Люта ревност: Гарван-истерик варди стопанина си

Мъжът спасил птицата, ала си навлякъл голяма беда....
22 окт 2015 12:44,
14
Люта ревност: Гарван-истерик варди стопанина си
Снимка: Gettyimages

Британец се превърнал в пленник в собствения си дом, след като гарванът, който излекувал, не искал да се раздели с него и изпадал в истерия, когато не са заедно, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА.

53-годишният социален работник Уорън Хоум спасил преди три месеца падналата от гнездото птица и я прибрал у дома си. Кръстил гарвана Ръс на името на известния австралийски актьор Ръсел Кроу. Когато пернатото укрепнало и било напълно възстановено от раната си, Уорън го предал в приют за животни, който се намирал на петнайсетина километра от дома му в Стокпорт в покрайнините на Манчестър.

Но веднага след като се прибрал вкъщи, получил телефонно обаждане от служителите в приюта. Те молели г-н Хоум да си вземе обратно птицата, защото тя страдала неудържимо по него и не преставала да грачи. В слушалката на телефона се чували неистови писъци и имало голяма вероятност Ръс да се самонарани.

В момента, в който птицата и стопанинът й се събрали, тя веднага се успокоила. Но Ръс изпадал в истерия всеки път, когато господин Хоум се опитвал да излезе задълго. Британецът си потърсил заместник, за да прави компания на привързания си домашен любимец, но той не признавал никой друг.

"Не мога да отида на почивка, не мога да отсъствам дори през уикенда заради Ръс", жалва се г-н Хоум. Гарджето непрекъснато си мислело за него като за негов татко.

Ръс прекрасно съжителствал с двете деца и съпругата на г-н Хоум, с кучето им Мег и котката им Один. Спасителят на птицата възнамерявал да й построи воалиера в градината на дома, за да може тя да стане по-самостоятелна и един ден да бъде пусната на свобода и да отлети, ако разбира се пожелае някога да се раздели със своя осиновител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми да си го носи нарамо като Стария Мечок от "Песен за Огън и Лед". А иначе гарванита са страшно интелигентни птици :) Гра!
8
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
то и на Ръсел Кроу това му е фамилията = врана.Иначе за гарваните е доказано, че са в топ 10 най-интелигентните животни - нивото на 6-годишен човек
7
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Любовта на животното към човека е безусловна. Такава любов няма при хората, дори между майка и дете.
6
4
 
34
 
! Отговори
бат-ачко преди 8 години
До Анонименти не носиш нищо човешко в себе си.Гарванчето е най малко 10 пъти по човек от тебе празен ***.
5
2
 
23
 
! Отговори
dO 4 преди 8 години
AMI KUPI MU DRUGAR4E 6TO GO IZMA4VA6 SAM
4
0
 
37
 
! Отговори
564 преди 8 години
Душица :) И моят папагал се дере всеки път като излизам.
3
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДА Й СИПВА ОТ ГРОЗДАНКАТА И ДА ИЗЛИЗА ПОСЛЕ
2
0
 
33
 
! Отговори
wink преди 8 години
Е как да не си кръстиш гарвана Ръсел :)
1
3
 
133
 
! Отговори
СеляВин преди 8 години
И аз имам същия проблем с жената.За секс и дума не ще чуе, ама мръдна ли някъде без нея се "чуват неистови писъци".