Понеделник, 27-ми, е най-каръшкият ден

Английски застрахователи изследвали статистики кой е най-нещастният ден от годината и установили, че това е понеделник, 27-ми
27 ное 2006 14:34,
Понеделник, 27-ми, е най-каръшкият ден
Всеки ден може да се окажи кофти, затова не се терзайте излишно. Снимка: Корбис

Забравете петък, 13-ти! Оказва се, че понеделник, 27-ми, е най-фаталният ден от месеца, съобщава Ананова, цитирайки британската застрахователна компания АА.

Английските застрахователи изследвали статистики кой е най-нещастният ден от годината и установили, че петък 13-ти е нищо и никакъв в сравнение с понеделник, 27-ми, който води по фатални последици в класацията.

В понеделник, 27-ми, се случват най-много лоши неща на хората. Сред най-големите каръци е семейство, чиято котка бутнала запалена свещ и унищожила цялата им покъщина, включително и сградата, както и човек, който пропаднал от тавана си директно в хола, докато се ровел да търси коледната си украса.

И ако днес не ви се случи нищо лошо, можете да отдъхнете временно, защото следващият понеделник с дата 27-ми е чак през август 2007. От друга страна, тази статистика е само за Великобритания.

Колега редактор от Dnes.bg пък твърди, че най-фаталният ден е сряда, 15-ти (точно обратното на петък 13-ти).

На тази дата в различни месеци той е претърпявал счупване на крак, ръка, зарязване от изгората, изключване от клас и зимна нощувка на стълбище вследствие на забравени ключове от дома.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание