Леля съди племенник, не може да държи чиния с ордьоври!

Поиска $127 000 обезщетение от 12-годишен
Обновена: 14 окт 2015 10:31 | 14 окт 2015 10:24,
38
Леля съди племенник, не може да държи чиния с ордьоври!
Дженифър, чийто живот е "затруднен" Снимка: Facebook

Една нюйоркчанка внесе иск срещу ... собствения си 12-годишен племенник.

Малкият Шон Тарала е обвинен, че когато леля му Дженифъл Конъл пристигнала на празненството за осмия рожден ден на детето, той я е поздравил толкова ентусиазирано, че тя е паднала и е счупила китката си.

Дженифър съди Шон за обезщетение от $127 000, пише вестник "Гардиън". 12-годишният Шон, който е загубил майка си преди година, е бил доста объркан в съда. Леля му пък е свидетелствала, че обича племенника си, който описва като "много любвеобвилен и мил" към нея.

Когато Шон успява да подкара първия си велосипед без помощни колела на осмия си рожден ден, той е бил доста щастлив. Детето се втурва към леля си, която разказва, че той е тичал към нея с думите "Лело Джен, обичам те!".

Тя разказва, че отначало не се е оплакала, но по-късно е разбрала колко "затруднен" е станал животът ѝ след инцидента. "Доста е претъпкано в Манхатън!", оправдава се Дженифър.

"Скоро бях на парти и беше доста трудно да си държа чинията с ордьоври!", е свидетелствала контузената леля в съда.

Журито в съда обаче не се е затруднило с взимането на решение. Заседателите са решили казуса за 25 минути - съдът в щата Кънектикът е отсъдил, че жената няма да получи нито цент от племенника си.

Адвокатът на Дженифър е защитил клиентката си с думите: "Ние не сме доволни от факта, че съдим непълнолетен. Но той трябваше да знае, че не се прави така! Има си правила за децата!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
11
 
! Отговори
Балъци всякакви преди 8 години
Тая е голям балък. От цялата тази щуротия се е облажил само адвоката й, който си е прибрал хонорара от няколко стотин долара на час.
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей, това е идея! Когато бях в 5 клас един съученик ме убоде с химикалка и ми остана белег. Още утре почвам да го съдя, че ми е нанесъл непоправима травма! Нищо, че от тогава са минали 20 години. Та и тая така. Детето я блъснало когато било на 8, тя изведнъж се сетила да го съди няколко години по-късно.
26
1
 
9
 
! Отговори
Кочо преди 8 години
Застрахователна манипулация, изкривена от днес.бг до битовизъм. Чиста финансова операция между роднини, за да изклатят застрахователи.
25
2
 
5
 
! Отговори
rainbou1 преди 8 години
И аз смятам, че риска е неоснователен, но искам да повдигна друг въпрос - особено в нашата държава, където властва свободията, много деца не са научени на елементарно възпитание и дисциплина...последния ми случай е от миналата седмица... та идеята ми е, че малко от малко на децата трябва да се говори да мислят за последствията. Не се прави и резултата вече е видим по пътищата...
24
2
 
15
 
! Отговори
Браво преди 8 години
Това е почти идеалната демокрация и толерантност. Съди детето, да не може да си държи човек чинията е голямо зло, виж как работи не е ясно. Но стиска зъби и обича детето! Браво!
23
1
 
10
 
! Отговори
7 преди 8 години
Това е някаква далавера със за страховка най-вероятно
22
1
 
10
 
! Отговори
американецо преди 8 години
Не го вземайте толкова насериозно! Тази тетка чисто и просто търси евтин пи-ар, точно както някои наши родни "звезди", например както Криско си качи в интернет клипа, на който някаква селска кифла му свиреше на мандолината, или както "звездата" на Пайнер Галена пушеше пура във ваната. Толкоз. Трамплин към известността. Кога иначе тази Дженифер щеше да влезе в световните медии, че и снимките и да се качват по вестниците?
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълни глупости!
20
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая е и...ка! Детето е сираче, тя твърди, че го обича и в същото време иска баснословна сума?! Е...ти обичта, е...ти чудото!
19
1
 
23
 
! Отговори
бай Х преди 8 години
Ако беше в България - делото щеше да продължи 25 години и внуците на съденото дете щяха да изплащат на лелята обещетението
18
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Скоро бях на парти и беше доста трудно да си държа чинията с ордьоври!.......без коментар...
17
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мен, би следвало съдът да и назначи психиатрическа експертиза.
16
1
 
21
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Светлия момент в цялата тая помия- че съдебните заседатили са я пратили да пасе.То пък как ли и подобна дивотия е стигнала до съдебна зала.
15
1
 
20
 
! Отговори
Американската преди 8 години
мечта за бързо забогатяване. Средствата нямат значение. Всъщност, заради подобни дела, американските стоки имат *** предупреждения.
14
1
 
25
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Малеее, каква гадина! Инцидента е станал преди 4 години, когато момчето е било 8 годишно, травмата отдавна би трябвало да е отшумяла, настрана от това, как изобщо си е въобразявала, че племенникът и евентуално разполага с тези 127 хиляди долара... А, и малоумният и адвокат: Децата би трябвало да знаят, че не се прави така! Няма ли кой да ги осъди тия *** с контра иск?
13
3
 
30
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 8 години
Мръс*а гнида! Момчето явно я чувства близка и дори обича, а тя го съди и то за огромна сума. И що? Не можела да купонясва спокойно известно време. Но това разбира се може и се случва в ЮСА-то. Там- при изтрещелите- това да се съдят за невероятни неща си е ежедневие.
12
1
 
21
 
! Отговори
:) преди 8 години
Типичен white trash!
11
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много подобаващо е отвърнала на детското "обичам те".Няма да учудя ако това дете след няколко години не ви отмъсти по американски.
10
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Безделница. Обикаляла партита и решила да съди племеника си за пари. Простотии. Типично по американски.
9
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо точно 127 000? Ами защото толкова са й трябвали. И племенникът й се превръща във възможност. Болна работа.