Чантичка, шалче, коланче – накипреният европейски мъж

В днешно време мъжете започнаха да се контят повече и от дамите
29 авг 2016 21:45,
108

Снимка: Kaifolog

Свикнали сме, че жените по-често експериментират с облеклото си. В днешно време обаче все повече мъже скочиха в дълбокото и започнаха да се кипрят повече и от дамите.

Европейската мода започна да придобива интересен обрат – жените залагат на все по-изчистените и класически линии, а мъжете търсят оригиналното, та чак кичозно излъчване.

Ярките шалове, цветните обувки, чантата и лачената раничка отдавана вече не са запазена марка само на дамите. Вижте какво имаме предвид!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още по темата: облекломъже и мода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
5
 
! Отговори
Деян до 26 преди 7 години
Шалче меко , пухкаво!Човека е видял и старото, и новото.Има база за сравнение.Ти какво видя мамин сладък...Парите си изкарвал...Всички си изкарват парите...
16
1
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 32 преди 7 години
American Beauty, велик филм, с пет оскара.
15
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
mayko mila....e taka shte e. dokato modata i daje veche jivota ya diktuvat takiva mekoteli. day boje ot balkanite nadolu tazi napast da ne se razprostrani. to naprazno ne gi vikat arabite. skoro nyama da ima koy da gi plodi na zapad.
14
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледайте американски прелести, велик филм.Там военното хахо дето искаше гейовете на *** се оказа абсолютно ****и.==========Желязна логика!Всичката истина по света е показана в холивудските бози.
13
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виновни са илюминатите, америка за българия, рептилите, евреите, путин донякъде, имигрантите и динко.
12
15
 
13
 
! Отговори
До 40 преди 7 години
Каскет, за разлика от твоята младост, за моята няма партия, която да се грижи и да ми дава пари, трябва да си ги изкарвам сам.А това се постига с много труд и се нарича градене на кариера.Дете не мога да си позволя още, макар че искам, защото искам да мога да се грижа за него в хубав дом и да му осигуря добро образование.Казармата си я наврете в г*за, промити комплексари.Нали ви гледам мъжественото поколение - бойко борисовци , мутри и тарикати...на мъже ше ми се правят.Скапаняци.
11
2
 
13
 
! Отговори
За Европа, против ЕС преди 7 години
Винаги се радвам, когато повече хора, като другаря Борисов, изповядват европейските ценности и броя на гейовете нараства! Защото за нас, малцината останали хетеро, ще има повече жени!
10
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като цяло доста хомо изпълнения, но има и яки дрехи.Разбира се бай *** се придържа към изпитаната мода - потник, анцуг...ланец още е вървежно ;)
9
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ууууааааааооо. Това е типичен представител на Софийските евроатлантици. Сега отива да си вземе безплатната доза от "америка за българия" и след това ще си потърси мъж сред африканските чежанци.
8
6
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъж се ставаше в казармата. Сега си имаме лигльовци, мамини синчета и мрънкала. Цялата им мъжественост започва и свършва с татуиране, пиене на бира, помпане на химически мускули и наглеене. Мисъл за семейство и отглеждане на деца няма. Поемане на отговорност -също. Руши се семейството и с него обществото, за да не може да се противопостави на ликвидирането на държавите и господството на корпорациите. Големите планове започват с малките наглед незначителни неща.
7
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много чудно защо българският мъж си мисли, че е много готин и привлекателен за жените?! Когато съм на обществени места се чудя носа ли да си запуша или очите си да закрия. И тези тук, които се представят за жени, много сте прозрачни. Личи си мъжката комплексарщина.
6
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Готини мадами! Защо им викат "мъже", обаче, има ли някой представа?
5
3
 
14
 
! Отговори
Discovery преди 7 години
До 2:Ей ... аз имам косми по гърдите и краката бе!!! А чакай бе аз съм на 28... пфффф вече не съм от баш младите :D :D :DВъййй как лети тва време
4
20
 
10
 
! Отговори
Xxxx2 преди 7 години
Mного са си готини!
3
5
 
32
 
! Отговори
чантичка - стара преди 7 години
Жените ни са виновни. Не пускат.
2
3
 
37
 
! Отговори
Вижте всички снимки преди 7 години
Гледайте внимателно всяка една снимка и си отговорете на въпросазащо преди 10-на години започнаха тези Прайдове и Гей Паради,откъдето техните участници искаха да кажат, че на никого не пречати че хомосексулаността е само по рождение. Кога за последно сте виждали млад мъж с косми по краката и гърдите?
1
0
 
24
 
! Отговори
to60 преди 7 години
накипрения .....хммм мъж???