Брюнетките по-добри в леглото от блондинките

И двата пола обаче предпочитат тъмнокосите ласки
6 авг 2016 22:38, Петя Славова
40
Брюнетките по-добри в леглото от блондинките
Снимка: Instagram

Дълго време битуваше стереотипът, че блондинките са по-забавни, по-палави и по-авантюристични... особено в леглото. Ново проучване на Illicit Encounters обаче превръща това недоказано твърдение в мит.

Според участниците в анкетата на компанията брюнетките са по-добри любовници и са склонни на повече експерименти в спалнята (твърдят 42% от запитаните), а освен това и искат по-редовен секс (издават 58 % от анкетираните).

Интересното е, че и двата пола предпочитат да имат сексуални взаимоотношения с хора с по-тъмен цвят на косата. Жените също вече не са толкова привлечени от блондини. Половината от анкетираните смело заявяват, че блондинките са неверни.

"Няма съмнение, че блондинките привличат вниманието на мъжете повече от всички други жени в сайтовете за запознанства, но те определено не са сред най-добрите любовници. Това проучване показва, че дамите с тъмна коса са по-добрият избор, ако желаете да се забавлявате на среща и в леглото след това", обобщи Крисчън Грант, говорител на IllicitEncounters.com.

Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
16
 
! Отговори
МОНИ преди 7 години
Това проучване е правено от брюнетки
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руса или черна ръцете са си се моите.
4
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ние в България си го знаем открай време- вие чак сега ли открихте Америка?
3
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е несериозно.! С жената, която съм е блонда от три дни. Беше червенокоска. Но е изключително верен човек. Не вярвам на писанията ви. Та тя с 4 пръча да седи на една маса, въобще няма да ги отрази.
2
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мойта жена е руса и освен, това ненаситна! Редовен секс прави и никога не я боли глава. Огън и жупел е! Обича си ме к,во.?! Жената, ако не ви обича не очаквайте редовни плътски удоволствия. А не с к,ъв. Цвят, коса е днес.!! !
1
11
 
14
 
! Отговори
Резил!!! преди 7 години
IllIcitEncounters са подкупени от Сдружението на брюнетките!Не им вярвайте!Тъмнокосите ни завиждат.Блонди