Глухонеми мюсюлмани си говориха в кино, уплашиха останалите

Решили, че си дават сигнал за начало на терористичен акт
6 яну 2017 18:27,
70
Глухонеми мюсюлмани си говориха в кино, уплашиха останалите
Снимка: в. "Стампа"

Масова психоза от атентат се разрази в кино в Торино, след като мароканско семейство общува помежду си на езика на глухонемите.

Според в. "Стампа" публиката в кинозалата я изпразнила за броени минути, след като видели как мароканка със забрадка комуникирала с детето си, пише 24 часа. Незнаейки, че е глухонямо, зрителите предположили, че по този начин си сигнализирали за началото на терористична атака.

Залата, в която се прожектирал филмът Passengers, се опразнила моментално от всичките 150 зрители, които се разбягали панически. Прожекцията бил прекъсната, на мястото дошли и карабинери, които трябвало да въдворяват ред.

"Дъщеря ми ни беше подарила няколко билета за филм. Когато в него се появи гола сцена, тя, която беше седнала на друг ред с италианския си приятел, също глухоням, ми прати SMS, че не е искала да покаже липса на респект към родителите си. Аз й казах с жестове да не се притеснява", разказва пред в."Стампа" 45-годишната мароканска майка Суад.

"Никога не съм се срамувала толкова много. Как може да помислят, че съм терористка, само защото съм забрадена ли? Сега дори ме е страх да изляза от къщи", каза жената.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари