За да отслабнат жените, трябва да бъдат зарязани

"Диета на разбитите сърца" e ефикасна, според специалистите
4 фев 2014 20:44, Петя Славова
18
За да отслабнат жените, трябва да бъдат зарязани
Снимка: Reuters

Няма пълно щастие. Оказа се, че ако една жена иска да отслабне, особено ефективна "диета" е да бъде изоставена от половинката си, сочи проучване.

Според специалисти след раздялата дамите губятсредно по 2,3 килограма, съобщава"Дейли мейл".

Изследването било поръчано от фирма за хранителни добавки. Зарязаните дами, ако останат цяла година без половинка, допълнително се вталяват, като губят до 6,35 килограма от теглото си, пише БТА.

"Диетата на разбитите сърца", която се основава на загуба на апетита след болезнена раздяла с любимия наистина действа, установи проучването при 46 на сто от интервюираните. Но отслабването не се дължало само на стреса. Отново свободните жени държали да изглеждат по-атрактивни, когато отново излязат на "пазара на необвързаните". Седемдесет и седем на сто от анкетираните британки доверили, че са били много по-слаби като необвързани, отколкото когато са имали партньор.

Жените, които сами предизвикват раздялата и загърбват своята половинка, слабеят два пъти по-малко, установи проучването. Те губят само 1,36 килограма първия месец и 3,1 кгслед първата година от разлъката.

От изследването проличало, че ключов фактор при загубата натегло след прекратяването на любовната връзка е кой кого зарязва.

Пагубно за талията на дамите се оказвало изживяването на дълготрайна любов с нов партньор. 75 на сто от участвалите в анкетата доверили, че качвали доста килограми по време на новоторомантично преживяване. Колкото по-дълго време изкарвали с новия партньор, толкова по-пълни ставали британките.


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
впечатления преди 7 години
Не винаги е така, зависи от егн и наследтвени предпоставки.Моите впечатления са, че в някои случаи те напълняват.Това за "разбитите сърца" е от рекламно-медийния жанр и хваща дикиш при пуберите и тинейджърите.
9
0
 
1
 
! Отговори
123 преди 7 години
Точно и аз щях да кажа на номер 5 същото като номер 15. Е, не съм родила 3, а само две деца, но все още съм си 50 кг. както си и бях. Хубавото при мен е, че това е ген. Не пазя диети, просто не дебелея. Е не се и тъпча нон стоп с ядене.
8
0
 
5
 
! Отговори
До 5 преди 7 години
И аз познавам една, която е родила три деца, ама не е мръднала.
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жена без мъж се депресира и се тъпче до ненасита!!!! ДОКАЗАНО!!!!!!!!Абсолютно невярна статия!!!!!!!!
6
1
 
2
 
! Отговори
Англичани . . . преди 7 години
Писаното важи за Англия ! Това е.
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"когато отново излязат на "пазара на необвързаните" - отдавна не бях чел толкова точно съждение. На практика всички жени се предлагат на мъжете, но не го осъзнават.
4
11
 
17
 
! Отговори
ДОБРЕ ЗАКРЪГЛЕНА... преди 7 години
...КЪДЕТО ТРЯБВА!А ТИЯ " УЧЕНИ" ` ЩО НЕ ВЗЕМАТ ДА МИ ОБАДЯТ ПОРАДИ ЧТО, АДЖЕБА, СЪМ ДЛЪЖНА ДА СЪМ СЛАБА!? Я СИ ГЛЕДАЙТЕ РАБОТАТА. ЩЕ СИ ТЕЖА, КОЛКОТО СИ ИСКАМ И ЩЕ СИ ИЗГЛЕЖДАМ КАКТО ПРЕЦЕНЯ. СЛЕД КАТО СЪМ РОДИЛА ТРИ ДЕЦА, НЯМА НАЧИН ДА СЪМ 52 КИЛОГРАМА. НИКАКЪВ. ОТДАВНА СЪМ ТЕГЛИЛА ЕДНА НА ВСИЧКИ " УЧЕНИ", " ДИЕТИ" И ТЪПИ СТЕРЕОТИПИ. ИМАМ СИ МЪЖ КАТО СЛЪНЦЕ, ТОЙ СИ МЕ ХАРЕСВА И ТАКА. АЗ СЪЩО СЪМ ОК СЪС СЕБЕ СИ. И СЪМ ПО- ПРИВЛЕКАТЕЛНА ОТ ВСЯКА ПЛОСКА ПИКЛА НА 20!
3
1
 
18
 
! Отговори
слаба жена преди 7 години
Ама написалите статията знаят ли какъв зор е да се отървеш /зарежеш/ някой ***!!!??????Трябва да се допише, че слаби са и хората с претенции и които държат на достойнството си в една връзка, и за двата пола важи. Аман от глупости!/а в нова връзка не се дебелее лесно, дебелее се от скука/
2
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
True!!!
1
3
 
5
 
! Отговори
Гошо Пернишкия преди 7 години
За това има един дето са перманентно слаби.