IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Българският хляб – престижен! Не бил тъпкан с консерванти


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

4
айде пътеката
преди 7 години
Харесвам 3 Не харесвам 24
Прочетох името му /Сергей Иванов/ и всичко ми стана ясно.За него хубав и вкусен е само клисавият челен като кирпич хляб.Ми нека си го яде и да остави на нас простите българи да си ядем бял хляб.
отговор Сигнализирай
3
НАЙ-ДОЛНОПРОБНИЯ
преди 7 години
Харесвам 24 Не харесвам 8
БЪЛГАРИЯ ЯДЕ НАЙ-ДОЛНОПРОБНИЯ ХЛЯБББББББББ НАШЕТО ВИСОКОКАЧЕСТВЕННО ЗЪРНО СЕ ИЗНАСЯ А НА НАС НИ СЕ ПРОБУТВАТ ГМО *** НА фащ, НАЙ- ДОЛНОПРОБНИЯ ХЛЯБ Е ТОВАА И СКОРО НЯКОЙ ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА ТАЯ ГАВРА С НАРОДААААА
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 25 Не харесвам 4
хахах, да, да, вярвайте си...Престижен е бил едно времешния черен селски хляб, в днешния освен изобилие от глутен и консерванти нищо друго не можете да намерите!А българските де-били така и не разбраха че колкото по-черен е хляба, толкова по-малко е вреден, а продължават да търсят бял, пухкав, пълен с глутен хляб
отговор Сигнализирай
1
да бе да. всичко ок
преди 7 години
Харесвам 23 Не харесвам 0
Кой е по силния. Както казва тази дама "някакъв" си учен или бизнес изкарващ милиони. За това новината днес: има некачествен хляб, а утре: хляба е прекрасен.
отговор Сигнализирай
Новини