10 начина за борба със сексуалната скука. Част I

Научете се да правите секс с партньора си цял живот
9 юни 2008 20:38,
22
10 начина за борба със сексуалната скука. Част I
Снимка: typepad.com

За да не загубят сексуалните отношения с партньора ви свежестта си и да останат на висота в продължение на много десетки години, вестник The Sun предлага 10 начина за лечение на сексуалната скука.

1. Превърнете любовта в най-важната част от живота си

Много двойки смятат, че любовта трябва да е едно от най-важните неща в живота, но посвещават на секса едва- едва 20 минути след тежкия работен ден.

Научете се да подхождате към ролята си на сексуален партньор също така, както подхождате към ролята си на служител, родител или друга някоя от житейските ви роли.

Определете специално време за занимания със секс, когато имате сили и настроение.

2. Ако се карате на тема колко често правите секс, намерете компромис

Такива конфликти често водят до задънена улица: един от партньорите винаги ще смята, че го принуждават да прави секс и ще му се иска все по-малко и по-малко.

В същото време другият ще се усеща отхвърлен и ще желае интимни отношения все повече и повече.

Поставете въпроса на открито обсъждане и стигнете до общ извод и решение на проблема. Ако единият партньор иска секс 4 пъти седмично, а другият – само веднъж, те лесно могат да се договорят да се занимават с любов два пъти седмично.

В нощите „без секс“ можете просто да се целувате и прегръщате.

3. Отделете секса от всичко останало

Няма взаимоотношения, които да минават без спорове и конфликти. Жените особено, не могат да се занимават с любов, ако са сърдити на партньора си.

Разбира се, че не можете, нещо повече – не сте длъжни да правите секс, когато сте раздразнени, но постарайте се малките кавги да не създадат около сексуалните ви взаимоотношения порочен кръг от отмъщение и откази.

4. Идете на малко пътешествие

Поне веднъж годишно заминавайте на някое приятно място, за да прекарате там възможно най-дълго време сами със законния си партньор – да се веселите и да се занимавате със секс.

Не мислете, че ще изкарате всичкото това време в леглото. За близостта между съпрузите е също така много важно да споделяте един с друг чувствата си, надеждите, страховете.

5. Възобновете играта на срещите

Спомнете си как ходехте на срещи, преди да станете официална двойка.

Идете на някое приятно място, поговорете си, изкарайте една вечер като следвате всичките ритуали, сякаш искате да се влюбите един в друг отново.

Или, да речем, се разберете с партньора си да посвещавате всяка сряда вечер на спокоен разговор на чаша вино и заедно да гледате филми.

Сексът съвсем не е задължителен след такива вечери. Но ще можете идеално да си го представите, нали?

Очаквайте продължение...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
tedick преди 15 години
Na koi mu e do sex, pri polojenie che ima evropeisko po futbol