IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Хапваш си филе и изненада – игла между зъбите


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

19
Чоки
преди 9 години
Харесвам 13 Не харесвам 2
Инжектират се ОВКУСИТЕЛИ , АРОМАТИ , КОНСЕРВАНТИ И ОЦВЕТИТЕЛИ ! Кой според вас ще си играе да опушва месото ? Има така нареченият пошилен аромат и то родно изобретение добавяш ароматизатори и си ОК . Същото е с купешката ракия разреден спирт с аромат нищо общо с полезното и приятното ! А скъпите "отлежали" уискита и вина да не мислите че някой ги чака с години ? Складовете са реклама всичко на пазара е ХИМИЯ за това по-добро от домашно приготвеното НЯМА ! Е за туй Б.Борисов има градина
отговор Сигнализирай
18
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 12 Не харесвам 3
Над 90 % от мандрите и хранителните предприятия са на назначени капиталисти от БКП-БСП-ДС . И какво очаквате да се случи . Нищо само проблеми с тези неграмотни другари .
отговор Сигнализирай
17
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 8 Не харесвам 5
Смятайте какви *** има в това "месо"! Станете вегитарианци, по-здравословно е!
отговор Сигнализирай
16
някой
преди 9 години
Харесвам 16 Не харесвам 2
Отчайващото е, че всяка храна - била тя полезна или вредна - е пълна с химикали.Дори прясното месо.Купувайте по възможност от по-сигурни места месо. Когато започнете да го варите, пържите или печете поне малко трябва да ви замирише на неговия характерен мирис. Ако пък усетите миризма на кисело или някакъв неприятен мирис, по-добре не го яжте. Макар и в суров вид, то е достатъчно обогатено с химикали.Лошото е, че дори скъпите меса не са гаранция за качествоЗа колбасите не говоря - те са боклу
отговор Сигнализирай
15
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 15 Не харесвам 2
Много прасета наркомани се навъдиха напоследък.... В това ще ни убеди собственикът на тази така наречена фирма.
отговор Сигнализирай
14
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 24 Не харесвам 2
Паднах от смях! Инжектирала се саламура, която окрехкотявала и овкусявала месото! Ти да видиш! Нас за баламурници ли ни има тази! Инжектират се всевъзможните им л**на като сол, сол, сол, вода, сол, Е-та хем да тежи повече, хем и да те трови! Отврат! Като всичко у БГ пак никой няма да е отговорен и да има наказани! Rest In Peace България!
отговор Сигнализирай
13
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 26 Не харесвам 2
А на коя фирма е или не сте чак такива журналисти ?
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 11 Не харесвам 2
А какво ли е инжектирала иглата ? Абе аз не вярвам , потребителите в България са напълно защитени , на етикета пише точно кво има ...Е121 , Е132 и ..игла 0_o
отговор Сигнализирай
11
Men
преди 9 години
Харесвам 22 Не харесвам 2
Не ги купувайте тия *** - от кога месото има жълто-оранжчев цвят и от него тече слуз? Тия вакуумираните "пушени" меса разни салами и кренфирши нямат нищо общо с храна. Ако толкова ви се яде филе - 1кило прясно контрафиле е приблизително 10лв, киснете го с сол, после го оваляте в чубрица и за 1 месец в хладилника имате чисто месо без Е-та.
отговор Сигнализирай
10
x
преди 9 години
Харесвам 19 Не харесвам 2
Аз отдавна не ям преработено месо - слагат натриев нитрит, който е канцерогенен, има Е-та, декстроза, и т.н. Взимам си сурова мръвка, мятам на тигана или във фурната, и воала.
отговор Сигнализирай
Новини