирай
171
Като глрдам
преди 5 години
Харесвам 27 Не харесвам 0
Предаването на Манчев оъ6 кръчмите... Отпред лъскаво а в кухнята мръсотия и не мита посуда с полепнала мазнина по тях още от времето Бай ви Тошо...
отговор Сигнализирай
170
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 27 Не харесвам 0
Една хубава чистка не е излишна. Напоследак народа полудя. Отиваш в заведение, няма персонал като хората, храната гадна, скъпо, ама на тях не им пука защото клиени има, а сега да ги видим дали ще си оправят обслужването цените и качеството
отговор Сигнализирай
169
Сервитьор
преди 5 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
Да не си ТреБЕ ти плащат вредниХем си нинжа хем няма работа хем и малкото клиенти те зяпат изпитателно.Бакшиш забрави.
отговор Сигнализирай
168
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 25 Не харесвам 0
До Анонимен 126 И аз така мисля в заведение да влеза догодина . Кой знае дали готвача е с маска, бармана, мияча на чинии / не всички имат машини за миене/, дали се дезинфекцира и как.Освен това е криза и всеки ще се самоограничи и от харченето на пари.
отговор Сигнализирай
Новини