Развод ми дай... Skype любов завърши след 2 дни брак

Българска му работа – 2 години ухажване, а после бурен скандал
16 мар 2016 12:44,
40
Развод ми дай... Skype любов завърши след 2 дни брак
Снимка: архив Reuters

Сватба след интернет запознанство в Skype издържа само два дни до развода в Русе. Районният съд разтрогна брака, след като съпругът подал иск да прекрати формалната връзка.

Булката пък заминала при майка си в Гърция и така и не оспорила решението му, защото също не виждала смисъл в неконсумираното съжителство. Тя трябва да плати 25 лева държавна такса по делото.

Двамата вече разделени младоженци, се запознали във видеочата преди две години и половина. Жената работела в Гърция, но склонила да се видят с новия й приятел в русенското Ново село. Любовта им от пръв поглед пламнала неудържимо и след три месеца двамата решили да се оженят.

Но щастието на новото семейство било крехко като брака им, пише "Труд".

Два дни след сватбата младоженците се скарали непоправимо. Булката си хванала нещата, зарязала съпруга си, а той пък решил да вземе нещата в свои ръце и веднага отишъл в съда.

Това не е единствената любовна драма, която стига до Темида в крайдунавския град.

Закани във Facebook, прераснали в саморазправа, донесоха общо 2000 лв. глоба и обезщетение на пребит мъж от ревнивец. След жалба окръжният съд намали наполовина наказанието на виновника от районните магистрати.

До мелето се стигнало, след като младежът започнал да сипе закани във Facebook към новия приятел на бившето му гадже. Той пък се засегнал, че така се злепоставя приятелката му. Двамата се уговорили да се видят на четири очи и срещата прераснала в бой пред очите на минувачи.

Отхвърленият любовник отмъстил с юмруци и ритници на съперника си, който потърсил правата си в съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: сватбаСкайпразвод
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В интернет всеки се изкарва, съвършен, добър красив, състрадателен, работлив, купонджия и т.н - само цветя и рози, хората в интернет са това, което всъщност не са това е истината! Всичко си има край, мирка, айсикю, скайп...и фейсбук ще ги последва, като всяко ново нещо е интересно, н в един момент разбираш, че е просто безмислена шитня, пълна с ***, комплексари и клюкари. Дано скоро да отмре тоя Фейс, само пробелми и тъпотии от него бълват!
11
5
 
12
 
! Отговори
Мъж преди 8 години
До Женами много си права ....за мен всички чатове,соц.мрежи и тем подобни виртуаални контакти са вече отживелица ....нещо не ме кефят вече
10
0
 
4
 
! Отговори
от 6 преди 8 години
Така е, обаче те все пак имат и телефони с 1000 безплатни минути и те подлудяват, докато не ги добавиш ;) А по-далечните, с които си имал късмета да си загубите контактите, знаят къде живееш и ти се натрисат точно в най-неподходящия момент. Няма отърване.
9
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бях ИН-сваляч. Забих стотици и боднах десетки. Но"там" срещнах жената на живота ми. Писахме си месеци, преди да си изпратим снимки. Преди да се харесаме се уважавахме и възхищавахме един на друг. Сега живеем заедно и имаме две деца.Смятам това за нормално, защото нощните заведения са чалгарници, глупаво е да забиваш колежки, живота е нервен и динамичен, единствения шанс да опознаеш някого е да си чатиш.Успех на всички необвързани!
8
1
 
13
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Втори случай. Женско слага снимка с чаши, пиене, салати и поздравява приятелите си, с които явно са били скоро заедно някъде на живо и сега са се разделили! ХОП! Отдолу баща й коментира пиенето! МОЛЯ ви, се!Трети случай. Правиш фейсбук на 10 годишната си дъщеря и без проблем наблюдаваш какви снимки слага и то с публичен достъп! О, НЕ!!!
7
1
 
26
 
! Отговори
Жена преди 8 години
6, огромна грешка е да добавиш роднините си като приятели твои във фейсбук, особено пък от родителско естество или такива, които не са на твоята възраст или подобна! Случай от днес: мъж, приятел мой, познаваме се, около 35 годишен, поства някаква яка снимка със сексуален подтекст и отдолу майка му коментира........ О, не!!!
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отказах се от скайп, когато се напълни с досадни роднини, искащи да си комуникират през мен. И за секунда не съм съжалила, натам вървят нещата и с фейсбук, където даже е по-зле- бивши съученици, колеги и т.н. За нови запознанства е ок, въпреки че брак след интернет запознанство е доста глупаво.
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
2,5 години са си губили времето да ровят в интернет, кой знае какви лъжи са ръсили за себе си и в един момент реалността ги е отрезвила. Заслужават някой да ги застави насила да живеят 2,5 години заедно, за да им дойде акълът
4
0
 
23
 
! Отговори
пфффф преди 8 години
"новина" е доста силно казано ...за подобни идиотщини трябва да се налагат глоби и такива журналисти е хубаво да полагат общополезен труд,като например могат да плевят градинките или да правят оборка на фасовете пред офиса
3
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е събирателен образ на младите Българи , колко им е акъла и културата . Колко трябва да си елементарен да се жениш по скайп . При такъв мат,рял нищо добро не очаква родината ни .
2
0
 
33
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Браво Русе! Некъв се мята от хотел Рига посред бял ден, 14 годишна оцелява след скок от родилното бабарар с детето, с което е бременна и нищо й няма, човек си дава винетката под наем, скайп разводи........ Двама Ромеовци се бият за някаква ромелийка...Всичко, което преживях по-късно, вече се беше случвало някога в Русчук" Елиас Канети
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
страшна новина