Защитници на животните пуснаха кървава кулинарна игра

Играта на PEТА е пародия на Cooking Mama
20 ное 2008 16:14,
25
Защитници на животните пуснаха кървава кулинарна игра
Скрийншот от Cooking Mama: Мама убива животни

Организация, защитаваща правата на животните, пусна на сайта си кървава игра, пародираща играта Cooking Mama, предаде Лента.ру.

Организацията People for the Ethical Treatment of Animals (PETA-Хора за хуманно отношение към животните) смята играта за вредна, тъй като геймърите се учат да готвят, без да им се показват кървавите подробности, свързани с убийството на самите животни.

Тази несправедливост е поправена в играта, поставена на техния сайт, която включва оскубването и изчистването на пуйка.

Активистите на PETA искат игрите, в които се предлага приготвянето на виртуална храна, да включват повече вегетариански рецепти.

Те се надяват в резултат на протеста им да се появи нова част на играта, посветена изцяло на вегетарианската храна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
merian marieva nikol преди 15 години
Тази неделя Истории с Патрашкова за първи път ще е в две части - една в 18:00 часа и специално издание в 22:30 часа. Това се налага поради жестоките кадри, които ще бъдат излъчениТази неделя в Истории с Патрашкова някой от зрителите може да разпознае своите котета или кучета, които е подарил преди време. Защото ще ги види на екрана, но за съжаление агонизиращи, малко преди да издъхнат. Екипът на предаването проследява обяви за осиновяване на животни, на които обикновено се отзовава млад мъж, който обещава, че ще се грижи с огромна любов за домашните любимци. Оказва се, че Евгени Андреев взема животните, за да храни с тях огромните си гърмящи змии, които отглежда в Горни Лозен. При това филмира мъчителната смърт на кучетата, котките, зайците и птиците. Някои от клипчетата изпраща на свои приятели. Евгени Андреев иначе е компютърен специалист и видимо е напълно нормален. Макар да прави бизнес със змиите, всяка една от които продава по 80-90 лева, за него главното е да изживее патологичното удоволствие от екзекуцията на обезпаразитени и ваксинирани животни. Чрез историите на тези животни искаме да разкажем за младеж с психични отклонения, срещу когото малцина се осмеляват да свидетелстват, защото ги е страх. Бедата е, че още през юли срещу него са изпратени жалби до полицията и различни институции, но никой не е реагирал, каза водещата Кристина Патрашкова. От екипа предупреждават, че кадрите, които ще бъдат излъчени в предаването, съдържат наистина изключителна жестокост и затова не са препоръчителни да бъдат гледани от деца.Ще направим нужните предупреждения, но ще покажем ужасната жестокост - защото понякога имаме нужда от шоково разтърсване, за да се стреснем и да се замислим какво става с нас и обществото ни, и накъде вървим, каза още Патрашкова.Най-шокиращите клипове, в които змиите умъртвяват животните, ще бъдат излъчени в специална късна версия на предаването, която ще бъде излъчена в неделя от 22:30 часа по ТВ2.dir.bghttp://vbox7.com/play:e933ab4a http://forum.zoomania.org/viewtopic.php?f=21&t =5075
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
към коментар 22:Стана и с обратна резба,писах го и ме цензурираха.Какъв извода?Яйте месо за д асте здрави и корави!Обожавам агънца ,зайци и сърнички печени в тавички!!!
22
0
 
0
 
! Отговори
Обожавам агънца ,зай преди 15 години
Имах един приятел,първо започна да плющи само зеле и кисело мляко,после премина смао на зеле,впоследствие стана и наркоман!А аз долната твар дето ям-мням-ям Животни (даже съм клал агне) си останах нормален...без повече коментари от мен! Обожавам агънца ,зайци и сърнички печени в тавички!!!
21
0
 
0
 
! Отговори
BMviper преди 15 години
vegetarqnec ok jiv zdrav no za6to trqbva da ni go natqkvat na nas ok si4ki znaeme 4e taka umirat jivotni ok i? Vkusno e kato ni se uslajda 6te go qdem zatfa iskam da go kaja hubavo i qsno OBI4AM DA QM MURTVI JIVOTNI! Nqm nqm murtvo agunce uhuu a da vi kaja 4estno drob4etata i sur4icata nai mi haresvat! A svinski ezik olele mamo neka neka qjte raigras budali :D
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Който иска да бъде вегетарианец - нека си бъде.Не разбирам защо трябва да се опитват да насаждат мнение обаче.
19
0
 
0
 
! Отговори
Спонсор на РЕТА преди 15 години
Към #17Респект :+)
18
0
 
0
 
! Отговори
Спонсор на РЕТА преди 15 години
#7, нещастнико, каква е тази глупост: Но определено съм и против това някой да ми твърди че не трябва да се яде месо, само защото е "жестоко" да заколиш едно животно отгледано с цел именно да бъде заклано (и не участващо по никакъв начин в поддържането на екологичния баланс).Ти имаш ли бегла идея един свинарник или кравеферма какви количества отпадъци генерират? Или тези отпадъци магически изчезват в открития космос? :+D Иначе не участват в баланса... умник!#8, лицемери са тия, дето плюскат пържолките, ама твърдят, че не участват в убийството на животните.#15, не знам дали ще можеш да правиш каквото си искаш. Я фармацевтичните компании как клекнаха - a пък в тях има мнооого повече кинти, отколкото разработчиците за игри ще видят някога :+D#16, папкането на месце никак не ти се отразило добре на мозъка, я си виж правописа >+) Или си само на салатки?
17
0
 
0
 
! Отговори
технократ преди 15 години
Хората са всеядни. Това не означава че трябва да ядем всичко, а че можем да ядем всичко. Ние всички можем да ядем месо, може и да не ядем. Проблем няма от физиологична гледна точка (за здрав индивид).Проблемите идат от друго място и то се намира високо над стомаха.Имам другарчета вегетарианци - добри хора които не обичат месо или не искат да го ядат защото... нещо си. Ми хубаво :) Те не ми пречат да си маам пържолки :), аз пък им правя от моите картофи на фурна и всички сме щастливи на масата...Виж ако ме питат за Веганите (Vegans), те са си кротко луди, поради което безопасни за обществото. Да не дава Господ да пощуреят - такива фанатици ще сложат в малкия си джоб всички ислямски фундаменталисти на света.Сладура отдолу (ginko biloba) да заповяда да ми обясни някак "такива разбери" на слонския мозък дето само с тревичка го хранят, завалията."Обожавам агънца ,зайци и сърнички печени в тавички!!!" - кърти мивки!
16
0
 
0
 
! Отговори
гинко билоба преди 15 години
Човека е еволюирал благодарение на най-силното си оръжие - мозъка. Мозъка се е развил то такива мащаби благодарение на силната и здравословна храна, с която е бил хранен - протеините и мазнините. С две думи: МЕСОТО НИ Е НАПРАВИЛО ТОВА, КОЕТО СМЕ! Това е доказан факт...А хората, които похапват целина ... нямат храна за мозъците -> тапаци :)
15
0
 
0
 
! Отговори
dgd преди 15 години
няма да позволя на някакви нещастни разглезени мамини синчета, които не са работили и един ден през живота си, завършили са престижни колежи с парите на мама и тате, карат скъпи коли и се чудят къде да си го заврат - да ми казват какъв продукт да пускам и как да си печеля парите.
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хитлер е бил вегетарианец, при това непушач и не е пиел алкохол! Направете си изводите! :)
13
0
 
0
 
! Отговори
z преди 15 години
Когато искаш да направиш нещо,а не знаеш как,вършиш глупости!Тия изобщо дават ли си сметка за последиците върху детската психика от тая щурава игра!?Ама друго си е да се правиш на много умен,нали!
12
0
 
0
 
! Отговори
, преди 15 години
...а прасетата ядат всичко...Открий разликата
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
PETA ON!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
AAAAXAXAXAXA... Егати простотията. Да имало повече вегетариантски храни в онлайн игрите... не че имам нещо против вегетарианците, но това е смешно....
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
abe q da zemat da q razturat taq organizaciq tova si e 4ast ot hranitelnata veriga kakvi sa te 4e da vurvqt sre6tu prirodata
8
0
 
0
 
! Отговори
dido преди 15 години
Vegetariancite sa golemi licemeri!
7
0
 
0
 
! Отговори
lokster преди 15 години
Определено съм против избиването на диви животни заради кожите, костите или каквото и да е други такива "суровини".Но определено съм и против това някой да ми твърди че не трябва да се яде месо, само защото е "жестоко" да заколиш едно животно отгледано с цел именно да бъде заклано (и не участващо по никакъв начин в поддържането на екологичния баланс).По същата логика друга организация може да каже че не трябва да ядем зеленчуци - растенията също са живи, и могат да изпитват своеобразен вид "болка". И кво, да спрем да ядем домати ли? Защото ги боли? Еми като ги боли, нека еволюират така че да не можем да ги ядем повече...
6
0
 
0
 
! Отговори
Pilcho преди 15 години
не си лицемерка, няма страшно. Само си неграмотна. ;)А тия от PETA са безспорно ненормални. Аз пък мразя заразни,крадливи, шумни и миризливи представители на малцинствата и искам в игрите, посветени на лова и убийствата да има повече смугли ***. Трябва ли да орева света с това си искане?!
5
0
 
0
 
! Отговори
R преди 15 години
Лъвовете ядат месоКравите пасат треваЕ? Приятно пасене!