Рускини харчат семейни пари, руснаците отиват в кухнята

Как руснаците разбират семейното равноправие?
2 юли 2008 18:13,
20
Рускини харчат семейни пари, руснаците отиват в кухнята
Равноправие- по руски. Снимка: Булфото

51% от руснаците смятат, че всяка съпруга има пълното право самостоятелно да взема решение за скъпите покупки в семейството, дори ако мъжът печели парите. А 73% са убедени, че домашната работа е тежко начинание, за което са отговорни по равно и двамата съпрузи.

Това показва проучване на Всерусийския център за изследване на общественото мнение (ВЦИОМ) сред 1600 души в 46 области на Руската федерация.

22 % от анкетираните са заявили, че с възпитанието на детето трябва да се заеме жената в семейството, а 36% са категорични- нежната половинка във фамилията трябва да разпределя парите и за текущите разходи.

54 на сто смятат, че кариерата на съпругата е също толкова важна, колкото и на мъжа, а едва 32% са убедени, че мъжът е главата в семейството.

39% от рускините дори искат по-голяма власт- те са категорични, че жените трябва да са главата на семейството.

Предишно изследване на ВЦИОМ установи и друга любопитна подробност- 49 % от руснаците са убедени, че знаят как да се целуват добре (53 % от мъжете и 45% от жените).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
rowena преди 15 години
То направо да и се прииска на българката да има за съпруг руснак! Само дето много пият руските мъже. Те и тук мъжете пият много но и бият. В кухня не влизат освен да ядат и чакат за всичко на жената, че и за глава на семейство се имат като капак.
18
0
 
0
 
! Отговори
ягодкя преди 15 години
16. - 09:22 -От: Историкчеловек никогда не должен забывать великое прошлое и жить в настоящем,сегодняшнем дне. "не плюй в кладенец,защото ще дойде време и пак ще се наложи да пийнеш от там водици "
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ai lape gadno,prodaljavai da spi6 i da synuva6...i si igrai s patkata si marda!
16
0
 
0
 
! Отговори
Историк преди 15 години
Давайте называть вещи своими именами: если Россия решит закрыть кран, Болгария вернется в каменный век, - объясняет член парламента Александр Паунов. - В Болгарии нет своих ресурсов, и мы глубоко зависим от русской энергетики. Ядерное топливо для АЭС мы берем у России и туда же отправляем отходы, вторую АЭС строят для нас русские, ваши газ и нефть мы все еще получаем по специальной цене. Вся Европа зависит от русской энергетики. Только безумцы думают, что могут обойтись без России. Вы приобрели немалую выгоду от войны в Ираке - от войны, которой вы противились! Россия без единого выстрела, без потери единого солдата получила огромные деньги благодаря американской ошибке и резкому взлету цен на нефть. Нас пугают возрождением Российской империи, - говорит журналист Велизар Енчев. - Но что плохого в такой сырьевой империи, которая не порождает войны, а оказывает экономическое влияние? Я не боюсь империй, я боюсь империалистической политики. От вас хотят, чтобы вы дарили газ и нефть. Но если вы строите капитализм, то и торговля должна быть капиталистической. А то, что есть политическое влияние, так это естественно. Государства не делают экономические жесты, если они не проводят свою политику. Сейчас зарождается то, что мы называем русским экспансионизмом, - говорит историк Андрей Пантев. - На Россию всегда нападали, а она защищалась так, что увеличивала свои территории. На данный момент я вижу моральное право русского экспансионизма: нельзя, чтобы военные самолеты, базы и ракеты были в 500 километрах от твоих границ. Россия сейчас в том же состоянии, как после Крымской войны, когда князя Горчакова, министра иностранных дел, спросили: Почему Россия дуется на Запад? Он ответил: Россия не дуется. Она собирается с силами. А Болгария? Болгары были и есть профессиональные русофилы, и нашу ментальную близость нельзя уничтожить. P.S. На легендарном Шипкинском перевале, где полегло столько русских воинов за освобождение болгар от турецкого ига, высится памятник Свободы. В нем на мраморном саркофаге, где хранятся кости погибших, есть величественные слова: Болгарин! Склони чело перед этим святым местом - заветным памятником вечной дружбы между болгарами и русскими, увенчавшими своей кровью нашу свободу.
15
0
 
0
 
! Отговори
russia bronz преди 15 години
ei malka strana zavistlivi hora namazahte da imate more tuk i hubava priroda pazete gi ne se mesete sas svoiti glupavi misli v globalen sviat 4e 6te vi otrejat pak i 6e vi napraviat na ni6to, vnimavaite kakvo prikazvate za6toto i stenite imat u6i, vsi4ko se znae kakvo mislite tuk v bg horata ne sa tapi, drugiya pat kato usirate rusnaci pomislete otna4alo za energiniya sektor ot kogo 6te zavisi calata evropa vkliu4itelno i vie ako slu6kate moje po evtino benzin4e, a po temata ima rusnaci razli4ni, jena da komandva v ka6tata mi niama da stane az sum kazak, da hodi da komandva deto muje i e uliugofrend4e
14
0
 
