Претенции: Китайка отказа брак заради малък диамант

По нейна преценка 1 карат не е достатъчно добър
22 дек 2015 19:27,
19
Претенции: Китайка отказа брак заради малък диамант
Снимка: архив Reuters

Сложното и романтично предложение на един китаец бе направо стъпкано от приятелката му, когато тя му отказа брак, защото... диамантът бил твърде малък, пише в. "Дейли Мирър".

Кандидат-женихът направил всичко по реда си: паднал на едно коляно, бил наел танцова група, която изпълнила цяло шоу около двамата.

Младата жена била напълно трогната от жеста на приятеля си и дори се разплакала. Приятелят ѝ се доближил до нея, паднал на колене, от някъде пък изскочил и човек с огромен букет.

Но, всичко хубаво си има край. В този случай - твърде бързо. Когато дамата отворила кутийката и видяла какво се крие вътре, въобще не била впечатлена.

Оказва се, че според нея диамант от "едва" 1 карат не е достатъчно добър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Dito преди 8 години
И те всичките казват че техни приятелки им казали че е фалшиф, ама те са така добре полирани че само истински бижютер от бизнеса или заложната къща ще може да различи. Вече станаха известни тия номера по варна и то няма много места дето да ги изкупуват. После идва "жената и ме замерва най грубо с пръстена и тогава и казвах ами изглежда е станала грешка дал съм ти другият и пак почва умикване мани мани, и ги притискам да си признаят че са ходили да зашагат пръстена и тва мие предлога да ги зарежа
10
2
 
1
 
! Отговори
Dito преди 8 години
Аз давах добре шлифован кварц или стъкло един приятел прави бижюта и ми ги правеше за мойте предложения :-) откачено се получаваше с пачите, пропищели са от мене :-). "Диамантът" изглежда големичак и в тъмното няма да се различи от диамант ако не си спец :-) и като съм я опознал добре после ей тоя як номер:-) Вече няколко съм нашушкал с такива евтини стъкалца и на другия ден ходят да залагат диаманта и тогава истината излиза. Аз потам що мислиш че не е истинки и тя ми казаха ми, а продаваш значи
9
0
 
4
 
! Отговори
миле преди 8 години
ДО 10 !!!Абсолютни глупости
8
1
 
5
 
! Отговори
Мен преди 8 години
Мили Момчета научете се да не предлагате Брак. А ако ви предложат откажете незабавно. Иначе и в двата случая сте обречени...
7
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 6 и до Мегачеп 8Диамантът е толкова по-ценен, колкото по-малко е числото, с което се определя каратът му.При златото е обратното - колкото по-голямо е числото, което обозначава карата му, толкова по-скъпо е златото.Затова мисля, че тази китайка много се е объркала или пък има друга причина, за да се откаже от годежа.
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е заради малоумната традиция в китайските семейства мъжете да се ценят повече от момичетата.В резултат на което ако е бременна с момиче до скоро правеха директно аборт защото политиката за едно дете... сещате се нататък. И заради това малоумие в момента в Китай има дефицит на 30-70 милиона млади жени а тези дето ги има си избират мъжете по заплатите им.Винаги съм смятал,че киолкото по-малко жени има и колкото по-голям избор имат толкова повече не се женят.И в БГ е така.
5
7
 
9
 
! Отговори
Мегачеп преди 8 години
Ако имаш 20см. "инструмент", може и да минеш с един карат. Но когато ти е 1см. е необходим диамант 20 карата. Елементарна обратнопропорционална зависимост, за съжаление неразбираема за слепи последователи и подръжници на хамерикански псевдоромантични мурафети.
4
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жените в третият свят са доста меркантилни и прости.Китай, Бг, Русия, Пакистан .................. все тая.
3
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Направила му е услуга! Не му трябва такава жена!
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
малка краставичка-голям диамантголяма краставица-може и малък диамант но по добре голям
1
2
 
18
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
Малък ти е...диаманта колега.За жена и размери не си ли слушал? :)