Топ 4: Защо е важно да сме си самодостатъчни?

Това е игра, която играеш за да се гордееш със себе си
14 авг 2017 11:30, Eкип на Teenproblem
11
Топ 4: Защо е важно да сме си самодостатъчни?
Снимка: Instagram

Повечето хора са щастливи, когато имат някого до себе си. Те имат нужда от добра дума, прегръдка и вярност. Тези неща наистина са необходими, те ни правят хора, създават безброй прекрасни семейства и достойни дечица. Но как да стигнем до тези ценности. Те не идват наготово прост така. Бягат дори, искат до тях да стигнат силни хора, които могат да се справят с живота и знаят, че не е игра, в която се стремиш да победиш. Това е игра, която играеш за да се гордееш със себе си и да се обичаш такъв, какъвто си, защото ти решаваш това.
 
4 причини да си бъдем самодостатъчни
 
1.Трябва да умеем да се справяме сами с трудностите, за да ценим човека до нас. Така ще знаем колко е трудно да се борим без да имаме някой, който да ни помага и подкрепя. Ако непрекъснато ни насочват и ни подават ръка, би ни било трудно да ценим правилния човек.

Още от причините защо е важно да сме си самодостатъчни - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимна преди 6 години
Номер 9 личи си, че сте мъж. Единствено и само мъжете са зависими от първичните си нужди. Жените са по-висши същества, защото могат и без това. Жените са си самодостатъчни и могат без мъже, включително и в ремонтните дейности. Но мъжете не могат без жени, не само защото като видят фуста и спират да мислят с горната глава, но и защото не могат едни яйца да си забъркат или да си изрепат чорапите. Реално мъжете не стават за нищо и няма особен смисъл от тях.
10
0
 
2
 
! Отговори
до 9 преди 6 години
Оставам с впечатление, че сте намалили тревата и хаповете, което е добре. Но все още сте болен.
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това, една жена да е самодостатъчна, включва ли устройства на батерии, които вибрират?
8
1
 
4
 
! Отговори
леле преди 6 години
Страхотно лице ! Предполага страхотна мацка !
7
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената от снимката е невротична. Личи си по неестествения цвят на косата и по устата. Освен това природно е много плътно космата. От фотошопа не са се постарали достатъчно да заличат мустаците... И по веждите. Иска си капиталови разходи за ежедневна поддръжка на фасадата.
6
1
 
1
 
! Отговори
Разбирач преди 6 години
Даже мацето на снимката не си е самодостачно. И то ича нужда от мъж да го за.до.во.ля.ва
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената от снимката може и да има прилично лице, не е много ясно дали е така поради многото грим и очевадния фотошоп, но със сигурност е силно зависима от широко публично одобрение, което автоматично я представя силно нецялостна.Да си сексуално привличащ далеч не значи, че си желан като човек. Откъсваш цвете и след ден-два го хвърляш.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма човек, който да си е самодостатъчен. Човекът, за разлика от дивия заек например, не може няколко часа след раждането си да е самостоятелен. Ние се учим буквално на всичко от другите, а и в т. нар. развит свят почти нищо не умеем да правим сами. А с колко души /предпочита да/ живее, е съвсем друг аспект. Хората, които се чувстват комфортно сред множество, смучат енергия от обкръжението. Хората, които дават, излъчват енергия, предпочитат дистанцията. Обратното води здравословни проблеми.
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименсамодоволен и без отговорен на държавна служб. Това ли да разбилам.
2
3
 
4
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Има две основни и незаобиколими причини да сме си самодостатъчни:1. Толкова сме грозни и дебели, че нямаме друг избор, освен да сме си самодостатъчни, понеже никой не ни иска2. Супер красиви сме, като мацката на снимката. Тогава пък е светотатство, да си обвързан с някой и да не си си самодостатъчен. По простата причина, че за теб винаги чака опашка от противоположния пол и можеш във всеки един момент да си избираш партньор3. Нормалните се женят и никога не са си самодостатъчни :)
1
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"самодостатъчни" - много глупава дума.