Американец опропасти 30 млн. л питейна вода

Младежът се облекчил в езеро, властите го източили
Обновена: 20 юни 2011 18:34 | 20 юни 2011 18:33,
113
Американец опропасти 30 млн. л питейна вода
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Властите на град Портланд, в американския щат Орегон, решиха да източат естествен воден резервоар, съдържащ 30 млн. литра вода, заради пиян младеж, който се облекчил в  него, съобщи в. "Кориере дела сера".

Операцията ще струва 36 хиляди долара.

Резервоарът с размерите на истинско езеро, намиращ се в парка Маунт табър, е най-важният източник на питейна вода за Потрланд.

Младежът Джошуа Сийтър бил заснет от охранителни  камери на резервоара как извършва пиян в него физиологичните си  нужди. Той вече се извинил за постъпката си. Това обаче не променило решението на властите на щата.

Крайната мярка за източването на водата от  резервоара предизвика вече полемика. Според експерти няма как
пияният младеж да е допринесъл за огромно замърсяване на  източника на питейна вода на Портланд. Те припомнят, че в  резервоара често пъти се облекчават и различни животински видове.

 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
13
 
! Отговори
gogo преди 12 години
Добре бе, а веселите селища по язовирите, дето фекалиите от замъците на баровците се стичат направо в питейната вода? То тогава трябва да източим всички язовири.
105
0
 
2
 
! Отговори
Мариета преди 12 години
Японците пък от своя страна гледат по съвсем друг начин на физиологичните отпадъци vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3898511
104
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***, Те са тук!!!
103
3
 
5
 
! Отговори
Хм преди 12 години
*** мириканци...
102
11
 
8
 
! Отговори
бай хой преди 12 години
102, аз пък за пореден път се убеждавам, че българите ОБИЧАТ да ядат ***. не просто ТЪРПЯТ да живеят в *** - явно им ХАРЕСВА. щом смяташ, че е ТЪПО да се изхвърли питейна вода, в която някой се е изпикал или ***, значи нямаш нищо против да пиеш такава вода. е, добрата новина е, че *** и пикоч има достатъчно - гладен и жаден няма да останеш. *** били американците, че не искат да пият пикоч.... ей, малоумно племе българско! не само яде ***, ами и се смее на онези, които не ядат....
101
3
 
12
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
Смейте се на американците! всеки ден сумати рибари се облекчават в искър но приликите свършват до тука и започват разликите.Едните пият пикоча присмивайки се колко *** са другите. А още по лошото е че не само пикоча пият ами и много друго :D :D :D
100
0
 
15
 
! Отговори
мунчо преди 12 години
решиха да източат естествен воден резервоар, съдържащ 30 млн. литра вода...Операцията ще струва 36 хиляди долара.Според "Софийска вода" щетите са за 36 милиарда и ДКВР трябва незабавно да увеличи цената на питейната вода на 10 000 лева на кубик или 10 лева на литър!
99
1
 
11
 
! Отговори
alia преди 12 години
Май са си намерили извинение за източване на и без това вече замърсената вода...
98
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Tozi amerikanec mai se opitva da kopira Rumen Petkov.
97
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ужасТ, за пореден път се убеждавам, че тези американци са супер ***!
96
1
 
8
 
! Отговори
:) преди 12 години
Ами правилно решение - ето аз да речем отдавна не пия вода - нали рибите така или иначе са пикали в нея :)
95
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
скъпи на триците, евтини на брашното... нямат ли пречиствателни, та източват питейна вода? Че е излишна, за да не я пазим ли? За 200 мл пикоч... сред 30 млн литра вода? Еййй, *** народ са тези Хамерикаци...
94
0
 
4
 
! Отговори
Emi4 преди 12 години
Hehehhehe, ami te kato ribarite postoqnno se oblek4avat v Iskur, tova da ne ozna4ava, 4e sofiqnci ne trqbva da piqt ot tazi voda
93
0
 
11
 
! Отговори
of преди 12 години
На мен ми се струва, че не младежа, а властите са опропастили водата ;) дори сами си го казват "Те припомнят, че в резервоара често пъти се облекчават и различни животински видове." На този си му стигаше една солена глоба да му е обица на ушенцето.
92
0
 
6
 
! Отговори
Аха преди 12 години
Има да ревем за питейна вода един ден. Ама точете сега, няма да мислим за утре.
91
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВИЦ НА ДЕНЯ!!!-Тате, тате, трябва да ти каже нещо..... Ми аз съм гей!- Гей ли? Какъв гей си ти бе? Имаш ли апартамент в центъра на София?- ми, не.- Имаш ли курвет?- Не. - Имаш ли 500 000 евро на сметка?Ми не, нямам!- Къв гей си ти бе!?!!!! Ти си си най-обикновен ***!
90
6
 
6
 
! Отговори
тъпчо преди 12 години
до 18 ти : те рибите като теб ядат *** , пият и пушат и се друсат , разбираш ли и тчхната урина ( ако имат) е като твоята мммммммм направо за мирисане! Пък и не виждам мъжкария в това да се кефиш и гордееш от това че пикаеш във водоем ! Дори и да са *** американците както някои от вас твърдят... те поне имат малко култура ;) а умните българи пикаят на всякъде , мърлят не само природата си но и местата където живеят и се наричат европейци ! 1300 години история....срам !
89
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе тия янки не са ли чували за хлор??????Егати тупаните - Ми то като им гледаш посланика гей - Уолрик - представи си за какво иде реч сред останалата маса!!!!
88
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Виждате ли какво правят хората в името на здравето? Заради едната урина източват цяло езеро. А ние по-добре да не знаем какво тече от чешмата, че ще ни хване страх!
87
0
 
4
 
! Отговори
Зайо преди 12 години
7 милиона галона са около 26.5 милиона литра