4... 3... 2... 1... Оргазъм!

Спрете да се тръшкате, създадоха чип за... оргазъм
29 дек 2008 11:11,
58
4... 3... 2... 1... Оргазъм!
Снимка: Getty Images/Gulliver Photos

Забравете за проблемите с оргазма. Британски учени създадоха чип, който контролира 100% сексуалния живот!

Вместо да се тръшкате и да се опитвате да подобрите сексуалната връзка с партньора си, много скоро ще бъде достатъчно само да се обърнете към "експертите", които за нула време ще имплантират във врата ви необходимия чип за контрол на оргазма.

Така без проблем ще постигате максимума, твърдят още британските учени от Университета в Оксфорд. Според тях чипът ще изпраща "импулси" към мозъка, който от своя страна ще стимулира оргазма.

Първоначално новата технология е била изработвана за страдащите от паркинсон, но при тестовете учените са достигнали и до това откритие.

Новото лекарство ще помага на всички, които страдат от анхедония (липса на удоволствие при преживяване на нещо, или правенето му като задължение, бел.ред.).

"Ние сме убедени, че процедурата ще стане много ефективна и практична - чипът ще може да се включва и изключва от самия пациент, когато той реши", твърди още британският учен Типи Азиз, който се смята за един от откривателите на чипа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
2
 
! Отговори
дедо поп преди 15 години
Ленче, ти изпитвала ли си ОРГАЗЪМ!??
16
1
 
2
 
! Отговори
Ram преди 15 години
Прав си Най после и Елена Пенева да разбере какво е това оргазъм
15
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Дами и господа, другари и другарки, скъпи съотечественици, честита нова болест анхедония. Всички, които страдаме от болестта хедония, нека тържествено и радостно полеем откритието на болестта.
14
1
 
2
 
! Отговори
ramirez-sanchez,ilij преди 15 години
ami za tezi deto silikonat s 10-ki kg pove4e ot mozaka im 4ip dali e izmislen i dali toi shte se implantira v gradnata im obikolka?
13
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
"неколкокрарно" казваш 12-тия ....:)))) ако беше казал МНОГОкратно нямаше да е толкова смешно :))
12
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Имам такъв чип в наличност, при желание от страна на подходящи клиентки мога да им го импланирам неколкокрарно
11
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Аз пък имам един чип който е многократно проверен в практиката, че работи. Малко е дебел, но е красив, редакторката ако иска да казва докато е време ...
10
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
в последните 9 коментиращи открих поне четирима борещи се усърдно с привличането си към дясната ръчичка :)
9
1
 
2
 
! Отговори
Данъкоплатеца преди 15 години
Предлагам споменатите чипове с 50 процента намаление,тъй като все още са в пробен периодНа редакторката и пожелавам многократен *** оргазъм
8
1
 
2
 
! Отговори
Тя преди 15 години
Та, толкова ли няма с какво да се занимавате и да пишете, че насочвате вниманието ни към глупости, та това и глупости не са.. пълни безмислици... НЕ е за вярване, че някой въобще го пише това, какво остава за нас ..ние дето го четем да го вярваме?!?!?!?
7
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Това е типичния американски подход - американците искат всичко да става с натискането на един бутон ... в резултат всичко изобретено от тях е фалшиво и глупаво. Колкото до тоя чип, убеден съм че освен че е вреден и не работи.А колкото до редакторката, 2-рия Иванчо, блогаджииката, си е секси парче, бих я мушнал с радост и чип няма да и трябва
6
1
 
2
 
! Отговори
:D преди 15 години
Тук вече и разработките на НАСА се намесиха...Бате слез на Земята и се научи как се пише "между", после говори за научните експерименти на САЩ. Колко ненормалници има на тоя свят!!
5
1
 
2
 
! Отговори
Пич преди 15 години
Те това е, най-после ще може да си гледаме мачовете и да си пием бирата на спокойствие. Браво !
4
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
ужас
3
1
 
2
 
! Отговори
xxxxx преди 15 години
А междо другото може да се използва и като оръжие този чип , да управляват деиствията на даден човек да извърши някакво престъпление.Военните в Америка сигурно вече са проявили интерес към откритието и технологията и начина му на деиствие.Отиваш уж да те оправят да имаш оргазам и получаваш 2 в 1, хем ще си имаш оргазам когато поискаш, хем ще си таиното оръжие на някои.Щом може да контролира оргазма и ще има връзка с мозака значи ще може да контролира всичко .
2
1
 
2
 
! Отговори
Иванчо преди 15 години
Няма какво да се чудиш. Напълно съм убеден, че редакторката в Днес.БГ, никога до сега не е имала щастието да го изпита, и всяка една дивотия писана някъде по темата изпраща първични импулси към мозъка и. С такива статии, намира някакво оправдание, че не е необходимо да се тръшка повече...
1
1
 
2
 
! Отговори
Айнщайн преди 15 години
Понякога ви се чудя на глупостите ,които публикувате!!