Какво да правим, ако ни закъснява?

Нежелана бременност, проблеми... какво да правим?
31 юли 2017 22:22, Eкип на Teenproblem
10
Какво да правим, ако ни закъснява?
Снимка: Instagram

Закъснява ви? Изпадате в мрачни мисли какво може да се е случило – нежелана бременност или нещо още по-сериозно. Най-адекватният вариант в случая е да отидете на гинеколог. Но вместо това много хора задават въпросите си към д-р Гугъл. Защо го правят? От страх какво ще каже докторът? Искат да избегнат стреса? Може би това са причините. И все пак много по-стресиращо и плашещо е да мислиш постоянно какво не е наред и да четеш най-различни случаи с най-различни хора, които може да нямат нищо общо с истината.

Когато се доверявате на форумите, в които се пишат всякакви неща и си поставяте диагнози на тяхна база, това би ви довело до състояния, от които трудно може да се отърсите.

Хората споделят свои проблеми и съответно решенията им, но за вас може да са в пълна противоположност, възможно е вашият проблем да е коренно различен, а дори и да не е организмът ви да го приема по различен начин. Ето защо трябва да разчитате на специалистите. Те ще ви прегледат, ще установят проблема и ще са наясно какво трябва да се предприеме, ако е необходимо. Не случайно са в кабинетите си. Ако всички се лекувахме чрез интернет, не би имало нужда от гинеколози, от лекари изобщо.

Още четете в TeenProblem.net


10
Още по темата: здраве
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако става дума за акъла - хич не го и чакайте... особено този на авторката...
5
1
 
10
 
! Отговори
Четох,четох,четох преди 1 година
и така и не разбрах кой закъснява???
4
1
 
2
 
! Отговори
капиши преди 1 година
няма проблеми няма проблем
3
5
 
5
 
! Отговори
спермоядка преди 1 година
Чакам да дойде и когато дойде си го сипвам в чашка и го гаврътвам.
2
2
 
10
 
! Отговори
шматка преди 1 година
Бързо звъни на Пешо.
1
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като закъснее, малко търпение! След три месеца ще започне нещо да рита в корема и ще се сетите кога сте лягали без гащи.