Три съвета да пазаруваш умно

Как да излизаме по магазините...
4 яну 2017 22:22, Криси Табачка
2
Три съвета да пазаруваш умно
Снимка: архив, Reuters

Пазаруване. Тази магическа дума, която често ни вдига настроението дори и само като я чуем. Без значение дали обичаме да разпускаме и да лекуваме лоши мисли с шопинг или излизаме по магазини само тогава, когато наистина много се налага, трябва да подхождаме с мисъл.

Умното пазаруване има точно три основни стъпки, които служат като основа и без които не можем да се справим с тази нелека задача.

Върнете щастието след пазаруване и се защитете от допускане на грешки като следвате тези три прости правила.

1. Повторение

Независимо какво ви казват всички, да купувате еднотипни неща е правилен подход. Не е проблем да имате осем разновидности на сив пуловер, ако ги носите всички тях. Няма никакъв смисъл от дрехи, за които ще дадете пари, но никога няма да използвате в ежедневието си.

2. Проверка

По същия начин, по който проверявате хладилника си преди да отидете до супермаркета, така е добре да хвърлите едно око и на гардероба преди шопинг. От какво наистина имате нужда? Имате ли дреха, която върши същата работа? Един съвет – не нареждайте по много дрехи на една закачалка, защото е възможно в някакъв момент да се заблудите за цялостното съдържание на вашия гардероб и дори напълно да забравите за дадени компоненти.

Вижте още по темата в Tialoto.bg


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Куха лейка преди 2 години
Пари ми дай, и повече не ме мисли - вземи панелите, трабанта.... но замъка и мерцедеса остави...