Питон сграбчи дете докато спи (18+)

6-годишният Тайлър бил захапан за главата от триметровото влечуго
26 фев 2016 07:52,
15
Питон сграбчи дете докато спи (18+)
Кадър: YouTube

Австралийка успя да спаси живота на 6-годишния си син, който бе захапан за главата от триметров питон, информира The Telegraph.

Тами спяла спокойно в дома си в градчето Максвил, когато била събудена в средата на нощта от силните писъци на своето дете. Тя веднага изтичала в стаята му и станала свидетел на потресаваща гледка. Лицето на Тайлър не се виждало от захапката на огромен питон, който се увивал около тялото му.

Момчето първо било събудено от ухапване по ръката от влечугото, което пропълзяло под чаршафите на леглото му. Детето подскочило, но в следващия момент змията го захапала за лицето. Без да се замисля Тами сграбчила питона и го захвърлила настрани, след което веднага потърсила помощ.

Момчето незабавно било откарано в местната болница, а приятел на семейството убил влечугото, още преди властите да дойдат и да решат какво да го правят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вие, от 4 лапи, пържолки хапвате ли? Що не идете да се репчите на някоя ловна дружинка, която преследва, ранява, осакатява и убива невинни горски животни само за кеф и разнообрази? Не ви стиска, а?
8
4
 
0
 
! Отговори
20 март преди 8 години
Има нещо змийско в мен, а не в работата ми-Ангели !
7
4
 
21
 
! Отговори
Баси Държавата преди 8 години
До Четири ЛапиКратък психопрофил на Четири Лапи:-Застаряваща и много важно бездетна жена,която поради липсата на дете до себе си ,компенсира с гледането на котки,кучета и най-различни гадове около себе си.Ако роди едно дете де се грижи за него да му будува нощем докато е болно ще я питам дали ще говори така.
6
4
 
14
 
! Отговори
Див Петел преди 8 години
Само аз ли разбирам иронията и хумора на "четири лапи" ?
5
4
 
27
 
! Отговори
Д-р Уотсън преди 8 години
Четири лапи ти как би реагирал, ако беше на майката на мястото?Може би щеше да се гордееш , че си нахранил гадното влечуго.Змийте са враг на човечеството още от създаването на света.Айде в дълбоките гори *** доди, там непречат, но в домът ни змий, крадци, престъпници под ножа баце тва е!На кой му не изнася на палатка.
4
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Четири лапиКриворазбраната привързаност към животните се диагностицира. Има клиники в които се лекуват такива отклонения.
3
39
 
16
 
! Отговори
любопитен преди 8 години
Тази майката, защо първо не е заснела с телефона автентичната сцена, пък тогава да пищи. Ние защо плащаме за интернет, като няма интересни клипчета?
2
3
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 4-те лапи :Като нападне твоето дете, помоли го да го пусне и после помилвай и утеши питона !
1
3
 
40
 
! Отговори
nobi преди 8 години
С кюрека през главата, ..*а и гадта