Ако щете – вярвайте. Мамут пресича река в Сибир

Древното животно заснето на видео и качено в YouTube
Обновена: 21 фев 2012 14:58 | 20 фев 2012 07:20,
192
Ако щете – вярвайте. Мамут пресича река в Сибир
Снимка: YouTube

Мамут е бил заснет да пресича река в Сибир, съобщава сензационно британският таблоид "Сън".

В Сибир регулярно биват откривани останки от тях, но за пръв път става дума за жив мамут. Косматият гигант е бил заснет от руски инженер в Чукотка, а видеото, качено в YouTube, е хит.

В него се вижда същество с очертанията на слон, с големи бивни и червеникава козина.

"Това е огромна територия, така че не е изключено изчезнал вид все пак да е оцелял", коментира случката експертът по паранормалното Майкъл Коен.

Биолози припомнят, че мамутите, мастодонтите, саблезъбите тигри, някои мечки и много други създания са изчезнали бързо преди около 10 000 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още по темата: Сибирмамути
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
1
 
5
 
! Отговори
DD преди 12 години
Ех тоя фотошоп прави чудеса.
116
2
 
4
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Ха сега, де! Слонове в Сибир със сигурност няма! Интересното в случая е, че снимката не е достатъчно избистрена, за да се видят подробности. И, все пак! Климата в Сибир и до днес е напълно подходящ за мамутите. Ако са оцелели някъде, защо не, точно там? Най-лесно е да се каже, че е фалшификация... Обаче, не се знае със сигурност! Фотошопа, наистина може чудеса, а и луди по света, колкото щеш!
115
0
 
10
 
! Отговори
аса преди 12 години
Заглавието е грешно. Повече от очевидно е, че това е малко женско мамутче, пиещо вода. Женско е защото хоботчето му е гримирано в цвят различен от тялото (съгласно най-новите модни тенденции сред мамутите).
114
5
 
7
 
! Отговори
поп Грую преди 12 години
Пак руски изцепки !Да живее фотошопа, защото за да снимат един мамут ,трябва да има стада мамути някъде в Сибир,които тайно,ама много тайно,да са се развъждали в продължение на поне 10 000 години така, че никой сибиряк, ловец или геолог , да не ги види през тези 100 века . Освен това,когато е имало мамути в Сибир,климатът е бил друг и е имало огромни пространства с трева през почти цялата година ,която е била храната на тези огромни тревопасни животни .
113
2
 
8
 
! Отговори
Трапер преди 12 години
От по-близкия кадър в края на филмчето, се вижда много ясно, че това е обикновена кафява мечка с голяма риба в устата.
112
2
 
3
 
! Отговори
made in germany преди 12 години
това е робот оставен от нацистите.
111
1
 
9
 
! Отговори
А4о преди 12 години
Не е мамут нито дори слон ,защото хобота му е долу във водата а както знаем това е носа на животното и той винаги е нагоре при газене на вода чрез него диша винаги!
110
1
 
3
 
! Отговори
Калин преди 12 години
Чукотка да не е новата туристическа дестинация ..
109
4
 
3
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
Нито слон, нито мечка е.Чист фотошоп е.Взели са оригиналното видеото, което снима реката с перфектно качество и няма нищо на него и са го зуумнали и са направили така да се мърда все едно ти трепери ръката като снимаш и са добавили с фотошопа един слон и разбира се са развалили качеството, че да не си личи фотошопа.
108
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мечка. Най-вероятно с риба в устата.
107
1
 
15
 
! Отговори
ined преди 12 години
Един сибирски мамут тръгнал на разходка, вървял, вървял ... стигнал до Индия.Там го срещнали стадо слонове и го пребили. Когато си заминали, мамута станал от земята, отърсил се от прахта и казал: "Гадни скинари!!!" и тръгнал да се прибира в Сибир.
106
1
 
4
 
! Отговори
Whiskey преди 12 години
напишете в youtube "Woolly Mammoth found alive in Siberia? - Original footage" и ще видите оригиналното видео, в което никой и нищо не пресича реката. Но някой е проявил въображение и е използвал видеото, за да направи монтаж и изгода от това.
105
4
 
1
 
! Отговори
:) преди 12 години
типичен африкански слон, никаква мечка нито пък момут. Като се вгледаш то си личи, както по задницата така и по слонските уши. Не е правно видеото в сибир със сигурност.
104
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако щете вярвайте,ама Фидоската пресича река в Сибир с риба в устата.
103
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това е някаква едра сибирска мечка захапала нещо едро в устата,я кокъл я нещо подобно..глупости,мамут било ха ха
102
1
 
7
 
! Отговори
Алито преди 12 години
Ако щете вярвайте ама това е слонът моят приятел дето ми избяга преди пет години от маалата.Върнете ми го, ще докарам десет съседи да потвърдят че това е моят слон.
101
1
 
6
 
! Отговори
читател преди 12 години
като видя нек'ви такива замъглени, неясни, суперсензационни снимки и се разтапям от умиления. жалки напъни на някой жалък снимач....сега преглеждам онези апокрифни кадри дето уж се вижда йети или пък негова стъпка....МЪКА
100
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според мен не е мечка.Твърде недоразвита задница нетипично за физиологията на мечка. И забелязвам движение на ушите което е странно като за мечка.Може и да се заблуждавам но според мен не е мечка с риба.
99
0
 
8
 
! Отговори
ZZ преди 12 години
Мецаната е хванала рибка и отива да си я хапне, а на снимащия и на хейтърите под статиите на Сън и Днес им гледа сеира. Тома ми прилича на оня виц: Две маймуни в лаборатория, по-възрастната обучава по-младата: Глей ся, като натиснеш червеното копче, ще дойде един будала в бяла престилка и ще ни даде банан"
98
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какви руски работи те гонят ***,виж кой го казва-вестник сън от кучешкия остров.