IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

От какво в действителност са направени кренвиршите?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

32
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 2 Не харесвам 3
До 31Ако имаше такива клетки, кремвиршите щяха да са на спирала.
отговор Сигнализирай
31
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 22 Не харесвам 0
"Ако си ял кренвирши, значи си ял всичко" - българска народна поговорка.
отговор Сигнализирай
30
Хемус
преди 4 години
Харесвам 3 Не харесвам 13
За Тандем потвърждавам,че са качествени,а и цената е друга,затова трудно ще ги срещнете в промоциите на магазините
отговор Сигнализирай
29
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 10 Не харесвам 0
И аз предпочитам контрафиле, балсъм ги фкренвишите...
отговор Сигнализирай
28
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 2 Не харесвам 2
Демек - направени са от тандеми?
отговор Сигнализирай
27
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
Кренвиршите на тандем са направени от това, което пише. Жена ми работеше там 10+ години. Щом сме давали на детето си, значи не сме били притеснени! Притесненията, обаче идват от това, което ви се рекламира по телевизията! Тези кренвирши се правят от емулсия! Две торби прах пред тумблера - 60% от червеното и 40% от жълтото! :) Това е само прах! Като цяло, сурово-сушени колбаси яжте Маджаров, тандем, Бони! Избягвайте орехи (и другите производни на белла България), леки, чичовци и всички др.
отговор Сигнализирай
26
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 13 Не харесвам 0
Голяма новина. Аз не ям кренвирши от 20г.То пък е много трудно да се сети човек, какво мелят вътре.
отговор Сигнализирай
25
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 29 Не харесвам 1
До Анонимен 23За Швейцария не мога да говоря, но за Австрия знам, че както навсякъде има различни категории колбаси. Един от големите им търговци на месо беше ни пратил коледен колет от някакво еко стопанство с придружаваща бележка "Ето да опитате истински качествен салам". Хубавото е скъпо, това е. Но у нас и цената не е гаранция, защото "бизнесмьените" ни са калпави.
отговор Сигнализирай
24
хе
преди 4 години
Харесвам 16 Не харесвам 0
доколкото знам от технолог, правят се от механично отделено (изсмукано) от костите остатъчно месо, сланина, люспест лед.Добре, че са подправките.
отговор Сигнализирай
23
Пурко
преди 4 години
Харесвам 15 Не харесвам 0
Кокошка отвсякъде може да долети, яйцето не може.
отговор Сигнализирай
Новини