IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Доц. Боюклиев: 45% от хляба, който ядем, са замразени заготовки


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

14
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 2 Не харесвам 5
който работи по 10 часа и е с 2ма ученика не може да меси хляб трябва и да се наспи,утре ще заработвам пенсиите ви
отговор Сигнализирай
13
От хората
преди 2 години
Харесвам 1 Не харесвам 2
Пак бих казал-СРАМ за българите,след като така ги прецакват.Но,питам този специалист къде беше при протестите и защо не излезе пред зърнопроизводителите.До кога бе,българино ще купуваш ***,които ти преагат на промоция.Проверил ли си в кварталните магазинчета цените на сирене ,мляко и др.,че са по-ниски от промоциите.Важи поговорката,че едно нещо ходело по хората,а не по гората..
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Tи от къде знаеш какъв хляб ядем ние??
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 2 Не харесвам 4
До Анонимен/3 "... важното е че в Европа ядат качествено и по-евтино, никой не го интересува какво ядат робите" - така си мислиш, щот роб като теб е виждал Европа само на снимка. Познах, нали?!
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 14 Не харесвам 1
Няма по-лош хляб от целия Балкански регион, може би и в Европа. За останалия народ по тази територия, подлежащ на ликвидация се оставя и дава САМО И ОСНОВНО ***, ниско качество и фуражни смески. Всичко добро зърно с високо качество се ИЗНАСЯ от страната! Тава става вече години наред.
отговор Сигнализирай
9
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 5 Не харесвам 7
И КАКВО КАТО СА ЗАМРАЗЕНИ ЗАГОТОВКИ? ТОВА НЕ СНИЖАВА КАЧЕСТВОТО НА ХЛЯБА.
отговор Сигнализирай
8
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 8 Не харесвам 11
Всеки сам си избира какво да яде. От години купуваме вносно италиянско, холандско и френско брашно. Цената се е покачила минимално. Правим си разкошни домашни хлебчета в хлебопекарна. Не изисква време. Поне знаем какво ядем. А и какво се тъпчете с тоя хляб не ми е ясно. 4ма сме вкъщи с дете на 3 и бебе и ядем по 1 хляб на 4-5 дни. То си е до култура на хранене де. Дай му на нашенския шкембак с анцуг хлЕб и канцерогенна баница с маргарин, за която се реди на опашки и плаща колкото за био такава.
отговор Сигнализирай
7
ха ха
преди 2 години
Харесвам 10 Не харесвам 2
Тоя в коя България живее та ни говори за поевтиняване на български продукти . Ама че см ешник.
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 9 Не харесвам 3
А ДРУГАТА ПОЛОВИНА, ВЪПРЕКИ И ДА Е НАБЛЪСКАНА С АНТИОКСИДАНТИ СЛЕД ТРИ ДНИ МУХЛЯСВА. ПОНЕ ДА НИ КАЖЕТЕ МУХЪЛЪТ ДАЛИ Е ПЕНИЦИЛИНОВ, ЧЕ ДА СИ ГО ХАПВАМЕ ЗДРАВОСЛОВНО !!!
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 4 Не харесвам 2
До Анонимен 2, не е ли редно да триете такива коментари? Или политиката ви е да триете само онези, които не пасват на спусната ви линия на мислене?
отговор Сигнализирай
Новини