Който иска прясно приготвена храна, ходи, търси, купува ако може си гледа или му отглеждат храната и си я приготвя сам!!! 100% гаранция за свежа, качествена храна, а който си купува се доверява на заведението, ресторанта и не мрънка за платената готова храна. Кръчми и ресторанти бол за всеки джоб, вкус и качество, отделен филм е кой и как ти приготвя гозбата. Тези с претенции си наемат готвач за в къщи и следят за прищевките си. Никоя институция не е в състояние да въдвори ред в ресторантския бр
отговорСигнализирай
9
Анонимен преди 4 години
73
Бивш служител...Изгонили са го и решил ся да сeре яко. Ама иначе докато той готвил или изобщо работил за човека - всичко е било ОКЕЙ. Нищо че пак в лаайнаата бил, тогава било добре. *** ся понеже няма лев и решил и другите да нямат. Не че защитавам и собственика, ама...Иначе супер че никой от това заведение не работи или скоро ще го затворят.Всичко ще си дойде на мястото. Не може *** и пульо да си мислят че ще правят нещо. Няма да правят. НА СТРОЕЖА, държава имаме да градим. НА СТРОЕЖА.
отговорСигнализирай
8
Анонимен преди 4 години
51
Не знам кой крив, кой прав, но е вярно, че хората се озлобиха много един срещу друг, вследствие на т.нар. пандемия.
отговорСигнализирай
7
Анонимен преди 4 години
82
Кое заведение в Цофия е в списокот на Мишлен хаххахах да ни светнеш?
отговорСигнализирай
6
Анонимен преди 4 години
20
Некои тарикати да не си правят труда само през трупат ми да бачкат и да не се опитват да изкарват пари по мошенически начин
отговорСигнализирай
5
абоната е на ~~~~~~~ преди 4 години
61
Бързи и лесни пари се печелят от кръчмарството.Най-сладката работа е.Обаче Сyльо и Пyльо взеха да стават напоследък ресторантьори, а не се знае накъде ще отидат нещата ...
отговорСигнализирай
4
Бай Рачо преди 4 години
36
Няма такова нещо. Пека хляб във фурна и гарантирам, че всеки втори хляб се изследва обстойно под микроскоп за наличие на вируси, патогени, алергени и случайно попаднали полени. Никой кой е ял от моя хляб не е умрел от него.
отговорСигнализирай
Поръчвам само от топ заведенията в София и им вярвам на 100%. Под топ заведения не разбираме Happy и подобни некачествени неща, а fine dining местата от списъка на Мишлен. Поръчваме рядко (не повече от 1 път на 10 дни), защото предпочитаме сами да готвим.
отговорСигнализирай
1
Гладен Китае от Ухан преди 4 години
34
важното е печени прилепи да има! какво ни питате нас - питайте Другарите си в Пекин или те са ви Шефовете и не смеете?!
отговорСигнализирай
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години
преди 4 години