Арган, жожоба... Как да използваме масла за красота

Няколко лесни употреби на полезните масла
4 юли 2017 19:15, Eкип на Teenproblem
0
Арган, жожоба... Как да използваме масла за красота
Снимка: Instagram

Всеки ден ползваме най-различна козметика. От една сме доволни, а от друга не чак толкова. Но колко е полезна тя за кожата ни? Разбира се, без нея не можем, особено дамите, но в някои случаи има алтернатива и тя е в лицето на натуралната козметика.

Когато използваме продукти, които сме сигурни, че са истински и съдържат определени вещества в помощ за нашата кожа или коса, тогава няма как да не забележим положителен ефект.

Чудите се с какво да почистите лицето си? Пяна, гел, мицеларна вода и какво ли още не има на пазара. Защо не обърнете внимание на следното предложение – меда. Потърсете истински мед и всяка вечер нанасяйте по малко на влажно лице с нежни кръгообразни движения. Продължете около минута и изплакнете. След това кожата се усеща свежа и почистена.

Чувствате кожата си дехидратирана и уморена? На вашето внимание, естествените масла. Нанасяйте върху кожата на лицето си масла, които предпочитате, всяка вечер след измиване с меда или 2-3 пъти в седмицата. Кожата има нужда от време, за да свикне с тази терапия, но след това ще я чувствате жива и подхранена.

Какви масла може да използвате - прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: красотамасла
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари