IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Жена почина в Смолян, отровила се с домашна ракия


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

20
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
Нашият казан го тунинговахме с баща ми и сега като варим ракия има един съд в който през целия процес на дестилация се отделя вредния спирт течност със лилаво синкав цвят като спирт за горене, събира се около 150 грама. Никога няма да пия нещо което не знам как е произведено.
отговор Сигнализирай
19
г
преди 10 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
А това, че алкохолът в магазините е качествен е пълен абсурд! Купуваш веднъж екстра е пиеш всичко нормално. Купуваш същото нещо втори път пиеш - става ви лошо от една голяма и на другия ден ти се умира. Има партиди истински и партиди правени незнайно къде. Това дето си го правя домашно, поне знам какво е. Не разчитам на случайността дали ще оцелея.
отговор Сигнализирай
18
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
Всички които казват,че алкохолът в магазините е изряден са в грешка.Спомнете си в Чехия как стотици се изтровиха със заводска водка от магазините.В курортите,олинклузива предлага заводски алкохол - не са малко туристите които колабират от незначителни количества.
отговор Сигнализирай
17
до 24
преди 10 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
Така е, но дори и НЕпресдяла истинска домашна ракия, няма да те отрови, просто на другия ден ще ти е тегаво.
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 17 Не харесвам 1
Прав е колегата 17. Първак и патоки не се пият! И ракията трябва все пак да престои известно време, не се пие веднага!
отговор Сигнализирай
15
www
преди 10 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
А ПО МАГАЗИНИТЕ КОГА ЩЕ ИМА ИСТИНСКА ?????
отговор Сигнализирай
14
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 9 Не харесвам 1
Тя е отровена, мъжът и-не. А и отказва аутопсия, интересно...
отговор Сигнализирай
13
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 14 Не харесвам 0
Тя е пила а мъжа и отстрани я е гледал.Има нещо гнило...
отговор Сигнализирай
12
До 11
преди 10 години
Харесвам 12 Не харесвам 1
Какво общо тук има ферментацията. Тя е една и съща. Въпроса е когато се вари ракията първите 2-3 литра трябва да се хвърлят (те и за разтривка не стават) там е метиловия алкохол. Той е най лек и излиза първи. Ако се направи пък и преварка гаранцията за качеството е 100%.
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
до брей- казах, че за вкусови качества и градус не говорим , а за разните му там метилаци и други отрови.Сигурно е много добра не се съмнявам в това.И аз варя ракия няколко пъти в годината и си я пия с удоволствие.Става дума за факти.
отговор Сигнализирай
Новини