Какво нежния пол харесва в мъжете

Малко лудост, доза мускули, добро възпитание и характер
16 окт 2016 22:41, Екип на Tialoto.bg
26
Какво нежния пол харесва в мъжете
Снимка: архив, Reuters

Външността ни е това, което ни привлича помежду си. Тази наша черупка включва физиката на тялото ни, цвета на очите, маниерите ни, обноските ни и прочее. За една жена е важно да види мъж, а не момче. Противно на младежките схващания, тя иска да бъде сигурна, обгрижена и подкрепяна.

Затова си търси изгодна партия, която в общия случай изглежда така:

1. Лудост, но не клинична

Трябва да отпуснеш кранчето, позволи на вътрешния си огън да се запали поне веднъж. Дамите искат да виждат от време на време по малко лудости - желание за забавление, да бъдат канени на дискотека, разходка по нощите, бар, пътуване в неясна посока, разходка с лодка... Предразположете нежния пол към това да усети специфичната динамика на забавлението, покажете им, че не сте на 100% сериозен. Един мъж трябва да може да се забавлява извън леглото.

2. Щедростта краси човека, възпитанието още повече

Не, не – изобщо не става дума за купуване на скъпи чанти или палта. Това, което трябва да покажете, е съвсем друго. Жените намират за привлекателно, когато мъжете мислят за хората около себе си – приятели, близки, дори непознати. А когато влезнете в изискания образ на господина, вие правите много приятно впечатление пред вашата дама. Не се изисква много – "Добър вечер" на сервитьора и по-често използване на думичката „благодаря”.

Вижте какво още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да.