Леопард вилня в двор на училище в Индия

Животното поваля мъж на земята и захапва ръката му
20
Леопард вилня в двор на училище в Индия
Снимка: YouTube

Леопард влезе в училищен двор в Индия и нападна мъж, който се опита да го улови.

Mъжете в клипа са от Фондация за опазване на природата, които били повикани, след като от училището забелязали опасното животно в двора, съобщава ABC.

Единият от мъжете се опитва да спре леопарда, но бързо получава неговото отмъщение. Тръгва да бяга и да прескача оградата, за да се спаси, но силното животно го атакува, като се хвърля на гърба му, събаряйки го на земята.

След секунди го напада отново, захапвайки го за ръката.

На природозащитниците отнема няколко часа да го заловят. Повалят животното с упоителна стреличка.

Леопардът е отведен в зоопарка в Бангалор, но по-късно е освободен в гората.


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
mnogo razbirat horata eey vse ba6 komentari....
11
0
 
4
 
! Отговори
Шоп преди 2 години
Нали точно в това е "загвоздката" - помислили я за маскиран човек и решили да го пребият за забавление, защото са двама срещу един.

Русский мир, ничего не поделаеш!
За незапознатите с руските порядки - в Русия двама пияни да пребият случаен човек на улицата, това е масов спорт.
Напиват се, излизат на улицата и най-често искат огънче или цигарка от случаен минувач, после се заяждат за някаква дреболия и му се оттепват.
10
0
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 2 години
До Бийп

Смешното е, че са пребили с ръкопашен бой без оръжия едър хищник който им се е бил озъбил и е бил тръгнал към тях. Съзнаваш ли иронията?
----------------

Не, не само че не съзнавам, но и изобщо няма ирония.

Първо това не е диво животно, а мечка от зоопарк.
Второ, ти сам казваш, че не ги е нападала - просто *** са били пияни и решили (о, Боже!), че това е човек, когото могат да пребият за забавление, защото са двама срещу един.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съвършено очевидно е, че това животно не е диво, а е от някакъв зоокът и е общувало с хора. Леопардът не напада така.Нападне ли, в 95% от случаите убива.Атаката му срещу човек е много характерна - скача, захапва главата, с предните лапи дере гърба, а със задните - корема на човека, много бързо и енергично!Поведението на това животно беше съвсем нетипично за атака - хваща, пуска, озърта се да види какво виси на мрежата, посли захапва, пуска, бяга игриво.А хората имаха пушка със стрелички в училищ
8
4
 
2
 
! Отговори
Бийп преди 2 години
До Shopp tm
Истината драги ми попаднал под влиянието на тези гибелни доктрини приятелю е, че там където няма хора - в дивата пустош има един свят на ужасно насилие, свят на хищници и техните жертви, свят на кървища. Там където е човека който е сътворен по образ и подобие Божие и е венец на Сътворението има общество и обществени отношения, култура и живот който малко или много се базира на справедливи правила а не на закона на джунглата където по-силния убива по-слабия и на свой ред бива убит!
7
1
 
1
 
! Отговори
neo5 преди 2 години
Новина щеше да бъде ако беше в БГ това, за тях е почти ежедневие сблъсъка на звяра.
6
4
 
3
 
! Отговори
Бийп преди 2 години
До Shopp tm
Още когато Горбачов предаде съветкия съюз и се върна от срещите със запада каза, че "природата започва своята борба с човека". Имаше предвид възраждането на доктрината на пантеистичния култ към "майката природа" и промотирането на дивите животни като праведни а на човека като нарушител и разрушител на природната хармония. Естествено това е лъжа и демонска доктрина произлизаща от сатанинските тайни общества и дявола който мрази хората. Затова и в тази доктрина човека е обект на омраза
5
3
 
3
 
! Отговори
Бийп преди 2 години
До Shopp tm
Смешното е, че са пребили с ръкопашен бой без оръжия едър хищник който им се е бил озъбил и е бил тръгнал към тях. Съзнаваш ли иронията?

Виж знам, че е трудно да се посмееш на шегата защото промиването на мозъка от страна на животн0любите е доста голямо. Парадоксите стигат дотам, че дори едри зверове с инстинкти да убиват се "виждат" като домашни любимци от рода на домашната котка и се отрича тяхната зверщина и опасността която представляват. Пропагандата е ясна.
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От големите котки леопардът е с най-кофти нрав и единственият, който убива и без да е гладен - е така, за кеф. Ама индиеца и в ЕС да е роден си остава индиец, та откъде да ги знае тия работи.
3
6
 
9
 
! Отговори
Бийп преди 2 години
Друг забавен случай - двама пияни руснаци влезнали в помещението на мечка в зоологическата градина и гледат мечката ама помислили, че някой се прави на мечка в костюм на мечка затова я нападнали, пребили и и избили няколко зъба хахахахахаахаххахахаххаха
2
17
 
3
 
! Отговори
Бийп преди 2 години
Баси и наглия котак, да напада хора! Трябваше индийците да му хвърлят един здрав бой, ама нали е пълно с природозащитници с промит от пропаганда мозък съчустващи на звяра "животинка"! Радва ме подхода на индийците с такива зверове по принцип. Имаше един случай с кръвожаден тигър и десетки индийци го заобиколиха и почнаха да го налагат с тояги докато спря да мърда хахахахахахахаххаха беше впечатляващо и страшно забавно.
1
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ami s drugata ruka s golemiya palec natiskate silno okoto na milata jivotinka,dokato potune vutre.Ako ne pusne,drugoto oko.V BG tigri nyama,no pumiyari ima.Milichki sa dokato ne vi podgonyat