Грешките, които допускаме с парфюма

Какво трябва да спрем да правим? Вижте съветите
23 мар 2017 19:56, Eкип на Teenproblem
2
Грешките, които допускаме с парфюма
Снимка: Victoria's Secret

От всички категории в сектора на красотата, този с парфюмите и ароматите може би е най-сложен.
 
От купуването на парфюм до носенето му е възможно да направите толкова много грешки, за които дори не осъзнавате, с които да промените свойствата на течността.
 
Създадохме за вас своеобразен наръчник на грешките и неправилните практики при избиране на парфюм, които не позволяват на ароматите да разгънат потенциала си.

1. Използвайте листчета
 
Винаги впръсквайте парфюм на лист за тестване от разстояние поне 15 сантиметра. Само едно впръскване е достатъчно. Изчакайте 30 секунди и след това помиришете, за да усетите истинския аромат.
 
2. Спазвайте дистанция

 
Избягвайте да доближавате листчето твърде близо до носа. В противен случай молекули ще променят сетивността ви и ще „полепнат“ по носа, което ще афектира обективното преценяване на аромата. Винаги поставяйте листчето пред носа, а не под него.

Останалите грешки можете да прочетете в TeenProblem.net


2
Още по темата: ароматпарфюм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най - голямата грешка с парфюмите е да ги впръскваме на листче. Трябва на ръката. Всяка кожа прави различна химия с парфюма и листчето не може да ни даде представа как ще ухаем после.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Странно каква е тая мода да се снимат с едно око покрито все едно сляпо.Явно някой от важните клечки в САЩ е едноок и е инструктирал пионките да налагат тая мода.Добре че не е еднокрак или еднорък че освен еднооки щяхме да се наслаждаваме и на снимки на манекенки с ампутирани крайници в инвалидни колички.