Фейсбук и Туитър - по-привлекателни от секса

Желанието да се общува в социалните мрежи е по-силно дори от любовната игра
6 окт 2012 12:16, Петя Славова
44
Фейсбук и Туитър - по-привлекателни от секса
Снимка: Reuters

Фейсбук и Туитър имат много по-голяма привлекателна сила от секса. Това показва изследване на учените от Университета в Чикаго, извършено в Германия сред хора на възраст между 18 и 85 години, предаде Франс прес.

Проучването показало, че желанието за общуване в двете социални мрежи надделява дори над сексуалното желание, пише БТА.

Пристрастеността към работата също се оказва с доста голяма привлекателна сила и участниците в допитването са признали, че тя може да надделее над желанието за пазаруване и други изкушения.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
Лили преди 11 години
Да, дядо ми, който е на 82-годишна възраст, само се чуди във фейсбук ли да влезе, секс ли да прави...
35
0
 
0
 
! Отговори
pipinana преди 11 години
KAto se saberem s BOKO 6te vidim kak e Zasega niamam vazmojnost da komentiram
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
GLUPOSTI !!!! SAMO SAMOTNICI PREDPO4ITAT FACEBUCK PRED SEXA !!! TAKA SI TARSIAT NOVI PRIATELSTVA
33
0
 
1
 
! Отговори
Sexbook преди 11 години
Някой предпочитат да вдигат пръстче (like), а обичам да го слагам!
32
1
 
7
 
! Отговори
987 преди 11 години
фейсбук е най тъпия сайт,и не мисля само аз така.нарочно направиха да не можеш да си изтриеш профила и крадат данни....най,ама най смотаното нещо в нета
31
1
 
7
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
да бе, сигурно следващото поколение лап топи ще е с USB 4 във формата на ***, за да може зомбираните фейсбуци и туитъри да се снушават с играчките си. Изтрещял свят.
30
1
 
4
 
! Отговори
uzi преди 11 години
абе на живо... да...порнеш нещо младо си е по добре...... но нека стоят на компа.... аз ще компенсирам с на живо.... мераклии бол...
29
1
 
11
 
! Отговори
69ти преди 11 години
Наистина смятам че не нормално това явление.искам да "отбия" една девойка която по цял дена когато е на работа и е не е заета се рови из нета за някакви оферт из нета.когато е свободна през деня и има мрежа ползва ипад-а си за същото.Аз съм првърженик на реалната любов а не на виртуалната
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
e'ti tapnqta!!!
27
9
 
9
 
! Отговори
нормален мъж преди 11 години
Да , това са комплексари , които не могат да си намерят приятели по нормален начин а освен това са ИМПОТЕНТНИ ! защото има време и за интернет и за СЕКС . А "Фейса" им е само за оправдание . Познавам един такъв , които докато виси пред компютъра........ жена му е при мен и правим страхотен SEX :))Преценете сами на кого му е по-хубаво!P.S Eдва ли има нещо по-страхотно от добър оргазъм !
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами някой като не ставаш за нищоп много ясно че ще гледа други.Нека да изглеждаж добре, да си мила, любезна (не злобна), добра по характер, да можеш да изслушваш човека , а не само ти да го заливаш с твоите празнословия и ще видиш че ще те носи на ръце.За какво му е мрънкаща празноглавка
25
3
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
20 ...така е мой човек с виртуалната любов..трябва яко да е разгонено мацето пък едва тогава да ти се пусне -;))))ако пък не е..се започва еднаааа..от сорта на...***,ама как може да ми говорите така? та вие не ме познавате..аз пък си мисля..и що бе мацо..та нали си жена? нещо по различно от мен ли търсиш? хе хе..много зависи от настроението и желанието..има ли ги мацето..чак ти е бедна фантазията какво може да ти покаже
24
0
 
5
 
! Отговори
Иван Пешев преди 11 години
Ако е вярно доказва колко е невротичен съвременния човек, ама е по-скоро е вярно за жителите на мегаполисите, те са най-зле.
23
2
 
15
 
! Отговори
30 годишен преди 11 години
Баси, търся си гадже което няма сураттефтер...тва е мноо *** комплексарщина тоя фейсбук...
22
3
 
18
 
! Отговори
Дядо преди 11 години
Въпрос на избор. Но ще дойде ден, когато от секса и фейкса ще ви остане второто. Освен това компа е удоволсвие за всички възрасти, а секса за съжаление не е. Препоръчвам секс особено на необвързаните млади хора, поради големите възможности, които предлага упражнението-сравнен с любим коктейл( за мен водка тоник лимон лед), сутрин, когато пеят славеите или мъглив следобед, ромол на дъждец или среднощно събуждане...Абе майната им на социалните мрежи.
21
2
 
13
 
! Отговори
митева преди 11 години
тия щуротии не могат да се сравняват със секса. За нищо не го сменям :-)
20
2
 
36
 
! Отговори
Някоя преди 11 години
Изпращя народа с тия социални виртуални контакти!И в къщи си имам един комплексар,който не ме забелязва,не правим секс от месеци,но си пише денонощно с една госпожица и това му носело удовлетворение!Обясних му,че дълго няма да съм слугинята на живота му,а друга да е принцесата/просто вече няма да отбивам атаките на ухажорите си/!
19
2
 
20
 
! Отговори
ф преди 11 години
за импотентните може и да е така, по хубаво от това да го вкараш на влажно и топло ,нема
18
3
 
36
 
! Отговори
:))) преди 11 години
А между другото пък в скайпа си пиша с една мадама. Забавляваме се, разказваме си вицове, споделяме си неща от живота и така. Постепенно започнахме да се разгорещяваме в разговорите си и онзи ден решаваме да правим виртуален секс. Така както съм си пийнал нямам никакъв проблем. Махам си сутиена пише тя. Аха. Махни си и бикините пиша аз. Много бързаш и ми праща гневно човече. Добре, не си ги махай и пращам прозяващо се човече. Моля!? И каква е тази прозявка!? и пак гневно човече. Както искаш, казвам. Не си ги махай и пускам плезещо се човече. Ама защо се плезиш сега!? и пак онова, гневното. Вживявам се и се усмихвам. Виртуално, де. Добре. Какви са ти слиповете? разпитва тя. Как какви са? и намигвам. Какъв цвят са, не се прави! и пак гняв от нейна страна. Сега, секс ли ще правим или ще се зъбим, мисля си!? Сини, защо? и пращам човечето, което се пули. Не харесвам сини слипове! пише ми тази *** и ме обстрелва с цели две гневни човечета! О, я си таковай таковата! Написвам, че внезапно ме е заболяла главата и изключвам тъпия скайп! Обслужвам се сам и продължавам да си пия. *** и глупачката, не харесвала сини слипове! Със скайпа дотук!
17
1
 
3
 
! Отговори
До 3 преди 11 години
*** от Чикаго,така го пишат!