Без потури

Без плът и бельо - американският щат Флорида забрани увисналите панталони на младежите
14 мар 2008 10:06,
66
Без потури
Снимка: abcnews.com

Сенатът на Флорида иска учениците в училищата да си вдигнат панталоните, предаде Ройтерс.

Законодателите приеха закон, според който всеки ученик с панталони с увиснало дъно може да бъде изключен.

Законът ще влезе в сила след като Камарата на представителите приеме съпътстващи мерки.

С мярката Флорида ще се присъедини към няколко южни американски градове, които приеха закони, забраняващи смятаното от някои тинейджъри за модно – носене на панталони с полусмъкнато дъно, което вади на показ плът и бельо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
На тренировъчни лагери ги пращат. Специални желязни *** с дъно под коленете и шипове, а си ги вдигнал, а са ти направили орехчетата на създарма. По-напредналите ги накачулват с допълнителни тежести по джобовете, за да се постигне целения ефект. Като краен резултат - професионални смъкни-***! p.s. На тия дето не им харесват критикарите. Вземете се погледнете първо от страни. Чалгата е най-голямата болест в страната ни. Ама и вие с тва псевдо-рапърство и мишошамарщина сте не по-малко смешни и нелепи. Не сте по-интересни и различни, жалки сте...
44
0
 
0
 
! Отговори
kornholio преди 16 години
Хахахааа полицейщината в САЩ па к мачка хората, кви са тия закони дето обясняват на хората как да се или да не се обличат. Мухахаааааа, комунизма там явно е мнооооо голема сила, навремето на нас ни забраняваха да имаме дълги коси и нормални драхи. Мноого се радвам за ш*баните амриканци. Да си живеят в смотания си затвор и да си мислят че са *** адски свободни разбирашли... По-здрави от мен за Буш.
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Браво!!!! Дано и унас започнат да се приемат такива закони!
42
0
 
0
 
! Отговори
laynovoz преди 16 години
без потуриииии ахахахаха ти некадърния пост
41
0
 
0
 
! Отговори
Мощен чалгар преди 16 години
Весо е пич, вечер като се напуши, всичко става ОК, тогава заплатата му става голяма, оправя бакии, става супермен. Проблема е след осъзнаването - посрани ***, не знае къде е и какво е ставало през последните часове. Весо, весо оърши си бре.
40
0
 
0
 
! Отговори
nikolai преди 16 години
при нас трябва да забранят на у4ени4ките да се обли4ат като т.е. 4алгаджиики!!!
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Pravitelstvoto podkrepq RaP-a ne go mraziRapa e edna golqma izvrateniq i za tova e podkrepqn ot pravitelstvoto kakto i ostanalite prostotii.Bravo na florida!mestnite mlasti imat pove4e razum
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Че как пък реши, че знаеш на колко съм години, това да не е някакъв страничен ефект от марихуанката, да се мислиш за ясновидец,а летящи прасета виждаш ли :D:D
37
0
 
0
 
! Отговори
genii преди 16 години
на мен лично тия гъзета със смъкнатите *** не са ми симпатични, но според мен никой няма право да казва на някой как да се облича в една държава с претенции да е демократична, ако искат сутиени на главите да си нахлупят - всеки има право да си гледа кенгуру в края на краищата
36
0
 
0
 
! Отговори
Весо преди 16 години
Че ако си преведете някои от текстовете на хип хопа, говоря за чуждестранния такъв(от българския само ъпсурт и някои други) ще видите че имат доста социални послания за разлика от омразните ми на мен както четете чалги.И друго не всеки който носи смъкнати *** слуша хип хоп.Но това е последното, което ще напиша по темата и ще ви оставя на невежеството ви.Айде вървете в някоя квъртална кръчма и поръчвайте
35
0
 
0
 
! Отговори
Весо преди 16 години
Не казах го за да ви хване яд, че не разбирате много неща зашото сте стари и мисленето ви е от комунизма още, в който средното образование беше на ниво признавам.Но само то беше на ниво.А съм сигурен, че ако ме видиш на работа няма и да си представиш, че съм момче способен да пуши само че тук се вижда още колко си ограничен, тъй като може да се поинтересуваш поне за тревицата и да видиш каква и е зависимостта спрямо цигарите или алкохола или дори кафето.Защото аз алкохол не пия, цигари пуша и не мога да ги спра, а трева е имало случаи и по 3-4 месеца не съм пушил, но нищо вашето поколение си заминава а нашето идва и не се притеснявай нищо чудно даже като станем по на 40г. ние да сме на високите нива в социалната йерархия, а закостенелите мозъци и тъпите чалгари да бачкат за нас.
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
CIA suzdadoha HIP HOPA, sega berat qdove:)))))))))))))))))smqh
33
0
 
0
 
! Отговори
FRONTLINE HUSTLE преди 16 години
ще цитирам Крис Рок: "Правителството мрази рап" казал го е преди няколко години като е излязал на сцена да прави комично шоу казваше се Chris Rock: Never Scared ко си говорим понеже някой се облича смъкнато тряя бъде изолиран и наказан ли кво?
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Че се и хвалиш .Ако от теб зависи да оправяш бакиите на държавата ни, ми става ясно що сме затънали в такива л***а.Щом сме я докарали изпушили наркоманчета да ни оправят, направо сме живи за ореваване.
31
0
 
0
 
! Отговори
Весо преди 16 години
Чета много "остроумни" коментари, които предполагам, че половината са от разни "модиерни" чалгарчета.Ми вие с това си мислене, което не признава нищо различно освен тях сте си за САЩ демократите ми те.Я се гледайте себе си защото съм сигурен, че колкото и да не ви се иска аз зимам по-голяма заплата от половината от вас, както и приятелите ми, които също се носят така, пушим марихуана всеки ден след работа и трябва да оправяме бакиите сътворени от вас в държата ни.
30
0
 
0
 
! Отговори
Ruslana преди 16 години
Американският народ има свобода на словото и свобода на действието. Той също така има и разум, да не се възползва от горните две свободи!Марк Твен преди около 100г.Както виждаме, не се е променило особено.
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Мисля, че искат афро-американското общество да бъде още по-неуко, ниската класа да се понижава и отново да си имат роби за тежка работа, но и ниско платена. Съдя по това, че като цяло сигурно 90% (и отгоре) от афро-америкаците имат този стил на обличане. Дори на снимката са такива.
28
0
 
0
 
! Отговори
EmInEmKaTa преди 16 години
avee vie ludi li ste ve az sa nosa super isuleno i si e mn qko gati tapoto nemoat mi kajat kak da sa nosa :P
27
0
 
0
 
! Отговори
baj Hasan преди 16 години
Taka ,4e az baj Vi Hasan obqsnqvam - tazi moda idva ot BG navremeto konete gi sp1vaha s t.nar - bukai - povtarqm bukai ,s tezi ga6ti ne moze da se bqga i po tozi na4in ima6 tvadro alibi ,4e ne si iznasilil nqkoq zenska - sas vdignata pola se bqga po-barzo otkolkoto sas smaknati ga6ti - sega razbrahte li ?????
26
0
 
0
 
! Отговори
Весо преди 16 години
Ами аз си ходя така от 13 годишен.Сега съм на 25 и на работа ходя с костюм и вратовръзка, но извън работа почти винаги съм със смъкнатите дънки много е удобно ползва се колан за да паднат и се тича лесно.На члена е доста по-свободно и изглежда добре.По добре от прически прилепнали дънки перчемчета кожени панталони и секви други чалгарски културни феномени.А закона си нормален за САЩ то там е "демокрация" и американски нрави в страна основана от бивши престъпници.Демокрацията беше в България от 90те до 2000г..Сега и ние ще ставаме "демократични".