От хубава жена – в секси мъж! Най-успешната смяна на пола

Никой не вярва на Джейми Уилсън, че е транссексуален
6 апр 2017 22:30, Мария Захариева
62

 

Джейми Уилсън е един от най-вдъхновяващите момчета в Instagram - той е красив, усмихнат, има страхотно тяло. Но винаги има едно "но". Той е "той" от скоро. Джейми е едно от доказателствата за това колко напреднала е медицината. Вижте!


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
2
 
! Отговори
сиси преди 1 година
Всички дето сте писали отврат сигурно сте разплути комплексари с шкембета и изглеждате по-зле от транс жена! Само знаете да се скриете зад компа и да хейтите. Човека си е щастлив така, какво ви бърка?
28
3
 
0
 
! Отговори
Питам се в гащурит преди 1 година
В гащите каква ще да е промяната. Ако са му зашили само пикало на шест и половина не си е заслужавало мъките и парите за единия фейс
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То на такива неща се вика да чукнеш на дърво да не ти дойдат на главата. Иначе, като я гледам се кефи и е щастлива, че вече прилича на мъж. Винаги съм смятала, че най-важно в крайна сметка е човек да е щастлив в едничкия си живот. В крайна сметка и различните са хора, не ги разбирам, но ако не ми се навират нямам нищо против тях.
26
6
 
4
 
! Отговори
dido преди 1 година
Вместо в психиатрията го показват в новините?!?!?, света се се сбъркал много. Лекувайте ги тия хора бре! Не толерирайте такива, като им давате трибуна, че следващите са децата, а те ще приемат това за нормално :((
25
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на травестита с изкривено мислене :)
24
8
 
11
 
! Отговори
горо преди 1 година
Отврат. И админа трие коментари, да пази изродската тема.
23
2
 
9
 
! Отговори
king_for_a_day преди 1 година
И като споменах думата "журналисти"... На ред първи от триредовата "статия" има несъгласуване между рода на "един" и "момчета", а на ред втори - неправилно разделно изписване на думата "отскоро".
Марче, Марче, нежна си като глухарче. Ама за журналист не ставаш.
22
3
 
23
 
! Отговори
king_for_a_day преди 1 година
№48, никой не твърди, че смяната на пола е нормална. Но свободата, към която уж всички се стремим, предполага правото на хората да бъдат себе си, стига да не вредят на другите. А този/тази по някакъв начин пречи ли ти? Ако има проблем, той не е в нея/него, а в изпадналите журналисти, които раздухват пикантерии, вместо да се занимават с важни за обществото теми.
21
5
 
17
 
! Отговори
от мен преди 1 година
Айде стига! Оставете човека на мира!
20
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гнусно е.
19
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Утре ще кажат за педофилията, че е нормална...
18
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази хубава жена е била сбъркана още от самото начало. Вместо да си лекуват сексуалните извращения пълнят джобовете на пластичните хирурзи...
17
7
 
12
 
! Отговори
Тошко преди 1 година
много е готин и симпатичен! дано лекарите са си свършли работа така добре ти там долу:}
Ох, ше та скъсам от любоф !:}
16
12
 
15
 
! Отговори
Идиот преди 1 година
Всички сте лицемери!
Какво стана с израстналата ви цивилизация? ако беше Сирийец щяхте да сте толерантни , стига той да не е террорист или да не пречи на никого. А той/тя нали пречи и айде за газовата камера? Планетата умира, вие ми говорите за ценостти и природа? живеем в бунище! Приемаме да живеем в корумпирана, пропаднала, крадлива, мизерна продажна страна, пак не приемате, той да е тя въпреки това че живеят добре и живеят до старини. Не разбирам какво е , завис или търсене на винове.
15
3
 
14
 
! Отговори
Има нещо гнило!?!? преди 1 година
Има нещо съмнително в тези снимки.Чак толкова ,,мъж" за такова кратко време ,възможно ли е? Прекалено е мъжествен за да е истина.И защо и той не е по бански или бельо,а само тя. И какво става с ,,онуй"?.....Да не излезе че е нещо първоаприлско?
14
7
 
13
 
! Отговори
хм.... преди 1 година
Ако тялото видимо се променя насилствено , то мисленето е трудно да се промени , защото има разлика в мозъка м/ у мъжа и жената.Интересно колко е голяма заблудата у променящите се и колко е голям стреса за тялото.
Има ли смисъл от безсмислието?
13
9
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пропагандата тече с пълна силна. Продължават всички медии да ни натякват, че това е нещо нормално и да свикваме. Такива са заповедите.
12
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, както е писал един от форума - "Тя" или "Той" не е виновна(виновен). Тези другите същества станали лекари ли, докторчета ли, хирурзи ли, що ли, за тях би трябвало да има наказателна отговорност. Парите винаги са били магнит за прекалено алчните създания, но върху човешки същества да се прилагат такива експерименти мисля че не е много редно.
11
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отврат...
10
2
 
7
 
! Отговори
Куха лейка преди 1 година
Според мен виждам трима различни души ... бемки ,проблеми с зъбите и устните, миглите и др. Може да са изчистени след това но има скрита истина....детайлите са много важни вгледайте се в тях....