Бъдещият човек – ням, глух и... грозен

... без зъби, по-плешиви и по-мургави
9 ное 2008 14:00,
97
Бъдещият човек – ням, глух и... грозен
Снимка: БГНЕС

Мутациите, които ще споходят хомо сапиенс в близките десетилетия, са направо стресиращи.

Прогнозите на френски учени сочат, че хората ще са по-глухи, по-плешиви и по-мургави, носовете, очите и зъбите ще се смалят, а кожата ще потъмнее.

Едни от първите прояви на еволюцията ще са резултат от високата раждаемост при азиатци и африканци и от демографския срив при европеидната раса - човекът ще стане с по-тъмна кожа и с дръпнати очи, пише "Московская правда".

Освен това учените са установили, че 72% от гените за обонянието вече са мутирали. С времето носът ще е миниатюрен израстък на лицето.

Зъбите също ще се смалят и дори ще изчезнат, защото мощните челюсти отдавна не са нужни в епохата на консервантите и захарта.

Отново според тях човешката глава ще се уголеми, а телепатията ще стане всекидневие. Езикът изобщо няма да има речеви функции.

Човекът на бъдещето ще е с рахитични ръце без два ненужни пръста, но за сметка на това краката ще започват от гърдите.

И, разбира се, това са само прогнози.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
е добре, че ги казвате по-рано тея неща,тамън се бях замислил за създаване на поколение ама щом се очаква след я има десетина години я няма краката на чедото ми да започват от гърдите...не мерси,преустановявам тези мои желания :)
75
1
 
2
 
! Отговори
Незнайко преди 15 години
оказва се, че не били извънземни, а хора от бъдещето малките човечета с дръпнати големи очи /уголемени от взирането в мониторите/, малки носове и големи глави.Поне вече сме подготвени какво ни очаква хахаха
74
1
 
2
 
! Отговори
Стоименов преди 15 години
ПОЗНАХ ГО, ТОВА Е БАРЕЛЕФА ОТ БЪДЕЩЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ!
73
1
 
2
 
! Отговори
Lora преди 15 години
хаха страшен коментар евала, просълзих се от смях, има някаква логика в него;)))Тия *** статии, ако не друго поне могат да развеселят човек в гадната понеделнична сутрин:))
72
1
 
2
 
! Отговори
az преди 15 години
спрете им наркотиците на тия хора, бе, дето се наричат учени,то бива, бива халюцинации, ама направо са им се размекнали мозъците от опиати
71
1
 
2
 
! Отговори
quiz преди 15 години
И жена му е Азис!
70
1
 
2
 
! Отговори
electric_poet преди 15 години
Боже ,боже ,колко мъка има по тоя свят ,боже!!!!!
69
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
ne naprazno garcite sa zalojeli na muskulite i harmonichno razvito tqlo, a evreite na mozaka. Tova e zastrahovka na vechnostta i silata na jivota. Vsichko ostanalo e "otnositelno" kakto e kazal Ainshtain.
68
1
 
2
 
! Отговори
Калинов преди 15 години
Иска ми се и на мен да ми плащат за писане на такива статии и прогнози... Сигурно ще печеля повече от колкото ако работя като електроинженер...
67
1
 
2
 
! Отговори
Debora преди 15 години
Absolutno tochno !Naistina smeshno i jalko.!! Obarnete se nazad v istoriata dori kam Staria Zavet na Bibliata. Bsiako 10-to pokolenie e mnogo krasivo i po- malko ustoichivo vav vsichko, sled koeto sledva spad i obratno do sledvashtoto 10-to pokolenie. Ne razbiram koi dava pari za pisane na gluposti.
66
1
 
2
 
! Отговори
Godrik преди 15 години
Що за трябва да си,за да напишеш такова нещо 0.о
65
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
абе Обама отговаря на поне 70% от това описание. може да стане и "глух" за оплакванията на *** на социални помощи
64
1
 
2
 
! Отговори
Яна преди 15 години
"Човекът на бъдещето ще е с рахитични ръце без два ненужни пръста, но за сметка на това краката ще започват от гърдите." Гаси сметката братче
63
1
 
2
 
! Отговори
tracer преди 15 години
4e 6te staneme gluhi tuka spor nema ot silna muzika...oba4e tva s krakata...rucete....ave 6e vi e*a i u statiite i tupite francuzi....samo si 4e6ate ezicite...5% ot kazanoto moje da e vqrno ama ostanaloto...na mene mnoo ne mi se verva 4e si4ki 6te staneme ***.....
62
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
61 mnogo si prav/a
61
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Пишат се глупости,защото има интерес към тях.Хората искат да четат глупости и да се кефят.За справка жълтата преса печели повече от нормалната.Мен примерно ме кефи сайта,редовно избухват с глупости.Пълнят ми душата.
60
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
57 доста точно казано !!!Според журналистите писали статията моето внуче трябва да е с глава голяма като дирижабъл и да не чува...По принцип бих приел тази "теория" като вероятна... но ще и трябват шиляди години за да се реализира.... и това мога да ви гарантирам.Ако беше възможно това за което пишат драскачите сега щяхме да сме свидетели на поява на много нови "подобрени- еволюирали" видове.... тей като за евплюцията е нужно плавно променяне на условията "средата" за живот и борй цикли на поколения.... кото ще рече че ако в сахара климата в течение на 2000 години плавно се захлажда животинките там постепено ще се адаптират и променят към към новите условия.... но това няма как да стане за 2-3 поколения....Освен учените писали тази статия , и журналистите са пушили нещо.... Съвета ми е да си сменят дилара... !!!! и да не пишат повече такива глупости.... че хората яко им се смеят на простотията.... освен това някой по *** от тях може да помисли че е дошъл края на света и да се обеси пред редакцията им.... Ееей журналистчетата , нали неискате с глупостите си да убиете някой ! ?
59
1
 
2
 
! Отговори
охо бохо преди 15 години
и един мармот завива шоколада в станиол
58
1
 
2
 
! Отговори
ник-свободен изследо преди 15 години
Академичната митология се шири навсякъде.Невежи хора,без никакъв жизнен опит,взети направо от ученическата скамейка и хвърлени в океан отинформация.Какво очакваме от тях?Чудеса ли?Нека си припомним примера със спанака.Създаде се цяла митология заради една сгрешена десетична запетая внаучна публикация.Двадесет години ние вярвахме,че спанака е полезен и мноооооого богат на желязо.Това не е пример за случайна грешка,а ясно доказателство за липсата на контрол,проверка.А за това празнословие нямам думи.Първо телепатията е архаичния праезик който лежи в основата на човешката комуникация.Телепатията е носител на основната информация при общуването между два човешки индивида,между две животни или между човек и животно.Като помощно средство се използват движения на тялото,жестове,мимики.Речта е също помощно средство .Но без телепатема речта е сива ,неразбираема.Без речта,без писменото слово не е възможно създаването на науката и културата.Този огромен арсенал от понятия не може да бъде предаден и разбран само по телепатичен път.Можем да кажем,че телепатията е праезика,а бъдещето принадлежи на комбинацията от телепатема и език.Но само телепатия-това означава връщане назад.А колкото до морфологичните признаци на човекът на бъдещето-тези псевдоизследователи забъркват някаква каша от факти казват "абра кадабра" и хоп-теорийка.Смешно и жалко.
57
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Бах тая еволюция за няколко десетилетия ...ЕвропОидна раса, не европеидна.Нямам думи за статията... и е топ новина...Поне я напишете и обосновете грамотно.