Злато, хайвер, гъши дроб... Хапка от тази пица струва 50 долара!

Заведение в Ню Йорк предлага пица за 2000 долара
20 дек 2016 18:00,
21
Злато, хайвер, гъши дроб... Хапка от тази пица струва 50 долара!
Снимка: Instagram/ industrykitchen

Заведение в Ню Йорк предлага пица за 2000 долара, като в нея са вложени между другите продукти 24-каратови листенца от злато, хайвер от есетра и гъши дроб, пише сп. "Ескуайър".

Само една хапка от деликатеса струва 50 долара. А ако се раздели на осем питата, едно парче би струвало 250 долара.

Приготвеното на дървени въглища угощение е дело на компанията "Индъстри кичън". Синьото сирене "Стилтън" за гарнитурата се внася от Англия, трюфелите и гъшият дроб се доставят от Франция, хайверът - от Каспийско море, а златните листенца - от Еквадор.

Майстор-готвачът Браулио Бъней решил да прави супер скъпите пици, тъй като заведението му е в непосредствена близост до финансовото сърце на Ню Йорк, където изобилстват заможните клиенти от цял свят.

"Моите пици са синоним на декаданса!", хвали се готвачът. За да се доберат обаче клиентите до лакомството, трябва да си направят предварителна заявка 48 часа преди това.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: пицаНю Йоркделикатес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Яко.Там знаят как се прави бизнес и пари.Не са убитации,като вас. Тука е пълно с природни селянчетта.
14
0
 
31
 
! Отговори
Ъ преди 7 години
Продава се и у нас такова злато на люспи ...във. о л х И едва ли ще си счупите зъбите, също така се и пие :-)
13
1
 
32
 
! Отговори
А.Р. преди 7 години
Интересно. Не знаех, че златото става за ядене! :) Поразтърсих се малко повече, тъй като ме заинтригува и открих малко повече информация по златната тема -- > gotvach.bg/n5-22698-%D0%97%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BE_%D0%B8_%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B1%D1%80%D0%BE_%D0%B7%D0%B0_%D1%8F%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B5
12
1
 
35
 
! Отговори
ЗЪБОТРОШАЧКАТА преди 7 години
РЕКЛАМА!!!А ИНАЧЕ ПОСЛЕ КОЙ ЩЕ МИ ПЛАЩА СМЕТКАТА ПРИ ЗЪБОЛЕКАРЯ!
11
2
 
35
 
! Отговори
От маалата преди 7 години
Ние пък в маалата напраихме същата пица само за 20 кинта! Е, не е точно злато, а е тенеке от Топливо, боядисахме го жълто, вместо синьо сирене сложихме мухлясало краве с намаление, трюфелите са истински пърхутки, растат отзад зад обора, а хайвера го заместихме със смлени рибешки главички от морския ресторант в Люлин.Но си изглежда съвсем като истинската! И е само 20 кинта!
10
1
 
34
 
! Отговори
Емо преди 7 години
Ще си взема една, но ако си счупя зъбите с това злато, ще ги осъдя за 20000 долара! То зъболекарят ще ми вземе 10000 и още толкова за морални щети.
9
1
 
38
 
! Отговори
ined преди 7 години
Клиентите не трябва да си прибират златните листа в джобовета, те трябва да се изядат заедно с пицата, така като дрискат да им излизат екскрементите опаковани в злато.
8
1
 
43
 
! Отговори
VIP буламач преди 7 години
Когато едни ядат злато ,а други нямат изобщо какво да ядат значи има нещо сбъркано точно заради това са си отишли всички империи.
7
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как без злато да не е менте пък всичко свърши това ли почнаха да хапват
6
1
 
35
 
! Отговори
забавен каданс преди 7 години
До Анонименфренският гъщи дроб е от България, а за каспийски хайвер и еквадорски листенца до Румъния за бензин "баща с три бедстващи дечица на пътя" са ги пратили, важното обаче - клиентът да е доволен от обслужването
5
2
 
49
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Преди малко хапнах агнешка чорба на заведение "Гюрлата" в Младост 1 във Варна за 3 лева !Божествена! Заврете си хамериканските тестелени буламачи знаете къде.
4
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мога да се хвана на бас, че има сума ти пици, включително и тук у нас, които са по-вкусни от златната им пица.
3
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Приготвеното на дървени въглища угощение е дело на компанията "Индъстри кичън". Синьото сирене "Стилтън" за гарнитурата се внася от Англия, трюфелите и гъшият дроб се доставят от Франция, хайверът - от Каспийско море, а златните листенца - от Еквадор."За тоя буламач и 5 лева няма да дам, ако ще е да е посипан с лунен прах.
2
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ей сега си купува билет оня фондациен веган за Ню Йорк и започва да протестира пред заведението с няколко стриптизьорки облечени като гъски. после Антоний отива да се извинява на собственика за похабената имитация на хайвер, поръсен с настъргани китайски гирлянди
1
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А това което излиза от другата страна на устата, връща ли се на пицарията? За рециклиране:-)