"Умрял" от запой руснак възкръсна в моргата

След това се върнал да си допива с приятелите
Обновена: 31 дек 2015 18:59 | 31 дек 2015 18:33, Елка Василева
45
"Умрял" от запой руснак възкръсна в моргата
Снимка: архив, Reuters

Руснак, който бил обявен за мъртъв от лекарите след як запой, по чудо се събудил в моргата и след това се върнал на купона и си допил с приятелите, пише в. "Метро".

Случката се разиграла в дача в покрайнините на град Казан. Там се събрала здрава компания, черпеща се с водка. Но един от сътрапезниците не издържал на темпото и паднал мъртъв от алкохола. Приятелите му повикали линейка, лекарите констатирали смъртта му и го откарали в моргата.

Но тя била препълнена и новопостъпилият бил оставен да лежи на пода. От студа препилият руснак се събудил и отворил вратата на моргата.

Служителите не могли да повярват на очите си. "Възкръсналият" бил още силно замаян от алкохолното опиянение. Той разказал как почувствал, че се опира в измръзналите крайници на друг труп и бързо се спуснал към вратата.

След разпит в полицията препатилият се върнал на масата на запоя, на която бил "умрял". Там приятелите му пиели за неговата смърт. Когато се появил сред тях, един от черпещите се припаднал, а останалите започнали да вдигат наздравици за неговото "прераждане".
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: запойруснак
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
8
 
! Отговори
Сър Пичук преди 8 години
Класика.
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АХАХАХАХАХАХА! Човек и добре да пие, умира. И възкръсва, и друг се ражда....Наши момчета, Волжски българчета. Един умира, после възкръсва, после умира друг, само за да възкръсне и те така.... Продължаваме напред! АХАХАХАХА!
21
2
 
3
 
! Отговори
Американски лекар ER преди 8 години
Некомпетентни доктори...
20
0
 
5
 
! Отговори
Въй-въй преди 8 години
Абе тия са пълни ***!На кой *** му хрумна,че може да ги победи!?Та това си е чисто самоубийство!!!!Утре като се напият и ще решат, че са смъртно обидени и край на предизвикалите ги!Независимо какво ще им струва...
19
0
 
2
 
! Отговори
Да, но преди 8 години
Руснакът е възкръснал. Обаче умрелите в България от метилов алкохол 5-10 мъже все още не искат да възкръснат.Само няколкото 12-15 годишни ученици ще възкръснат след тежкия запой в Токсикологията на ВМА.
18
5
 
13
 
! Отговори
gg преди 8 години
Това само в екс СССР може да се случи..
17
3
 
9
 
! Отговори
Буркина Фасото преди 8 години
Добър вечер компанията! Приятно посрещане на новата година и весели изпразваници. Имам предвид изпразвайте чашите, вие да не си помислихте нещо друго перверзници такива. Хахаха. Ае лека и умната.
16
14
 
24
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 8 години
Думата "руснак" вече е дигноза, а не националност!
15
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 17 "Евааахти изpодите" *** си ТИ и шефа ти тиквун - Да не ядете свинско и винско щото ТИКВАТА ще ви лиши от лечение - същата тиква обаче яде и мези като Поп.
14
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е така - мъртво пияния бил откаран в моргата, а след като се събудил почнал на тропа на вратата (била е заключена). Лекарите и полицайте след като били повикани от охраната го извадили , стоплили и изпратили да си ходи. Но нашия герой решил да се върне на купона където приятелите му го оплаквали на чашка , внезапната му поява свалила в несвяст друг сътрапезник и пак се наложила лекарска намеса , което не попречило купона да продължи...
13
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Казан нищо ли не ви говори? Не, че там се раждат с казан за дестилация, а, че това е столицата на Волжска Булгария и щом са издържали толкова века с руснаците, едната водка ли ще ги уплаши!
12
4
 
5
 
! Отговори
Georgi преди 8 години
I ti tova chudo shte go plashish sas sankcii I voini :D :D :D Evala na bratushkite strashni hora sa, daje ne hora a mashini. Rusia daje mai e edinstvenata naciq na funkcionirashti alkoholici zashtoto po statistika 90% ot rusnacite upotrebqvat alcohol dnevno...
11
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добро утро!Какво добро утро, ти си в моргата!"Ами гутен морген тогава!
10
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
докторите са били по пияни от руснака
9
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Смертью смерть поправ..." - "Със смъртта си смъртта победи." Многая лета и наздраве!
8
4
 
30
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 8 години
А какво става с черният дроб? Хора, консумирайте алкохол, но си знайте мярката. Не се радвам на тези, които парадират с изпиването на големи количества алкохол. Не забравяйте, че алкохолът не прощава. Особено гибелен е за юнощите и младежите. Утре ще четем по вестниците, още колко на брой човека са починали от препиване в новогодишната нощ. На всички читатели на "Днес" - Честита Нова Година! Що се касае до тази публикацията, тя е нагласена работа и ще впечатли само примитивните креатури.
7
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бедна ви е фантазията какви чудеса правят руснаците и в културата и в науката. Вие сте невежи. Просто невежи.
6
4
 
23
 
! Отговори
Уинки преди 8 години
Гоуем! Туа и у Пеуник не го моуем! Наздауовя соудат!
5
9
 
6
 
! Отговори
do tulski преди 8 години
tova ako beshe v amerika priqtelite mu shtqha da sa v morgata a ne v masata
4
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
започнали са както му е реда, с водка в стакани, пашли и встретилис под сталом. Само дето и лекарите със сигурност не са били тавряз и са побързали за моргата, да си довършват; добре, че не са му развалили купона на човека с някоя прибързана аутопсия.