Мистериозни планети, апокалипсис... Краят на света – конспирация!

Краят на света няма да настъпи, нямало опасност
9 авг 2017 09:00, Екип на Dnes.bg
43
Мистериозни планети, апокалипсис... Краят на света – конспирация!
Снимка: архив Reuters

Краят на света идва през октомври тази година? Не за всички обаче. Само онези, които твърде много са се възгордели и самозабравили ще бъдат унищожени, заяви в студиото на "България сутрин" нумерологът Ели Маринова и развенча конспиративната теория, която гласеше, че мистериозната планета Нибиру ще се сблъска със Земята.

"Съществуването на тази планета не е доказано. Приемам я по-скоро като духовно явление и не би трябвало да се случи абсолютно нищо", успокои нумерологът.

Ели Маринова допълни още, че светът всъщност е така устроен, че непрестанно се случват и добри, и лоши неща. Те могат да бъдат край за едни и ново начало за други.

"Апокалипсис може да настъпи във всеки един момент в различни части на планетата. Природните катаклизми, каквито са земетресенията и ураганите са именно такива. Няма обаче толкова голям ресурс, който да засегне Земята в по-мащабен план", категорична бе тя.

А във връзка с управленските процеси в България, нумерологът посочи още, че е много важно през есента народните представители да стигнат до консенсус, тъй като опасност от криза в правителството и в момента има, но ако то успее да се мобилизира ще бъде предотвратена.

"Октомври 2017 г. и февруари 2018 г. са най-важните месеци за България. Ако между коалиционните партньори се постигне консенсус, можем да сме сигурни, че ще имаме налице едно стабилно правителство", каза гостът на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Az===============констипация!АхахаЕ това вече ще ни докара АпокалипсисИ нито СИНЬОТО нито ЧЕРВЕНОТО хапче ще помогнат.Браво!
14
1
 
13
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Ей това си е тънка реклама на банките!Сега ще се теглят едни заеми като за последно, и ще е ядене и пиене като в края на 2012А като всичко отмине, ще има скачащи от блоковете, апокалипсис за някои-точно го е казала жената!
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подкрепям коментарите. Реклама за шарлатани и да убеждават хората, че е добре, но с лъжи. Много неща се крият от целия свят умишлено за да не се загуби контрола на човечеството да е подтиснато и контролирано за робство. Хахах!
12
1
 
6
 
! Отговори
молец преди 6 години
До АнонименКакво занчи нумеролог?! Врачува на числа?!................Много добър въпрос. Това е скрита реклама на тото и билетчетата от държавната лотария.Така карат хората да "търсят щастието си " в числата, докато те печелят в реални суми.За да си нумеролог не се иска повече от добър 4 по математика за 4 класВие не виждате ли полезността на тези Игри на съдбата, те ви учат на история на древния свят, запознават ви с писмеността на старите цивилизации, докато търсите печелившите числаD
11
1
 
16
 
! Отговори
реклама в нета преди 6 години
30 минути кнсултация с тая врачка, баячка, вещица и сие, която гледа на карти, картинки, драскулки, трийгълници, гойна и прочее е 50 лева - плащайте кухи *** и й пълнете гушата - тя е определено по-хитра от вас.
10
4
 
1
 
! Отговори
Спартак преди 6 години
До АнонименИли по-скоро преди 72
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До кога ще толерирате и рекламирате измамничките с титли като Нумеролог и т.н. и прочее псевдо "науки" и ще карате проостите хора да си дават парите за глопости?Какво занчи нумеролог?! Врачува на числа?!
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама стара ви е информацията бе, това за астероидите беше казано в песента Камъните падат от небето.Съвземете се.
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До zeusМоже, аз съм оптимист, винаги може да стане и по-зле.Това е есенцията на стабилността.
6
2
 
27
 
! Отговори
zeus преди 6 години
По-голямо бедствие от Суджук Паша едва ли може да ни се случи :)
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имате ли свободни работни позиции?Какви са изискванията към кандидатите и колко е заплатата?Настоящата статия ме вдъхнови да ви попитам.
4
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До KenНа мен Ванга ми се яви на сън и ми каза, че октомври 2017 г. Северна Америка ще бъде ударена от голям астероид, при което близо 1/4 от населението на земята ще загине.После ще настане световен мир и благоденствие, след като алчните наглосаксонци изчезнат от лицето на земята. Болшинството българи - без стипендиантите на сорос -ще отидем да живеем в Сибир, там ще стане земният рай.И ще ни управлява руски богатир
3
1
 
10
 
! Отговори
marry преди 6 години
Ели, като мълчиш си по умна!
2
1
 
13
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
токът ще ти го спрат още другия месец.... ако не го платиш:)
1
1
 
25
 
! Отговори
Ken преди 6 години
Значи да не плащам тока и водата ? Така ли ?