Две хубави очи... Как да разгадаем човек по погледа му

Какви видове погледи има и какво говорят? Проверете!
2 юни 2017 19:50, Eкип на Teenproblem
9
Две хубави очи... Как да разгадаем човек по погледа му
Снимка: Instagram

Когато водите разговор, гледайте събеседника в очите. Те говорят повече, отколкото самия той и са огледало на това, което чувства.
 
Трудно е да скриеш емоция от някого, който знае тази подробност. Изражението на очите е ключ към истинските мисли на човека. Векове наред хората придават значение на погледа.
 
В Китай бижутерите гледали потенциалния клиент в очите, докато обсъждат цената.
 
Така търговецът разбира дали потребителят би могъл да закупи изделието, а Аристотел Онасис винаги слагал тъмни очила при сделки, за да не разберат намерението му.
 
Погледът може да бъде:
 
Интимен поглед

 
В този случай погледът бяга по лицето на събеседника, спуска се и надолу. Той обхваща цялото тяло. Този поглед се използва, за да се покаже заинтересованост на мъжа към жената или обратно. В по-голяма част от случаите е несъзнателен. Ако жената е влюбена, то зениците й се разширяват, когато гледа в любимия си.

Това е причината повечето романтични срещи да бъдат под приглушена светлина. Това кара зениците да се разширяват. И все пак не е трудно да доловим интимния поглед на мъжа, докато на него му е много по-трудно да долови погледа на една жена...още по-малко да го разбере.

Останалите видове погледи и какво означават те - прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: поглед
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е изневерил и за това е гузен е свършен!Ще се разбере за какво я лъже.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 4Ееее...какво значи крие и лъже нещо.Явно е гузен.
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е така!Защо,ако много си харесваш някоя,влюбен си и си мислил ,че нямаш никакъв шанс с нея!Но,изведнъж се случва така че не знаеш какво ти се случва.Не може да знаеш нечия човешка душа,какво таи.
3
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 3 ааааа..ако е притеснителен един мъж на 30-40 то значи да ходи на гей парада.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво жената да остави мъжа ,защото погледа му бил нагоре,надолу,в страни!? Защо трябва да е лъжа,заблуда или да крие нещо.Ако е притеснителен,просто какъв е проблема!? Вечно не може да крие,лъже,***.Все ще реши да говори,някога ако прецени да си запази взаимоотношенията с жената.
1
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спомням си думите на Христо Стоичков: "Човек го познаваш по очите. Аз винаги съм гледал човека в очите и съм му казвал истината. Някой започне ли да гледа надолу, нагоре, встрани, той крие нещо, той не е прям с теб". И му вярвам, защото той не цепе басма на никой, и не се съобразява и притеснява от никой. Голям!