IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Как ядем все повече палмова мазнина, без да знаем?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

80
бдс
преди 9 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 2
Ами работата е проста. Който я внася - на талавизор се кара да изяде едно коло. И се чака резултат. Първом - ще се окаже че никойй не я е внесъл -да я яде митничря. То у неговия г*з кое не е минало-митнически скла е митничрския г*з. Ама има начлство, и то *** има начластво. И тъй до несменян човек(тия дет са нагоре и ги сменая си ги хибът по държавна линия). Тъй ,че на ниво Асково ще се оправи работата...
отговор Сигнализирай
79
Анонимен
преди 9 месеца
Харесвам 10 Не харесвам 0
До 76 С какво го печеш "истинския" ти хляб, пак използваш купено брашно с един куп добавки в него! Да не мислиш, че в хляба за 1-2 лева слагат допълнителни неща освен брашно, сол, набухвател, вода? За това евтиничт хляб е по-здравословен, защото мухлясва за 2-3 дни през лятото, а хляба за 5-7 лева не мухлясва по две седмици! Пробвайте и ще се обедите!
отговор Сигнализирай
78
до 78
преди 9 месеца
Харесвам 7 Не харесвам 1
и преди 15-20 години в производството се слагаха всякакви отпадъци, колко измрели животни са смляни, просто сега вече слагат повече добавки, иначе отпадния материал си е като преди, просто е овкусен допълнително
отговор Сигнализирай
77
до 76
преди 9 месеца
Харесвам 10 Не харесвам 1
Няма как да си произвеждаш всичко! Няма как да се прибере човек от работа в 17-18-19 часа и да почне да си меси хляб, да го опече, да сготви, да е посят домати, краставици , царевица, моркови , тиквички и всичко останало, и да отиде да ги обере от градината, ако няма градина да ги посее на село и да ходи с колата до там за да ги отгеда и да си обере, , след това да измие, да изчисти, така че престанете да пивете глупости как всичко може, кой знае как майките ви или жена ви сервират наготово
отговор Сигнализирай
76
Анонимен
преди 9 месеца
Харесвам 11 Не харесвам 2
Преди как можеше да качествено и вкусно, а сега ще меся, ще си правя олио, ще си гледам кравата и ще извадя стана на баба да си изтъка дрехите. Говорите ми за изкуствен интелект и не знам какво, а иначе ще връщаме бита от 19-ти век. А и с тоя начин на мислене "всеки да се спасява поединично", така ни цакат, ама масово.
отговор Сигнализирай
75
Анонимен
преди 9 месеца
Харесвам 5 Не харесвам 1
Бай *** трябва да се научи да плаща за качество! Няма как да искаш да платиш за палмова мазнина и да получиш истинско сирене, няма как да стане. Материалите за производството на баница с истинско сирене е около 3 лева, няма как Бай *** да плати 2 лева за нещо при което производствените му разходи са 3 лева...Ако има баничарница, която да работи на цена 4 лева баницата с доказано истински материали, , то още като отвори, няма да има повече от 1-2 клиента на ден, и ще затвори 1-та седмица
отговор Сигнализирай
74
Анонимен
преди 9 месеца
Харесвам 5 Не харесвам 2
До 74, повече от 10 години си печем хляба вкъщи. Вкусен, плътен и истински. Не е забранено. Можеш да опиташ :) Пък и с хлебопекарна отнема 10 минути. Наистина не разбирам постоянното мрънкане :)
отговор Сигнализирай
73
За 2 лева
преди 9 месеца
Харесвам 9 Не харесвам 0
За 2 лева, какво искате, истинско сирене ли да има? Като станат по 4 лева тогава може да се иска да са с истинско сирене. Като сметнете като грамаж колко сирене трябва да сложат в една баница за 2 лева, и с цената на ЕВТИНОТО уж истинско сирене сигурно ще е колкото баницата... Няма как да стане. И не 8 от 10 баничарници работят с имитиращ продукт, а 10 от 10, всичко, иначе няма да излезе сметката. Но масово нацията ни неможе да изчислява.
отговор Сигнализирай
72
До 66
преди 9 месеца
Харесвам 8 Не харесвам 1
Спомням си като бях дете за хляба от фурната на село Дяково. Чудесен, вкусен, ароматен. Само с хляб може да се наядеш и да си сит. За съжаление, фурната там отдавна не работи.
отговор Сигнализирай
71
Анонимен
преди 9 месеца
Харесвам 10 Не харесвам 2
ЗАПАДА ХРАНИ КОМУНИСТИТЕ С БАНАНИ И ПАЛМОВО МАСЛО ЗАЩОТО СА МАЙМУНИ.
отговор Сигнализирай
Новини