IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

В баровете по курортите ни на морето - не алкохол менте, а силно разреден


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

22
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 16 Не харесвам 0
Преди 89 год. в едно барче гледам сервитьорите връщат празните чаши от кока кола , обаче във всяка има малко недопитоБармана под тезгяха , налива недопитото в една нова чаша и хоп на сервитьора и той я носи на клиента Такива са търговците , никакъв срам
отговор Сигнализирай
21
Крум Страшни
преди 5 години
Харесвам 26 Не харесвам 0
И цените свободни и пак гледат да те излъжат !Гадно племе. Единственото решение е крумовски мерки -хванеш ли в лъжа -затваряш заведението.Ама той бил нает служител и управителя не знаел какво прави .Да е знаел ! Затова е управител !Кепенците за един месец и така докато се научат на честно и почтено отношение към клиента!
отговор Сигнализирай
20
Осман
преди 5 години
Харесвам 13 Не харесвам 4
Според пресата в турция този сезон от фалшив алкохол са умряли над 40 човека.
отговор Сигнализирай
19
До анонимен 9
преди 5 години
Харесвам 10 Не харесвам 0
Трика с бирата не знаеш ? Примерно наливна - крана Туборг ама в кега Шуменско или Пиринско. Една фирма са, само първия път купуваш Туборг за да сложат крана. Има и друга трик , чадъри, маси и столове. Фирмите дават пари на заведенията ако им рекламират продукта. До миналата година Загорка/Хайнекен даваха най-много.
отговор Сигнализирай
18
???
преди 5 години
Харесвам 7 Не харесвам 1
Та затова се прави друго -плащаш10лева за твоя бутилка домашна и нямаш ядове. И сервитьора доволен и ти знаеш какво пиеш.
отговор Сигнализирай
17
Грудю
преди 5 години
Харесвам 13 Не харесвам 2
Още от комунистическо време е така. Най-лошото е червеното вино в Ол инклузива, на места минава като розе
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
Затова най-добре е бутилката да е от магазина.
отговор Сигнализирай
15
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
В "здравословна криза" се сервира и здравословен алкохол явно. Я да излезе пак експертчето да коментира....
отговор Сигнализирай
14
За старите традиции
преди 5 години
Харесвам 17 Не харесвам 5
Надписването на сметките също беше традиция и на места се спазва до днес.За разредения алкохол, помня лято в Приморско, бяхме още тийнейджъри току що завършили гимназия. Компания от 5-6 човека поръчахме бутилка водка. Сервитьор с физиономия на хитро мишле ни носи отворена бутилка, на нас това не ни направи впечатление, бяхме още хлапета. Когато отпихме, установихме, че съдържанието на бутилката може да се определи като вода, в която е добавена малко водка. После се убедихме, че на морето е така
отговор Сигнализирай
13
Стара традиция
преди 5 години
Харесвам 20 Не харесвам 2
Навремето, преди 9 септ., се е знаело кои кръчмари "кръщават" виното (разреждат с вода).По време на соца келнерите бяха изключително нагли. Във всяко заведение най-хубавата маса беше постоянно резервирана, та ако дойде партиен или друг шеф, да могат да го настанят по всяко време. На тези маси обслужването беше безукорно. Горе-долу добре обслужваха и пияниците, които им бяха постоянна клиентела.На всички останали се даваше разреден алкохол,"щипани" кебапчета, салати и гарнитури с намален грамаж
отговор Сигнализирай
Новини