Всичко за G-точката и къде да я намерим

Какво трябва да знаем
21 юни 2017 23:00, Eкип на Teenproblem
45
Всичко за G-точката и къде да я намерим
Снимка: Instagram

Сред всички ерогенни зони G-точката се класира на челна позиция. Тя е зона, на която се обръща заслужено внимание от успелите да я идентифицират.
 
В същото време е изключително търсена от онези, които все още не са я открили.  Къде се намира, как да я открием, както и други интересни факти за G-точката споделят специалисти...
 

Има причина стимулирането на тази зона да носи удоволствие. От анатомична гледна точка, тя се намира в края на клитора. Въпреки че физиологически е изключително ясно, намирането на G-точката понякога може да се окаже трудна задача.Според някои изследователи тя се намира на горната стена на влагалището, но други смятат, че ерогенната зона всъщност е ситуирана в матката.
 
Специалистите поясняват, че G-точката част от „мрежата“ на клитора. С други думи, за да се „запали“ тази зона, първо следва да се стимулира той.Много жени не могат да достигнат до оргазъм, вследствие на стимулиране на G-точката, поради психологически, физиологични и емоционални причини.

Още можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: секс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
17
 
! Отговори
най добре с език преди 6 години
Бъркай на всякъде .....все някъде ще я откриеш.......!!!!!!
2
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
g-точката се намира между втория и третия сантиметър...на портфейла ви. А ако не е толкова дебел, е намалете стандартите си на търсене...
1
6
 
5
 
! Отговори
Надето преди 6 години
На снимката ясно е показано.