Путин – всемогъщо същество на хиляди години

Руският президент стана "жертва" на конспиративни теории
Обновена: 16 дек 2015 11:54 | 16 дек 2015 10:30,
166
Путин – всемогъщо същество на хиляди години
Снимка: Twitter

Снимка на почти 100 години стана причина любителите на конспиративните теории да обявят, че руският президент Владимир Путин е... безсмъртен.

Снимката е направена през 1920 г. и показва руски войник. Приликата с руския президент е наистина удивителна. Но, както се казва в рекламите, това не е всичко! Друг руски войник на снимка, този път от 1941 г., и отново прилича твърде много на Путин.

Конспираторите веднага обявиха: Това е неопровержимо доказателство, че Путин е не просто 63-годишен мъж. Той е безсмъртен и пътува във времето! И ако това ви се струва малко – кадрите доказвали, че Путин е всемогъщо същество, живеещо на нашата планета в продължение на стотици, ако не и хиляди години.

Други пък просто предполагат, че Путин е Влад Цепеш, роден през 1431 г., по-известен като граф Дракула. И ако това е малко: Някои стигат до там, че твърдят, че Путин е ... Мона Лиза!

Разбира се, нито едно от горното не е подкрепено от някакви научни доказателства, но пък не пречи да се посмеем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
16
 
! Отговори
Паша Пиири Рейс преди 8 години
Ас имам снимка на Путин като фараон от 100г преди н.е.
40
3
 
17
 
! Отговори
Петкан преди 8 години
Простия народ тук коментира личност Номер 1 за годината в света според Форбс, а не вижда мутрафоните, които го докараха до просешка тояга ! Заслужавате си беднотията и недоимъка.
39
1
 
3
 
! Отговори
рускиня до 76 преди 8 години
Ама ти си сигурен ,че гледаш рески муцуни. не е ли по-добре да мръднеш от огледало?
38
1
 
13
 
! Отговори
демократ преди 8 години
Людмила Путина се разведе след като разбра че мъжът и е на 100г..ха..ха
37
3
 
3
 
! Отговори
до 74 преди 8 години
Вие навярно се възхищавате на "Рада Дълбоката" , другарю нежен, нежен....
36
8
 
10
 
! Отговори
слава на Украна преди 8 години
Според статистиката руснака живее до 62г. Путин е на 63г и затова го имат за безсмъртен..ха..ха А може и Влад Цепеш вече да се казва Влад Путин-истински кръвопиец.
35
6
 
6
 
! Отговори
D преди 8 години
До Sponge : А ти вярваш ли че децата на Путин живеят на запад ? Ако (да) значи наистина си пълно зомби !
34
1
 
4
 
! Отговори
до 73 преди 8 години
Безмислено е да убеждавате хора които нокога не са ходили по далече от София.
33
1
 
8
 
! Отговори
Мюсли преди 8 години
Това доказва , че Путин е руснак. А аз като бях в Пакистан всеки трети брадатко над 50 беше Осама Бил Ладен. Честно ви казвам , много се смях . Осама беше навсякъде, на всеки ъгъл имаше по един. Дали Осама беше убит или един от многото му двойници )))))
32
8
 
7
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
*** вече се На,дрискВат само като му видят сянката на Путин.
31
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най новото име на Днес.бг ще бъде АНТИПутин.бг Тя всяка втора статия е надраскана срещу него. Хубаво място на про.стака да дойде тук и да си излее чувствата.
30
7
 
14
 
! Отговори
dp преди 8 години
Че е типична руска физиономия няма съмнение, снимките го демонстрират не зле.Това е и част от причините публиката там да го приема и харесва.Руските слуги не скачайте толкова бе, дума да не каже някой за господаря ви коятода ви се стори светотатствена, вегетирайте си жалкия животец по-спокойно.Впрочем ако беше едно и също същество през вековете действията му щяха да садалеч по-добре пресметнати отколкото са му сега.
29
2
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
Започвам да си мисля, че скоро таварисшч Ленин ще изхвърчи от мавзолея... - все пак той е проектиран само за един човек...
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 47"Като му кажеш на българина, че е свободен да прави с живота си какво си иска и той те гледа тъпо." На българина възможности не му трябвали, ами да, той не иска да е ге.й той не иска американски бази в страната му, той иска свобода а не демокрация, той иска да има спокоен живот и работа, той не иска децата му да се пилеят по света а да живеят в страна с бъдеще и стабилност а не в страна управлявана от мафия под американски чехъл.
27
1
 
8
 
! Отговори
(-_-) преди 8 години
Не бе аутизъм, не бе психоза, ама мона лиза утепа рибата :-)
26
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руснаците са велика нация, но за съжаление не познават съдържанието на думата "демокрация", защото никога не са живяли в такава. Поради тази причина винаги си търсят вожд. Българските путинчета пък търсят "големия брат", защото мозъчетата им не възприемат неща, като "партньорство" и "взаимно изгодно сътрудничество" и са свикнали друг да мисли вместо тях!
25
2
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
До SpongeПерфектно казано...
24
4
 
5
 
! Отговори
plv преди 8 години
Това са такива глупости на търкалета, писани от тази госпожичка, че чак не може да бъде..... Твърде е млада и руснаци най-вероятно рядко е виждала. Путин има типична руска физиономия, така че е доста лесно да му намериш двойници в голямата им държава. То на бат'Бойко ще намериш в България, че на Путин ли.... Ама госпожичката дрябва да драска нещо (каквото е заповядано) иначе няма да папка....
23
3
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
До Sponge... - а от острова на "свободата" драпат с дървени салове и копанки към заветния бряг...
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
има публикувана снимка на изпражненията му датирани преди ледниковият период....там вожда убива тиранозавър до като се изхожда в храстите