Семейни драми ли? Дядо и внучка се взели... погрешка

Двамата разбрали истината, докато разлиствали семейни албуми
3 окт 2016 21:55,
44
Семейни драми ли? Дядо и внучка се взели... погрешка
Снимка: архив Reuters

68-годишен милионер от Флорида изживял шок, когато установил, че погрешка се е оженил за собствената си биологична... внучка.

Мъжът и 24-годишната му булка, които живеят в Маями, след като преди 3 месеца са сключили брак, разбрали истината като се заровили в старите албумиразказва британския "Independent".

В албума имало снимки на децата на мъжа от първият му брак. Заради тежкият развод обаче той не поддържал контакт с децата си. Тогава съпругата му посочила най-големият син на 68-годишния мъж и казала, че това е нейният собствен баща.

"Когато видях баща си в този албум просто почувствах отчаяние", разказва невестата.

Мъжът, чиито втори брак пък приключил през 2009 г. с развод и финансови затруднения, спечелил $ 7млн. две години по-късно.

По същото време момичето работело като екзотична танцьорка, след като родителите й се отдалечили от нея, защото забременяла като тийнейджърка.

Сайт за запознанства свързал двойката и по-късно те се оженили.

"Почувствах се странно, когато видях снимките й в сайта", обяснява мъжът.

"Беше като дежа ву, но в същото време не можех да разбера защо ми изглежда толкова позната", разказва още женихът.

Въпреки всички затруднения обаче двойката възнамерява да остане заедно.

"Ако никога не бяхме разбрали, щяхме да си живеем щастливо и това, че имаме роднинска връзка не би трябвало да промени това", отсякъл мъжът пред "Florida Sun".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: дядобраквнучка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 34 Това и в Русия става , но няма как да се разбере. Албум никой не пази. Културата е що по зле..
28
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тая внучка явно е готова на всичко, за да прибере наследството на дядо си, милионерът
27
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А, сега по тая история направете един сериал с минимум 1000 епизода... че да имат скучаещите домакини малко вълнение в живота си.
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
68-годишен милионер от Флорида изживял шок, когато установил, че погрешка се е оженил за собствената си биологична... внучка.---като не е 69 , пак добре...:))
25
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха! Че у Филиповци, Факултето, Максуда, Шекер махала и т.н. това не е проблем, а традиция! Там се... наред, братя със сестри, майки със синове, бащи с дъщери, баби с внуци... и при това му казват "културни особености" и "традиции".
24
9
 
10
 
! Отговори
БРЕЙ преди 7 години
АМИ ТОВА Е АМЕРИКАНСКАТА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА . НАЛИ ТОВА ИСКАМЕ - ДА БЪДЕМ КАТО ТЯХ !
23
5
 
21
 
! Отговори
Аби преди 7 години
Османгич,какво търсиш в България родината ти е близко!Или си хейтърче,и драскаш ей така защото нямаш друго за правене!Защо не потърсиш в интернет и не прочетеш,за всичките онези мюсюлмани които изнасилват,жени,деца та дори и момчета в името на исляма!Не си обеснявам как ще отида в друга държава,ще имам приятели ще живея сред хората там и всичко останало,но ще говоря постоянно лошо за тях!Един пример с "туркиня" "Аз не съм българка!" "Къде си,родена?""Хасково" с лична карта и БГ гражданство!
22
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно поговорката, че среден инструмент род не признава, ще излезе вярна...
21
2
 
27
 
! Отговори
Zezka преди 7 години
До АнонименТочно така: Кръвта вода не става. Гостуваше ни роднина, второ коляно, която познаваше само майка ми. Оживена от това, че вижда нас, децата, гостенката се пошегува: Трябва да се запознаете с братовчедите си, че да не се залюбите като се срещнете някъде случайно. И днес си спомням тези думи на възрастната жена, далечна роднина на майка ми.
20
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това нищо не е. В Турция се женят дядо за внук...
19
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ястреб Османагича ти знаеш ли че някъде в пвеиода 1830-1850 (не можах да намеря точната година), в Османската империя е имало толкова много хомосексуални актове между турците, че се наложило да се отмени смъртното наказание. Говоря сериозно. Обичм историята и съм чел историята на Османската империя и от там знам
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ei golqma rabota pak. Chi ko mu :D
17
2
 
31
 
! Отговори
Кратун преди 7 години
Глупости на търкалета. Милионер се ровил в сайтове за запознанства и срещнал сродна душа в стриптизьорка....
16
24
 
13
 
! Отговори
хах преди 7 години
Лицемерието на някои хора няма край... Кажете какви са ценностите на руския етнос? Кажете как руската "свежа плът" се търгува от многобройните руски олигарси или богатите "капиталисти" на Запад? Ооо чакай, докъде стигнахме...същата свежа плът се търгува много по-евтино и по нашето черноморие :D Няма нищо по-нормално от това млади рускини да бъдат доброволно употребявани от мъже от целия свят и това никога не е било тайна...ама нали сте всички тука моралисти :D
15
2
 
16
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
Мараба Ястреве, и к'во е т'ва османагич
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом се обичат младите - да се взимат!
13
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига да не правят деца - кво толкова? За разлика от нашите *** поне имат пари. Иначе са си лика прилика - дърт коцкар и кифла стриптизьорка.
12
16
 
4
 
! Отговори
Ястреб Османагич преди 7 години
До АнонименАми може, хайде да хортуваме и за Мохамед'чо. И какво е направил той, изнасилил, убил и след това сготвил с ориз 4 годишната си щерка като ово бугарско дживотну ли, де сега се му не сещам за името?!
11
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 13Хайде да не говорим вашият Мохамед какви ги е вършил
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ужасно, но сега и да му каже, че се разделят заради това, пак ще има пари и живот за нея. Странно. Явно все пак, кръвта вода не става, имало е хиляди в този сайт и точно двамата са се свързали.