Разбито сърце, а защо не може да го излекувате?

Ето и 6 неща, които ви спират да продължите напред
25
Разбито сърце, а защо не може да го излекувате?
Снимка: Instagram

Повечето хора са преживели или мъка от несподелена любов, или измяна на половинката, или пък са били изоставени от партньора. Във всички тези случаи те са разбрали буквално до болка колко ужасно преживяване е да разбият сърцето ти.

Всяка една от тези ситуации отнема време, за да я приемеш, да се приспособиш към нея и да продължиш с живота си напред. В това време човек обикновено се опитва да разбере как и защо животът му е поднесъл тези трудности в любовта. Той си задава въпроси от вида: "Какво стана, по дяволите?", "Аз ли сгреших някъде?" и др.

Лошото е, че самотата, загубата и тъгата, които вървят ръка за ръка с разбитото сърце, понякога променят характера на човек драстично и той започва да се чуди дали ще бъде обичан отново и дали самият той ще обича. Това е в известен смисъл състояние на траур.

Лошото е, че има риск никога да не премине напълно.

Ето и 6 неща, които ви спират да продължите напред:

1. Страхът, че никога няма да бъдете същият уверен и щастлив човек, който някога сте били

Този страх със сигурност може да бъде всепоглъщащ. Нещо вътре във вас се е променило. Сърцето ви е разбито и не сте сигурен дали парчетата някога ще се подредят отново. Трябва да намерите начин да се отърсите от този страх.

2. Убедеността, че никога няма да срещнете някой като бившия си любим

Нормално е да се чувствате отчаяни и да смятате, че на Земята няма по-прекрасен човек от експоловинката ви. В същото време може би се съмнявате, че бихте могли да обикнете друг човек по същия начин. Просто ви трябват време и вяра. Със сигурност има по-подходящ човек за вас, който ще влезе в живота ви рано или късно и ще ви накара да се чувствате страхотно.

Вижте още в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: връзкиразбито сърце
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 7 години
ай спрете ги тия изкачащи реклами да ви новините
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Защото е по-страшно мълчанието на една жена".
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По един бял куфчег. Бели рози, поне да е завършена омразата с връщането тъпкано. На мацките къде връщате тъпкано, бели рокли. като ги погребвате да са хубави. Садизма и личното удоволетворение от акта"аз и го върнах тъпкано" е болестно състояние. Лекувайте се!!! Дали ще се самоубият, заради вас, дали вие ще ги убиете. Е един и същ акт. Убийството. П. С За съжаление масово е явлението Жените да спят с врага си и с потенцялния си убиец!!!
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От сърце се умира!!! Правете си сметка, колко жестоки можете да бъдете и докъде можете да довете нещата. До фатален край!!!
10
1
 
2
 
! Отговори
До 6 преди 7 години
Грешиш.Онзи, който се е подигравал с теб, заслужава ли благородни жестове?Ако не получи житейски урок, той ще продължи да използва коректни и добронамерени хора, без да го е грижа какво им причинява.
9
3
 
19
 
! Отговори
!! преди 7 години
Това за парите е абсолютна глупост.Бил съм истински щастлив когато нямах никакви пари. Сега имам повече, но съм напълно нещастен.Ако някоя жена те обича предимно заради това, че имаш пари - не си струва да се занимаваш с нея. Никога няма да бъдеш щастлив с такъв чивек.
8
6
 
11
 
! Отговори
Шофьор преди 7 години
На жена и на спирачки, вяра да нямаш. Ей тва от мен го зпомнете.
7
5
 
6
 
! Отговори
Анонимна преди 7 години
Дълго време се чудех защо са ми разбили сърцето.... Оказа се, че единият бил садист, а дригите двама - гей. Но пък имам хетеросексуален съпруг от 30- тина години и веднъж имах страхотен любовник (шофьор на такси:), с който не се събрахме, но поне си доппадахме сексуално и не си разбихме сърцата. Така че, не търсете вината винаги в себе си! Може да е гей или садист!:)))
6
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ня жена вяра неможе да имаш никога. Слаби са психически.
5
1
 
8
 
! Отговори
До Ястреб Османлията преди 7 години
Ястребе, да си жив и здрав, в момента се смея с глас :)))
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да те изоставят изведнъж, отношението не е било коректно.
3
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 1 Трагедиите от разделите са при тинейджърите на 99%. Обикновените хора са се разделяли може би 1... 2 пъти, но вече на 30-35 години ти го приемаш за даденост и не си го слагаш на сърце. Пиеш само хапчета Карсил за заздравяване на чернодробните мембрани!Голямо лекарство! От този бял трън спря да ме боли черния дроб, а ме болеше 2 години и не знаех какво да взимам. Карсил на билкова основа...пия го с отвара от цвекло вече 3 месеца. Няма болки, а продължавам да си жуля както преди.
2
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Но ако такава неприятност наистина те връхлети неочаквано, значи лицемерно същество така ловко се е преструвало, че си се подлъгал. Защото, ако чувствата са искрени, а отношението - коректно, тогава няма да те изостави изведнъж и неочаквано.В такива случаи нормалният човек не губи време в самосъжаление, защото стресът, мъката и обидата бързо отстъпват пред озлоблението - откъде накъде ще се подиграват с теб?От увлечението към такова същество и помен не остава.И намираш начин да върнеш тъпкано!
1
3
 
22
 
! Отговори
Ами! преди 7 години
Борбеният, жизнен човек, още преди да се е замислил за някаква поведенческа стратегия,подсъзнателно вече е готов да предприеме терапия на принципа "Клин клин избива!"По-глупавите се хвърлят към първия срещнат от другия пол, който прояви интерес към тях.По-умният подбира, но не се назлъндисва много, защото знае, че вниманието на новия партньор(ка) ще повдигне самочувствието му.Пък и нека да си признаем, че обикновено сме подготвени за раздялата и тя не ни връхлита неочаквано, тези неща се усещат