Има причина! 5-те правила на кръшкачите

При изневяра, има и последици. Ето и кои са те
12 мар 2017 22:00, Екип на Tialoto.bg
16
Има причина! 5-те правила на кръшкачите
Снимка: outnow.ch

Извънбрачните връзки за сложни, драматични и често завършват с болезнени откровения за някоя от трите страни. И все пак те не са рядкост.

Всеки има своите причини да кръшка на законната половинка, но ако не желае да се разведе и продължава да се държи като примерен съпруг/а трябва да спазва "правилата на аферата". Ето и кои са те:

1. Аферата трябва ясно да бъде дефинирана като такава

Без значение с кого изневерявате, третата страна трябва да е наясно, че имате законна половинка и тя/той винаги ще бъде на първо място. Също така от началото е хубаво да заявите категорично, че не желаете да се развеждате, т.е. тези ваши отношения вероятно няма да продължат много дълго и няма да имате общи почивки, семейни визити и т.н.

2. Никакви видими знаци на аферата

Жените са териториални и ако тя е ваша любовница, има голям шанс в даден момент да иска да натрие носа на съпругата. Това може да стане с червило по дрехите ви, тежък парфюм върху вас или дори запазване на хотел/ресторант на ваше име. Аферата е тайна и трябва да си остане такава.

Вижте останалите правила в Tialoto.bg


16
Още по темата: изневяравръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
PetyrDemitO преди 1 година
Tpz ne me kefi :D
12
3
 
2
 
! Отговори
аа преди 1 година
"кръшкачите"

99% от изневерите са от жени... ех тея мъже... (сарказъм, омръзна ми да пиша точки :) )
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Неверници и безбожници.
На неверен да си вярна. На невярна да си моногамен. В 99 % всички мислят за афера, но внушават благоразумие и се правят на моралисти.
10
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много сте хрисими. Но в 99%оттук коментиращите флиртуват в(служба, извън службата на тренировки, боди билдинг с колеги) Всички леете морал и обеснявате на околните, какви са моралните устои на брака. Но в същото време, стигне ли се до сериозни взаимоотношения с вас изведнъж ставате обвързани и омъжени/женени.Докато е така усърдно си правите свалки и изпитвате желание за sex.На кой и пред кой се правите на толкова моногамни и верни!? Пред днес, бг и коментиращи!? А дълбоко в душата сте неверници.
9
2
 
2
 
! Отговори
Вестник Лична драма преди 1 година
има тираж 45-50 000. Излиза всяка седмица и се изкупува. Един брой се чете от цялото семейство. Ако се занесе в службата, четат го всички колеги, а най-пикантните истории се четат на глас и се коментират от цялата стая колеги.
Така че, ако пренебрегнатият любовник /или любовница/ премълчи своето име, отмъщението ще е съкрушително, ако избере начина, описан в коментар №10. Цяла България ще научи. Ако пък трето лице напише всички имена, ще направи "героите" на пух и прах, ако им има зъб.
8
1
 
3
 
! Отговори
Отмъщение ли?! преди 1 година
Може и така, както пише №1.
Но!
В последните години е на мода друг начин. Засегнатото лице описва историята, като пише трите имена на кръшкача и на к/вата (или на кръшкачката и таковача). Разказва къде работят и къде живеят, семейни ли са и кой/коя е брачната им половинка, споменават и други подробности, та всеки да ги разпознае. После прикрепва към листовете бележка, на която пише, че е променил имената, адресите и местоработите и слага всичко това в плик, адресиран до вестник Лична драма :)
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алу, джанъм! Дека виде ти у изказа по-доле опит!? Сите.., смучат от ръце и преписват, чужд печат. Гоуемите любовници.! Джанъм, нямат паре за цигаре и люта рачия..., ти лепи жени им вкараваш. Акъля е претърпел видими погром, през последните две петилетки. От дека опит, като живеят, като скотове с лош подход към обкражаващата им среда. Копи пейст! Туй им е опита на автора, джанъм. Коментару са на ора с мнение, но не и личен опит.
6
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРЕЗ ЖИВОТА СИ СЛЕД КАТО СЕ ОЖЕНИХ СЪМ КРЪШКАЛ САМО ДВА ПЪТИ. ПРОСТО ЖЕНИТЕ С КОИТО КРЪШНАХ БЯХА НЕУСТОИМИ. СЛЕД ТЯХ НЕ СЪМ КРЪШКАЛ И НИКОГА НЕ МИСЛЯ ДА ГО ПРАВЯ. А И ВЕЧЕ СЪМ МИНАЛ 40-ТЕ ТАКА ЧЕ СЪМ ПО УЛЕГНАЛ.
5
0
 
11
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Що за *** статия! Явно вън бъка от к...и и к...ри, че и опит со обменят. Така ще възпитаме и едно к...ско младо поколение и после, що нямало морал тук и там. Ами от къде да дойде,бе,джанъм?!?!?
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Причината е една жена му не му пуска. Причина 2една причина да ползва кондом с любовницата, той не спи с жена си. Причина 3 била е жена му на първо място в първата брачна нощ, сега е последната дупка на къвала докато любовницата не получи и останалата доза удоволствие от секса който прави с нея. Там е работата, че започва да прави любов с с любовницата си, а секс уви жена си. Правилата тук са ненаписан автор, когато говори сърцето. Защо да заявява, че няма се развежда, като самия май му се ще.
3
3
 
3
 
! Отговори
Какви правила? преди 1 година
Винаги има причина някой да потърси любов извън т.нар. половинка. И няма как последната да е на първо място в сърцето на изневеряващия, защото иначе не би го направил. Само утежняващи живота му обстоятелства ще го връщат в мислите му какво ще му коства това. Животът е сложен и това, че трябва да се върнеш при някой, с когото не искаш да си не е никаква утеха за " спазване на правила".
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кръшкачът да остане "примерен съпруг"?! Откъде ги преписвате тия глупости? В нормалните държави на кръшкача законната съпруга ще му смъкне кожата при развод и ще го прати да живее с остатъците при любовницата, а в уж бедна България мъжете имат пари за съпружие и за любовница? Благодаря за социалното просвещение.
1
1
 
16
 
! Отговори
:)))))) преди 1 година
Досега имаше недоволни от това, че някои публикации, качени тук, били "Наръчник (правилник, ръководство) за к/ви".
Сега очаквам някоя солидна омъжена дама възмутено да се провикне, че горният текст е "Наръчник за к/у/рва/рите".

Авторите са пропуснали да отбележат едно много често срещано явление. Ако любовницата иска да разведе женения мъж, тя пише на жена му подробно анонимно писмо. Уж някой загрижен човек съобщава най-големи подробности.
Така постъпва и изоставената любовница, за отмъщение!