Дъщерята на Орнела Мути: Обичам и с жени, мама знае

Найке Ривели няма тайни дори и пред сина си
Обновена: 27 фев 2011 13:47 | 27 фев 2011 12:50,
120
Дъщерята на Орнела Мути: Обичам и с жени, мама знае
Мама Орнела още пленява мъжките сърца. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Найке Ривели, дъщеря на кинодивата Орнела Мути, призна, че е бисексуална.

"Жените ми харесват също толкова, колкото и мъжете. Харесва ми да гледам жените, намирам ги за страшно красиви и за много забавни", заяви Найке. 

Тя призна, че известната й майка, а също и 15-годишният й син Акаш знаели за тази нейна страст. 

Найке сподели още, че ако синът й имал възможност да избира дали да поиска автограф от Брад Пит или от Анджелина Джоли, той със сигурност ще го вземе от Джоли заради бисексуалността на майка си.

В родината си Найке се изявява като певица с творческия псевдоним Nayked - игра на думи, смесица от името й и от английското прилагателно за "гола". 

Според музикалните критици стилът й пък е смесица от тези на Лейди Гага, Кайли Миноуг и на Паола и Киара. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още по темата: орнела мути
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
5
 
8
 
! Отговори
7 преди 13 години
Това всичко е от дрогата и алкохола,после стават обратни.Орнела Мути е хубава но е вече на 60 години,родена е 1950 година,актрисите много обичат да си крият годините.Тя все е красива зящото беше женена за известен френски лекар -пластициен и той я разкрасяваше често.Сега тя се разведе и нямам предстявя кой ще и праи красотота.Но е хубава,жалко че никой не я снима вече.
29
9
 
15
 
! Отговори
каката преди 13 години
изпедерастиха се нещата, изциганиха се тия хора. Аре не ни занимавайте с глупости, напишете нещо адекватно. Какво познание ни се дава - коя брантия, как е деградирала. Ами следващата фаза може да е - да я пуснат в катуна да й се накачори и мало и голямо и кучета и котки, какво значение за някакъв си неизвестен пол.
28
2
 
8
 
! Отговори
справедлив преди 13 години
17, ама едновременно ли?
27
12
 
18
 
! Отговори
Юлия преди 13 години
Това е най-нормалното нещо. Аз съм бисексуална и моят приятел е адски щастлив от това. Просто трябва човек да намери подходящ партньор с когото може да бъде откровен. Тогава всичко е прекрасно.
26
8
 
11
 
! Отговори
шимба преди 13 години
остава да обича и с костенурки...
25
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И двете (майката и дъщерята) стават за изчукване. ;)
24
13
 
10
 
! Отговори
UK преди 13 години
До 21 и sasВиждам че толкова години под руско робство и мутринско иго в последните години са оставили отпечатък в съзнанието на средният българин.
23
0
 
15
 
! Отговори
X преди 13 години
Орнела Мути (на италиански: Ornella Muti) е италианска актриса. Тя е родена в Рим на 9 март 1955 с рождено име Франческа Романа Ривели (Francesca Romana Rivelli) от неаполитански баща и естонска майка. Тя има по-възрастна сестра, Клаудия (1951).В тинейджърските си години Орнела работи като модел и прави първия си филмов дебют през 1970 в La Moglie più bella (Най-красивата съпруга).Тя участва предимно в италиански филми, a първия си дебют в Обединеното кралство прави през 1980 във филма Флаш Гордън.
22
8
 
14
 
! Отговори
sas до UK преди 13 години
С кои нормални хора ни занимават тук, че не разбрах? Като чета постове като твоя и наистина вярвам, че идва Четвъртият конник. Никому неизвестната дъщеря на великата актриса просто е решила по някакъв начин да придобие слава. И като няма с какво друго... си развява непраните ***.
21
10
 
11
 
! Отговори
до№16 преди 13 години
Така ли?...Тогава си дай детето ако е невръстно да учи при учител педофил,ако е тийнеджър при учител гей или ако е тийнеджърка при учителка лесбийка...май ти дрънчиш на кухо... :))
20
10
 
5
 
! Отговори
секси селянин преди 13 години
ейй...убууту си и убуу...ем ша *** рани ем и друуту..
19
2
 
12
 
! Отговори
Мен преди 13 години
"с творческия превдоним" Дори в статии от по 15тина реда пак ще допуснете грешка ! Бих ви дал линк да си свалите спелинг-чекър, ама ще вземете да го сметнете за реклама :D Относно статия,голяма новина, ей ! Добре че бяхте вие да ми я споделите ! Подходящият цитат от песен тък е "Абе не ме занимавай сглупости" или "Няям време.."
18
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пишете за дъщерята а на снимката показвате майката...
17
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз обичам и с майки и с дъщери :)
16
16
 
21
 
! Отговори
UK преди 13 години
До 13Нормалните хора не ги интерисува каква е сексуалноста на другите. Светът се състои от хетеросексуални,хомосексуални и бисексуални хора,и всички са еднакво нормални. Така че не проповядвай тези кухи комунистически манифести.
15
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ееех необразована младеж, тази, Аманда Лиър, Сабрина, Сиси Кеч и още няколко имена бяха по страниците на Паралели през 80-те, тогава да покажат снимка на цици беше прецедент. Горните лелки бяха еталон за голо тяло тогава.
14
7
 
20
 
! Отговори
Бай Колю преди 13 години
Kато се замисля, май съм лезбий - харесвам жени...
13
20
 
28
 
! Отговори
до UK преди 13 години
Нормалните хора са хетересексуалните. Останалите са болни хора. Подменената ценностна система на хората докара младото поколение до там, че да приема извратеното за нормално, грозното за хубаво, глупавото за умно ...
12
9
 
32
 
! Отговори
UK преди 13 години
А бе днес.бг стига сте занимавали българите с нормални и светски хора. Не знаете ли вече че този народ с издънен чалгарски манталитет го интересува само гергана,ивана и съдрана.
11
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аз и нея и майка им несъм ги чувал . сигурно са бутнали рушветче на днес-бг един човал с картоф за да им направят реклама