IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Месото поскъпва, а цените на колбасите падат


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

34
Манолски
преди 8 години
Харесвам 15 Не харесвам 0
цената на колбасите пада, защото стават по-големи *** - човки, копита, рога, соя и каквото се сетите още
отговор Сигнализирай
33
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 13 Не харесвам 0
Аз ям кренвирши и те са 100 процента месо.А дано,ама надали...
отговор Сигнализирай
32
Месаря
преди 8 години
Харесвам 26 Не харесвам 0
Черва,рога,копита се варят и се смилат.Добавя се сол,пуешки прат,соя, химикали,овкусители и оцветители.Следва агресивна реклама по медиите и народа хуква да купува *** и да го яде с наслада.
отговор Сигнализирай
31
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 19 Не харесвам 0
Аз от 4 години почти Не употребявам такива колбаси. Сега ако хапна усещам 10 химикала поне хахахахха. Вече разчитам на главно на риба .
отговор Сигнализирай
30
Тато
преди 8 години
Харесвам 21 Не харесвам 0
Че то има ли месо в колбасите?
отговор Сигнализирай
29
morelini
преди 8 години
Харесвам 21 Не харесвам 0
Поевтинява защото в колбасите месото е кът...обяснението е просто.Толкова заместители има че не знаем какво ядем...
отговор Сигнализирай
28
V
преди 8 години
Харесвам 5 Не харесвам 2
Купувам 2-3 пъти месечно трайни колбаси, от по-известните марки. Пробвал съм вкъщи да си приготвям суджуци и подобни, много подправки слагам, обаче и цвета им се губи и вкуса. Като изключим консервантите и оцветителите, не мисля че са лоши колбасите от магазина. Е освен ако не си купиш някакъв салам за 8-9 лв килото - в тях със сигурност има кожички, карантии и тн. Мой познат е паботил във фирма където произвеждат колбаси и ми вика, трайните колбаси са ок, но ми препоръча да избягвам малотрайнит
отговор Сигнализирай
27
знайко
преди 8 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
До спекуланти и крадцине е спекула :))) , това е страничен ефект от така наречените парични облекчения на централните банки, или по простичко казано - печатане на пари :))) . ама понеже вече им излиза скъпо да печатат пари, та искат да ги направят в карти и безкешово плащане навсякъде, та да им е по-евтино. у нас съчетано с 2.000.000 туристи които трябва да ядат и пият та допълнително се усеща още по-осезаемо ...
отговор Сигнализирай
26
Кирил Софийски
преди 8 години
Харесвам 16 Не харесвам 0
Обяснението е просто . Колбасите от години насам не се правят от месо! В София единствено в Ариана ,традиционните български кебапчета се правят от месо. Готвачите вече даже не знаят как и от какво се правят кебапчета. Разни гурме тарикати ,всичко готвели, но кебапче и кюфте не могат да направят!
отговор Сигнализирай
25
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 20 Не харесвам 0
Че какво общо има месото с колбасите?
отговор Сигнализирай
Новини