IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Експерти развенчават митовете около алкохола


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

34
Супер Пиянист
преди 3 години
Харесвам 22 Не харесвам 6
Мога да твърдя че в момента около 95% от алкохолът, който е на пазара е пълен ***, вино, което се прави от винен концентрат, водки, уискита и ***, които се правят от смесването на спирт, вода и есенции, бири, които докарват киселини и пикочна киселина в организма заради ускорения процес на ферментация. Това, което все още се прави по традиционни технологии и е с отлично качество е вино от Чили, водка от Русия, уиски от Япония, коняк от Грузия и Гърция, мастика от Гърция, бира от Германия
отговор Сигнализирай
33
Роки
преди 3 години
Харесвам 4 Не харесвам 9
Мастиката е най- големия ЧУК. На сутринта имаш махмурлук и всичко.
отговор Сигнализирай
32
Желяз каменноff
преди 3 години
Харесвам 1 Не харесвам 5
Първо бирата и после ракийката
отговор Сигнализирай
31
Съобщение
преди 3 години
Харесвам 10 Не харесвам 3
"Снощи, в трамвай 20 на метростанция Опълченска, съм забравил чантичка с литрова бутилка водка. Който я намери,ъъ...да съ задави, дано..."
отговор Сигнализирай
30
ескимос
преди 3 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
Индивидуално е. Повечето хора са си изработили начина на пиене, така, че да не боли глава. Аз например, никога не смесвам. На квото почна, с това приключвам. Няма такива истории от слабо към силно или според храната. Смеся ли ги, сутрин ми е гадно.
отговор Сигнализирай
29
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 24 Не харесвам 3
Нации, които се напиват с безалкохолна бира, не трябва да правят подобни изследвания. Напий се с вино и да видим после как ще се чувстваш. После се напий със същото количество алкохол (не течност) уиски или ракия. Тогава сравни махмурлука. Те изпили по две бири и бутилка вино и после мерят махмурлука. Смях.
отговор Сигнализирай
28
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 16 Не харесвам 7
Хубав алкохол няма, обаче се разбира само ако спреш поне за няколко години. Друго интересно е, че повече се пие в по-развитите и индустриални държави. Може би, защото има повече излишни пари? За мен е допустимо онова пиене, дето беше у нас преди години и вече е само в Италия, ю Франция, отчасти в Гърция, за удоволствие с храната да пийнеш вино и 50г грапа/ракия/коняче, но не всеки ден, а само ако всичко е истинско. Купени ракии, водки и др, да си ги пият!
отговор Сигнализирай
27
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 12 Не харесвам 5
представте си какви късметлии са тия 90 човека взели роля в проучването .. пиеш си на корем и някой *** ти плаща за да те разпитва дали те боли галвата на другия ден ..
отговор Сигнализирай
26
Промил
преди 3 години
Харесвам 5 Не харесвам 4
Може и да е индивидуално, но при мен специално, алкохолът винаги ми се отразява добре когато повишавам градусите постепенно. 2-3 бири някъде за вечеря и след това в бар или дискотека 2-3 големи уискита без проблем. На другия ден съм пушка. Виж направя ли обратното е много зле положението
отговор Сигнализирай
25
Експиртно мнение
преди 3 години
Харесвам 2 Не харесвам 8
40г. × 365д. × 0.400л. = 5 840л. × 10лв.= 58 400лв. Ендностаен при Ричард Алибегов.
отговор Сигнализирай
Новини