0
 
! Отговори
k преди 15 години
Kak moje da stoi komentarat na #10. Otvratitelno. Kade e administratorat?
13
0
 
0
 
! Отговори
Сигoтури Нaкура преди 15 години
Ах ти, педофил с педофил! :)))
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много се кефа когато някой болен българин се представя я за турчин я за руснак по форумите, и почва да плюе българите. Или са *** или са по-долу от руснаците. После пък засегнати българи убиждат Турция или Русия. Изобщо шоу.А да подразня ли българките като кажа, че много български мъже предпочитат разкрепостени рускини, пред озлобени и меркантилни нашенки, които дори не знаят как да са добри любовници.
11
0
 
0
 
! Отговори
rusnak преди 15 години
Bokluka si ti, a poslednite 20 godini go dokazahte i na nas rusnacite...
10
0
 
0
 
! Отговори
готин мъж преди 15 години
Знам, че рускините са сред най-красивите жени на света.Аз съм на 19 и харесвам експериментите в секса. В свободното си време обичам да карам велосипед и съм си купил велосипеден екип от трико. Така се чувствам като професионален колоездач. Може би защото трикото подчертава мускулите ми и релефът ми като цяло се чувствам доста секси в него. Трикото също така очертава половите ми органи, и понеже имам големи тестиси трикото ми е доста издуто между краката. Бих искал да си намеря рускиня, която също харесва колоезденето като мен. И да караме заедно. А ако носи трико ще е просто чудесно - обожавам да виждам женско тяло в трико. Да виждам очертанията на нейните зърна и срамни устни през прата ми действа много възбуждащо. След като сме карали велосипедите си можем да си починем за малко... със секс. Как би ми се искало да смуча зърната и през трикото, а тя да докосва пенисът ми. Забравих да ви кажа, че аз лесно получавам ерекция. Например често в рейс от вибрациите получавам. Също така получавам, когато се преобличам и преобувам. Трикото е плат, който седи по тялото и допирът на нежна женска ръка през него е неописуемо удоволствие. Бих искал моето момиче да се съгласи и да гали нежно големите ми тестиси пълни със *** и втвърденият ми и тъмен *** през плата на колоездаческия екип. След галенето да премине към галене и целуване с устни, да ме облизва нежно с език. После да ме накара да свърша в трикото и спермата ми да изригне... Понеже трикото е от тънка материя спермата ми ще проникне на повърхността и със същите нежни устни моеото момиче ще поеме топлата течност в уста. Аз пък ще я докосвам през плата по срамните устни и дори ще я смуча, ще впия жадни устни и тя ще се подмокри от кеф. Ако сте рускиня, която обича колоезеденето да пишете!
9
0
 
0
 
! Отговори
ягодка преди 15 години
завист и злоба,манталитета на българия. не взимайте бе рускини,взимайте туркини и ***. българки пак от кафета не излизат. виж първо себе си,преди да съдиш другите....
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това изследване не енещо ново за мен - имах един горчив опит с една руская девочка! тези не са нормални! Амам и как да са, след като мъжете им не изтрезняват? Ясно е, че някой трябва да се грижи за къщата! Лошото е, че си пренасят манталитета и когато отидат да живеят в чужбина и това обрича всяка връзка! така че рускините да си стоят в матушка Русия и като искат да си комадват, да го правят с мужиците си!
7
0
 
0
 
! Отговори
ЛАВРЕНТИЙ преди 15 години
Рускини" ЗАРАБОТВАТ"семейни пари,руснаците отиват в КРЪЧМАТА.
6
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
Koito se e ogenil za ruskinia e zapalil takav pogar v kastata si,che oste niama takav pogarogasitel s koito da se ugasi pogara
5
0
 
0
 
! Отговори
nasko преди 15 години
I love Russia! i po-specialno ruskite jeni!
4
0
 
0
 
! Отговори
dimitri преди 15 години
ако ние се наречем хора то те не са поради това че ние не струваме 5 стотинки и затуй ни хранят с ***,правят си с нас каквото искат, ще ни правят тука на жив щит абе с една дума яко "клатене", само да споделя по темата на статията, в 8 от 10 семейства в нашия блок мъжете имат "хобито" да готвят не знам дали звучи като оправдание....обаче е доста смешно
3
0
 
0
 
! Отговори
Бащата на "chov преди 15 години
Ех сине сине, що не клатнах *** още няколко пъти, когато те правех...сега никой не може да ти помогне, о л и г о ф р е н ч е ще си останеш:(
2
0
 
0
 
! Отговори
omainiq преди 15 години
ей колко много *** пишат тук руснаците ако са ***...янките са фъшкий...извинете за израза!
1
0
 
0
 
! Отговори
chovek преди 15 години
rusnacite sa *** , nikoi v sveta negi priznava za hora!